Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
21913
View
106
Reply

Suami suka lelaki

[Copy link]

Author: wassup       Show all posts   Read mode

Post time 3-6-2010 04:26 PM | Show all posts
stuju nyah...tp nyah ko pun tobat la eh..masih ada sinar diwajah mu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 04:28 PM | Show all posts
aku takdela nak jadi mcm nih sampai ke tua...
semua maknyah pon sama..cume dorang malu nak ngaku
aku ni open minded..tak kisah pon...bende betul aku ckp je..
takyah control2 ayu pon...iyela wajah mak ayu
sbb tuh ada sinar nokkk
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 04:28 PM | Show all posts
errrr... explicitnya thread ni..



Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 04:31 PM | Show all posts
bobo_beck... kan brusaha namanya tu... husband dia pun nk berubah kan....

berusaha demi husband rasanya tak salah....
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 04:33 PM | Show all posts
lalallala bosan kat ofis lallalala
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 04:34 PM | Show all posts
kalau sapa boarding school
mmg slalu la buat bende ni
iihihih...sex sejenis
adik angkat - abang angkat
biasaaaaaaaa........
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 04:36 PM | Show all posts
kalau sapa boarding school
mmg slalu la buat bende ni
iihihih...sex sejenis
adik angkat - abang a ...
didisci Post at 3-6-2010 16:34


semua??
   



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-6-2010 04:37 PM | Show all posts
Thanks every one...terima kasih...sebab beri pendapat & sokongan...at least, aku ada tempat mengadu. Like I said before, aku akan beri peluang terakhir. Itu juga yg suami aku mintak. Aku juga bagi beberapa syarat...antaranya ini peluang terakhir....third time should be the last one. ini semua pun sbb anak. Dia janji akan follow any possible method yg membolehkan/menolong dia jadi normal. Dia sedar yg dia dah jauh dari jalan Allah. Honestly aku masih kurang percaya tapi aku akan tetap bagi peluang. Semoga Allah bagi aku petunjuk.


Sebagai pasangan, aku rasa kami memang ngam. & layanan aku di tempat tidur pun 'terbaik'. Aku bukan jenis yg conservative & suka mencuba. Duit dia aku tak pernah control. Dia sedar semua tu. ..tapi dia masih kalah dgn nafsu & suka tgk video.

Malam ni aku akan balik kampung, jarak antara rumah parent & parent in law aku cuma 5 minit. (kira 1 kampung)...Kebetulan kami dah lama rancang nak balik kmpg. Semoga dengan balik kampg hubungan kami jadi lebih ok. Semoga Allah beri petunjuk pada suami ku & juga aku.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 04:39 PM | Show all posts
Reply 47# freekey

yang jambu jamban
ensem enseman
ihihihihih..takla semua
tapi exposure tuh ada
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 04:40 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 04:41 PM | Show all posts
Hi semua...

Masa sebelum kahwin pun aku dah sedar 'this weird thing' dengan suami aku. Dia bukan seorang yg suka ambik kesempatan, yelah ~ tak suka pegang2. (aku ingat takpalah...dia respect aku sebagai wife to be)....
wassup Post at 2-6-2010 09:37


interesting part....

so you girls expect dan suka lelaki yang suka raba2 sebelum kahwin lah eh?

surprisingly.,.. i met this kind of girl once.. bleh plak rasa pelik yang teramat bila aku kata aku tak pernah pegang tangan my previous ex..
   



Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 04:41 PM | Show all posts
Thanks every one...terima kasih...sebab beri pendapat & sokongan...at least, aku ada tempat mengadu. ...
wassup Post at 3-6-2010 16:37


bagus puan
puan adalah isteri yang mulia
semoga tabah menghadapi dugaan ini
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 04:44 PM | Show all posts
Reply  kudajantan77

woit kuda ayat hang ni xhingat tui...satu gi klau dah TT potong rambut cam j ...
bobo_beck Post at 3-6-2010 11:19


aahahahaha...

kalau dia balance in both?
   



Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 04:44 PM | Show all posts
Reply  kudajantan77

woit kuda ayat hang ni xhingat tui...satu gi klau dah TT potong rambut cam j ...
bobo_beck Post at 3-6-2010 11:19


aahahahaha...

kalau dia balance in both?
   



Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 04:50 PM | Show all posts
dah habis dah discussion?? hmy3: hmy3:



Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 05:07 PM | Show all posts
interesting part....

so you girls expect dan suka lelaki yang suka raba2 sebelum kahwin lah e ...
freekey Post at 3-6-2010 16:41


mak pun sama nok ... ehhh .. aku pun sama bro ... aku penah keluar dgn sorang pompuan ... punya la aku control ... nak lintas jalan jer aku pegang tangan die ... bila balik rumah dia hantar sms, cakap bosan sbb aku baik sangat ... perrgghhhhh, menyirap bro ... date yg seterusnya aku malas la nak citer ... bayangkan sendiri laaaa ...


disclaimer: nih semua kegiatan zaman single ... tiada kaitan dengan anak bini sendiri maupun bini org lain ...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-6-2010 05:08 PM | Show all posts
Reply 51# freekey

Aku bukan maksud aku suka di raba raba...aku memang tak suka yg raba raba...which normal suka buat macam tu, itu antara satu kualiti yg aku respect dekat dia. As i mention before, aku cuba garapkan cerita aku ni jadi pendek. Ingat faham, rupanya ada yg mempersoalkan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-6-2010 05:10 PM | Show all posts
Reply 55# freekey

this is present thing that happen to me...Ia nya stop disini as it doesn't happen yet. Harap harap aku tak payah update apa apa lepas semua ni...& aku harap kami sekeluarga diberi petunjuk.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 05:24 PM | Show all posts
Reply 40# didisci

owwhhhhh .. mak puji sikap ko nok .. at least ko ade simpan niat nak berubah .. mak sapot ko dari belakang .. semoga ko jadi cam adik Sutun .. walopun berjiwa kewanitaan, tetap memelihara diri dan berhemah tinggi .. owwwhhhh, gembira mak hari ni nok ..


mak dulu pun dok asrama penuh form 1-5 .. ramai senior dok ajak mak tido sbb kulit mak putih halus dan rupa jambu .. member satu batch pun rajin dok peluk .. mak meronta2 sampai merah2 badan .. sampai dorang gelar belut kat mak sbb sentiasa berjaya meloloskan diri .. mujur la mak tak cenderung menyukai kaum sejenis walopun rupa mak nih jambu .. paling mak nyampah tengok nyah yg gemuk dan hitam berkarattzzz .. rupa cam bontot beruang pun ade hati nak jadi nyah .. sib baik ko vogue nok .. suke jer mak nengok ko ..  


nanti bila ko nak berubah .. ko contact mak ok .. kalo belum berubah jangan contact .. bye nok, take care, tata titit tutut ..
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 08:29 PM | Show all posts
Reply 27# itamrazali


    itamrazali, kalu nak diikutkan citer TT ni, da lame da die nak tinggalkan husband die. Tapi,macam mane ngn anak2? tu yang TT x jadi nk pisah..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076275s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list