Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
22288
View
106
Reply

Suami suka lelaki

[Copy link]

Author: wassup       Show all posts   Read mode

Post time 3-6-2010 10:04 AM | Show all posts
Reply 20# wassup


Baca cerita hang nih .. aku teringat orang2 macam Aznil, Chef Wan, Jaafar Onn, Azwan Ali, Zaini Ahmad dan Mahadir Lokman .. 3 of 6 penah kawin, ada anak dan kemudian bercerai ..

Hang kena ajar org mcm nih menyucikan hati spya nafsu songsang dia tak melarat .. dua cara menyucikan hati ialah zikrullah dan mengingati mati .. ajar dia spya sentiasa istighfar, bangun tido istighfar, terkejut istighfar, terlintas fikiran kotor istighfar .. istighfar ialah sebahagian zikrullah .. then ingatkan tentang azab neraka .. maybe dia pun tau benda yg dia buat tu berdosa tapi manusia nih sifatnya pelupa, kena diingatkan selalu .. bantu ingatkan dia supaya mencari keredhaan Allah dan bukan menempah kecelakaan di akhirat kelak ..  

selebihnya hang kuatkan hati hang sendiri dengan tawakkal .. hope for the best but always prepare to endure the worst .. jangan la dok makan pil bukan2 .. laki hang tuh cuma pinjaman, kalo setakat ni sahaja tempoh pinjaman yg Tuhan bagi .. hang kena redha walopun sedih ..
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 10:05 AM | Show all posts
Dear TT,

I'm pretty sure yr husband has kept this secret for a long time. Tentu dia sendiri tak tertanggung nak simpan rahsia ni and I guess dia mesti rasa release sesangat that u already knew.

In the mean time cuba ambik cuti. Manage yr stress or else it may jadi penyebab to other serious consequence. Ni nak cuti sekolah, balik lah kampung, ajak sekali adik beradik yg lain. U don't have to talk about it, but kekecohan dan kemeriahan tu will be the greatest medicine for yr stress.

Good luck to U.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 10:14 AM | Show all posts
lagi satu .. perbaiki skill blowjob hang hingga mencapai peringkat Masterji .. golongan gay nih terer bab nih .. hang kena upgrade skill tuh spya laki hang syok pekena dgn hang saja .. takdak la dia dok cari gay lain lawan hisap batang memasing ..

hang try tanya dia .. boleh tak hang potong rambut pendek biaq nampak jantan sket .. sure merah padam muka dia ..
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 10:36 AM | Show all posts
mak ooiii...statement kau kuda....ha..ha..ha...teguling2 aku gelak...
tp kan, kalau ikut logik la...boleh buat semua tu...tu consider usaha jugak la kan...

hmmm....wassup. camne...pleaseee la jgn telan pil2 tak dak pekdah tu...klu teruk sgt pi jumpa doc...jgn amik jln mudah...
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 11:19 AM | Show all posts
Reply 23# kudajantan77

woit kuda ayat hang ni xhingat tui...satu gi klau dah TT potong rambut cam jantan nampak sgt cam nak sokong dia suka jantan...skang ni TT hang kena sabaq...klau laki hang ni jenis main blakang bkn yang ditunggang (phm2 la maksud i kan) senang skit nak brubah sbb dia tala pun lubang (maksud i ada sifat laki2)..tp kalau dia yg di tala blakang nya ssh n amik masa sbb naluri ni da mcm pompuan...ske lubang dia di teroka...sabar n serah pada tuhan TT
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 11:26 AM | Show all posts
Reply 25# bobo_beck

Peluang buat duit nih .. suh die cepat2 pi jumpa Najib .. bagitau lubang kunyit die kena tala dengan Anwar .. pastu asah dahi sket dgn batu giling .. baru org kampung senang pecaya masa buat sumpah nanti ..
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 11:27 AM | Show all posts
OMG...tinggalkan jer dia..ikut pengalaman aku, gay nie kawin sbb nk elakkn org mengata dia jer....seorg gay tkkan berubah jadi nafsu str8...tk kira lah ko nasihat or buat mcm mana..NEVER..!!!...get out now dan cr lelaki yg betul2 minta kt pompuan...jgn tunggu, nnti dh kedut seribu baru nk kuar susah, tkde org nk..get out NOW!!!....
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 11:33 AM | Show all posts
Reply 26# kudajantan77


    no komen.... sensitive issue
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 12:25 PM | Show all posts
The latest, third time, aku jumpa bukti dalam laptop dia....aku crack password & semua nya aku jumpa....blog blog yg dia lawati. Email attachment, video...
wassup Post at 2-6-2010 09:37


My dear..
aku respect ko buat tindakan macam ini.. Bersabar lah yah. Bila baca cerita ko ni aku teringat movie gay yg pertama kali aku tgk, Brokeback mountain..
Sungguh aku simpati.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 12:40 PM | Show all posts
Lupa nk add..gay yg aku jumpa semuanya nk cover dan upkan diri masing2 dgn mangaku sbgai bisex...konon2 nya ade lagi lah sikit perasaan kt wanita... tp ikut citer ko, aku rase hubby ko 100% gay dan bukan bisex sbb dia tk 'gelojoh' masa mula2 bersama ko...
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 12:57 PM | Show all posts
kuat kan semangat + iman dlm mengharungi dugaan ini....semuga Allah memberi petunjuk & hidayahNya...insyallah...Pls take good care of yourself & the children....
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 01:52 PM | Show all posts
tabahkan hati puan...I ni nyah
cume boleh bagi pandangan
tapi kalo dah lelaki suke sama laki
mesti ada sejarah hitam dulu2
kalau nak kata gay tidak..dia bisex tuh
cube la faham isi hati dia
janganlah nak menghukum dia je puan
bagilah dia peluang..dia pon manusia biasa
puan boleh bimbing dia kalo dia nak berubah
isteri kan ada disisi suami
bila susah dan ditimpa dugaan mcm ni
puan lah yang boleh membantu selain Tuhan
kesian kat dia.. puan mcm membenci dia
kadang2 keinginan tuh ada tapi tak buat pon
mungkin dulu dia penah buat tp sekarang ni tidak
berbincanglah puan..masih ada sinar dlm hidup puan dan dia
saya ni bukan sempurna cube ingin berkongsi
saya pon ada berkawan dengan suami org
ada sebab kenapa dia jadi mcm tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 02:12 PM | Show all posts
TT, suami TT ni jenis yang suka layan video gay sambil berimaginasi sampai puas atau pernah having sex ngan partner lelaki dia? Kalo dia hanya suka melayan video2 tu maybe masih ada jalan utk bimbing dia. Tp kalau dah pernah having sex....mungkin perlukan masa dan usaha yg betul2.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 02:14 PM | Show all posts
tabahkan hati puan...I ni nyah
cume boleh bagi pandangan
tapi kalo dah lelaki suke sama laki
mest ...
didisci Post at 3-6-2010 13:52

setuju gak ngan u..
may b hubby TT ni memerlukan seseorang utk membimbing dier ke jln yg lurus..
may b gak selama ni dier mencuba utk berubah, tp xde bimbingan or support dr sesiapa...
nk bgtau wife, xsampai hati or may b malu jugak dan takut jugak kalu wife melenting (sapa xmelenting kan).
bila keluar rumah, masih lg berkawan n dikelilingi dgn member2 yg mempunyai minat yg sama....
byk dugaan perlu ditempuhi dlm perjalanan dia nk berubah tu...
antara kuat & xkuat je..(iman,hati,jiwa,akal.....)

golongan2 spt ini selalu dicemuh masyarakat...(mmg harus la kan...)
tp, tidakkah masyarakat ingin membantu mereka utk berubah...

p/s:xpercayanya diri ini boleh keluarkan statement spt diatas....

i letakkan diri i di tmpat TT= yes, mmg i marah, sedih, kecewa, nk berpisah... mcm2 lg la..:@
i letakkan diri i di tmpt suami TT= syg wife, syg anak, juga syg bf... ingin berubah, cuba berubah.. tp tiada support.. (itu pon kalu hubby TT mmg betul2 jenis nk berubah lah...)

just my 2 sen...
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 02:52 PM | Show all posts
Post Last Edit by kudajantan77 at 3-6-2010 14:53

Reply 32# didisci

Tak baik nok ko caras laki orang ... ko spedo anak2 ikan yg single sudah la nok ... tak ramai yg makan hati ... mak kesian bayangkan bini, mak bapak dan anak laki orang tu nok ... mana la dorang nak taruk muka bila pecah lobang nnti ... anak2 tuh yg mak paling kesian ... apa la perasaan dorang bila tau dorang berbenihkan lelaki kaki jubo nyah ... mak sedih sangat nok ...

walopun mak nih cam ganas, dalam hati ada tamannnn ...
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 03:01 PM | Show all posts
TT ni pernah ada pengalaman ke tdo dgn lelaki sblm kawin?
tau2 je hubby TT ni tak gelojoh..
mana tau dia try to be gentleman ke takmo TT sakit2..
huhu...
atau pun TT nih suka laki2 yg jenis SM ka?

ok2.. naper aku rasa husband dia tu minat je tgk lelaki yg kaum sejenis..
tp tak buat kot apa2 yg sepatutnya org gay buat..
sama mcm pompuan aaa, kalo dia high tgk body part pompuan lain, takkan tu pun nak di chop leshbian..
tgk aje kot..
jeng jeng jeng....
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 03:20 PM | Show all posts
aku rasa laki dia cuma tengok aje, tapi tak buat benda2 tu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 03:26 PM | Show all posts
Reply 35# kudajantan77
respect lah kat kau ni, jadi bapa mithali boleh, jadi suami mithali boleh, jadi nyah pun boleh...tak tahan nak  tergolak den
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 03:57 PM | Show all posts
ok...



Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 04:22 PM | Show all posts
Reply  didisci

Tak baik nok ko caras laki orang ... ko spedo anak2 ikan yg single sudah la nok . ...
kudajantan77 Post at 3-6-2010 14:52


seperti mak cakap nyah
tak semua lelaki nak kenal I ni sbb nak berjubo
ada yang suka someone yang bole jadi kawan
and dari situ I tanya ada sebab musabab jadi mcm ni
Ingat I ni sibuk nak caras sana sini ke? laki pon takde nokkk
mak cume nak berkongsi
kalo mak nak berjubo jantan bersepah mak bole carikkk
cume kadang2 kita kena kenal hati budi laki kita sendiri
mcm puan ni..kena cube setle sama2
ada laki ckp bini tak pandai layan..ada ckp bini busy dgn keje
ada gak bini yang queen control sampai duit laki sume disimpan
banyak lagi nyah..mak kalo nak citer tak abis
sampai nak speedo mak itu ini pon ada..cume mak ni waras
ada kerjaya ada bisnes..tah2 esok lusa mak berubah
mak ada skandal dgn laki orang tapi takde sampai nak bawak tido..kalo nak wah hotel2 mewah je dorang pancing
dorang pon bleh bezakan bini,anak2 dgn mak yang tak ble bagi pape kat dorang kecuali seks
kalo mak bengap dan bodoh mak pk duit dgn layanan jantan yg konon2 sayang mak
mak dah abis kena jubo ramai jantan nyah
mak ni bukan baik...cume mak tau la kenapa isu2 mcm nih jadi
so fikirlah...mak ni just nak share..bukan nak melingkup puan ni
mak simpati sbb berjiwa wanita...gituuuu
puan bersabar ye..ada jalan penyelesaian untuk puan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080160s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list