Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
71021
View
24
Reply

{Data dari forumer SKAC}

[Copy link]

Author: Hamyhaireen       Show all posts   Read mode

Author
Post time 31-5-2010 05:14 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by Hamyhaireen at 24-6-2010 14:18

Salam buat semua forumer SKAC,

Di sini saya ingin memohon kerjasama semua agar dapat mengisi sedikit informasi mengenai anda.

1. Craft kegemaran anda :-
2. Tempoh anda menceburi craft tersebut :-
3. Apa yang anda inginkan di SKAC :- (informasi/peluang perniagaan/rakan/swap etc)
4. Pandangan/cadangan (if any)
5. Jika kami akan mengadakan hari craft adakah anda berminat utk menyertai?

Terima kasih.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2010 03:15 PM | Show all posts
tak ada sapa yg nak mulakan ke...? janganlah segan2 sila beri kerjasama untuk menjayakan board SKAC ....
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2010 08:41 AM | Show all posts
meh nak start kak. .. hhehehe dari orang yg keras tangan

1. Craft kegemaran anda :- entah sumer aa kot
2. Tempoh anda menceburi craft tersebut :- seram sejuk aa hehhee
3. Apa yang anda inginkan di SKAC :- (informasi/peluang perniagaan/rakan/swap etc) sumer kecuali peluang perniagaan sebab buat masa nih takde kerajinan utk sumer tuh heheheh
4. Pandangan/cadangan (if any) :- pandangan kabur hehhehehe takde la stakat nih ok jer kat sini cuma tuh la kekadang ramai kekadang takde orang
5. Jika kami akan mengadakan hari craft adakah anda berminat utk menyertai? kalo kene ngan tempat n masanyer Insya Allah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-6-2010 09:22 AM | Show all posts
1. Craft kegemaran anda :- paper craft, mixed media, scrapbook etc
2. Tempoh anda menceburi craft tersebut :- mostly dari zaman sekolah
3. Apa yang anda inginkan di SKAC :- (informasi/peluang perniagaan/rakan/swap etc)  berkongsi
4. Pandangan/cadangan (if any) buat tutorial for each craft
5. Jika kami akan mengadakan hari craft adakah anda berminat utk menyertai?
insyallah....
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 09:41 AM | Show all posts
Salam buat semua

FC orang baru kat sini ...

SKAC tu  apa yer MOD ?

1. Craft kegemaran anda :- semua .. tu pun baru pas abis SPM dapat tau ader gak bakat dalan handcrafts ni

2. Tempoh anda menceburi craft tersebut :- baru masuk 2 tahun

3. Apa yang anda inginkan di SKAC :- informasi..rakan..swap dan  berkongsi idea

4. Pandangan/cadangan (if any)  :- tengok-tengok dulu

5. Jika kami akan mengadakan hari craft adakah anda berminat utk menyertai? :- insyaAllah kalau berdekatan dengan tempat FC

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 10:56 AM | Show all posts
salam FC... SKAC tu nama sengkatan board ni dulu sebelum ditukar ke bahasa malaysia iaitu ..sewing,knitting and craft..
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 11:04 AM | Show all posts
1. Craft kegemaran anda :-cross stitch , paper craft . scrapbook ,
2. Tempoh anda menceburi craft tersebut :- dari zaman sekolah lagi
3. Apa yang anda inginkan di SKAC :- (informasi/peluang perniagaan/rakan/swap etc)
    berkonsi pengetahuan tentang craft
4. Pandangan/cadangan (if any) : selalu buat swap craft
5. Jika kami akan mengadakan hari craft adakah anda berminat utk menyertai? insya'Allah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 04:22 PM | Show all posts
Salam semua

1. Craft kegemaran anda :- flower making, patchwork, beading
2. Tempoh anda menceburi craft tersebut :- dlm 3/4 thn
3. Apa yang anda inginkan di SKAC :-  bertukar-tukar pendapat/informasi dan nak cari rakan yg sehati sejiwa
4. Pandangan/cadangan (if any) :- nadaa..
5. Jika kami akan mengadakan hari craft adakah anda berminat utk menyertai? Kalau kena pada masa dan tempatnya, Insya Allah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-6-2010 10:52 AM | Show all posts
semua yg replied I dah bagi chocolate....
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2010 12:16 PM | Show all posts
semua yg replied I dah bagi chocolate....
Hamyhaireen Post at 4-6-2010 10:52



I boleh reply tak Hamy?.. he he he.. nak collect point jugak ni...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-6-2010 03:28 PM | Show all posts
Reply 10# maizana


    of course
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2010 08:27 PM | Show all posts


Salam semua...

1. Craft kegemaran anda :- decoupage/felt/paper craft
2. Tempoh anda menceburi craft tersebut :-baru terjebak........hehhehhhe
3. Apa yang anda inginkan di SKAC :- (informasi/peluang perniagaan/rakan/swap etc)apa-apa yang terbaik utk semua
4. Pandangan/cadangan (if any)..........hehhheeeee..tak ada
5. Jika kami akan mengadakan hari craft adakah anda berminat utk menyertai?insyaallah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2010 08:45 PM | Show all posts
1. Craft kegemaran anda :- boleh dikatakan semua craft saya suka. insyaallah nak try semua benda kalau ada masa
2. Tempoh anda menceburi craft tersebut :-minat ni baru je timbul sejak saya bergelar isteri kekepada EnHubby saya
3. Apa yang anda inginkan di SKAC :- (informasi/peluang perniagaan/rakan/swap etc) semua sekali (heheheh tamak nyer)
4. Pandangan/cadangan (if any):- lebihkan lebih banyak tutorial
5. Jika kami akan mengadakan hari craft adakah anda berminat utk menyertai?:- insyaallah kalau panjang umur murah rezeki

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2010 10:52 PM | Show all posts
1. Craft kegemaran anda :- apa saja yang ada unsur2 kraf
2. Tempoh anda menceburi craft tersebut :-minat dah lama, bermula dengan cross sticth semasa di uni dulu
3. Apa yang anda inginkan di SKAC :- kawan2 kraf, gathering dan SEMANGAT untuk menghasilkan kraf.
4. Pandangan/cadangan (if any):- adalah poll, pertandingan dan exchange craft
5. Jika kami akan mengadakan hari craft adakah anda berminat utk menyertai?:- InsyaAllah.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2010 11:15 PM | Show all posts
JAWAB GAK LA... lelaki bleh kan?
1. Craft kegemaran anda :- semua suka cuma pandai ngan tak jer
2. Tempoh anda menceburi craft tersebut :x tau bila sbnrnya...
3. Apa yang anda inginkan di SKAC :semua... terutamanya... nak blajar la....
4. Pandangan/cadangan (if any):- x tau nak cdg mende...
5. Jika kami akan mengadakan hari craft adakah anda berminat utk menyertai?:- jauh la... kat sabah... burung besi mahal

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2010 12:22 AM | Show all posts
Pandangan/cadangan:

Apa kata kalau hasil2 kraf yg dipamirkan (yang ditunjukkan dari peringkat awal hingga siap) disini dipromosikan untuk jualan...?
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2010 11:33 AM | Show all posts
Pandangan/cadangan:

Apa kata kalau hasil2 kraf yg dipamirkan (yang ditunjukkan dari peringkat awa ...
maizana Post at 9-6-2010 00:22


SETUJU.......
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2010 07:05 PM | Show all posts
Salam semua

1. Craft kegemaran anda :- Beading, Bunga-bunga telor, Menjahit baju
2. Tempoh anda menceburi craft tersebut :- lama dah.. manik dah masuk tahun ke  kut
3. Apa yang anda inginkan di SKAC :-  bertukar-tukar pendapat/informasi dan nak cari rakan yg sehati sejiwa
4. Pandangan/cadangan (if any) :- enjoy!
5. Jika kami akan mengadakan hari craft adakah anda berminat utk menyertai? Kalau kena pada masa dan tempatnya, Insya Allah nak gak pergi..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 02:27 PM | Show all posts
salam sume

1. Craft kegemaran anda :- segalanya ttg craft (skrg tgh gila felt)

2. Tempoh anda menceburi craft tersebut :- klu felt tu br taun ni je...yg lain2 dlm 5 tahun kot

3. Apa yang anda inginkan di SKAC :- (informasi/peluang perniagaan/rakan/swap etc) : berkongsi2 tutorial n pattern yg dh dibuat.. dulu mase mula2 thread ngan RE n manik2 ramai yg bg tutorial tapi skrg ni ramai yg nak berniaga.so, semua mcm kedekut nak share ngan forumer lain..pd pendapat sy, benda craft ni tak rugi share pun..sbb bkn sumua org blh buat dh bkn sume org rajin sgt nak wat.. betul tak ?

4. Pandangan/cadangan (if any) : buat mase di xde cadangan... tapi ade harapan, sy harap dpt lah kita sharing2 craft yg dibuat... klu blh sape2 ade wat craft yg simple atau dpt tau link2 post la kat sini... utk pendapat forumer sume...sy ni cikgu KH sek ren .. so sy selalu dr idea nak wat projek tuk bdk2 ni..klu ade sape yg ade idea..klu dr barangan terbuang lg bagus...blh lah share eh...bkn apa kita nak create kretiviti bdk2 ni dr sek ren...supaya rakyat malaysia akan menjadi lebih kreatif pd mase hadapan... dan malaysia dpt hasilkan ciptaan2 terbaru...(besar sungguh harapanku)

5. Jika kami akan mengadakan hari craft adakah anda berminat utk menyertai? sgt berminat

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2010 08:18 AM | Show all posts
lama betul tak masuk sini..bukan apa bila masuk takda org sgt.

1. Craft kegemaran anda :-   JAHITAN, RECYCLE BRG TERBUANG
2. Tempoh anda menceburi craft tersebut :-   SEJAK MUDA2 LAGI
3. Apa yang anda inginkan di SKAC :- (informasi/peluang perniagaan/rakan/swap etc)  MUNGKIN AKTIVITI2 YG BOLEH MENARIK FORUMER KERAP MASUK CONTH SWAP..YES WHY NOT. LAGI SATU INFO AKTIVITI KRAF: PAMERAN, JUALAN , BENGKEL ETC
4. Pandangan/cadangan (if any)  KRAF BOLEH JADI SUMBER PENDAPATAN JIKA BETUL SERIUS DAN IA JUGA SATU TERAPI.
5. Jika kami akan mengadakan hari craft adakah anda berminat utk menyertai?  O YA MINAT SANGAT

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088330s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list