Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
3541
View
20
Reply

[PERBINCANGAN] Parkir....

[Copy link]

Author: jzzz       Show all posts   Read mode

Post time 7-6-2010 12:35 PM | Show all posts
saudari,

aku rasa, mana2 PBT pun akan saman bila kupon tamat tempoh. memang betul, saudari beli satu buku kupon 1/2 jam tu, sbb mana2 PBT yang pakai parking berkupon ni, die tak jual satu keping tapi satu buku.

sepatutnya, saudari gores dua kupon parking (utk lebih selamat, boleh beli kupon parking 1 jam, gores satu je). kalau ada extra waktu pada kupon tu (10 minit ke, 15 minit ke), biasanya aku sedekahkan pada kereta yang nak masuk parking lepas aku keluar. adala pahala sikit

tentang saman tu, saudari boleh buat rayuan di MBMB. biasanya ada diskaun kalau bayar dalam tempoh 14 hari (kalau tak silap la...). kalau saman tersebut tidak dilayan dan ditongsampahkan, berkemungkinan besar akan datang surat ke mahkamah oleh MBMB (orang umah aku penah kena) dan masa tu, saman tersebut dah naik harga dan tak boleh dirunding lagi.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.067624s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list