Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3413
View
18
Reply

tahniah abang weta sebab jadi mod

[Copy link]

Author: Topet       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-5-2010 04:54 PM | Show all posts |Read mode
TAHNIAH untuk abang weta kita sebab dah jadik mod.....


diharap ada kenduri kredit untuk kengkawan yang masih setia kat sini dari tahun 2006 sebab aku mula masuk sini taon tu...hahaha...

walaupun board ni nampak suram tapi tiap kali ada F1 meriah walau tak semeriah macam dedulu...

board ni juga wujud dengan perjuangan akughi dan ramai lagi yang bangkit melawan....

hahahaha....tak salah kan kenang kisah lama...

apa pun LONG LIVE abang weta dan abang shadow...

bab mod sorang lagi tu...mampoih pi kat hang
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2010 08:43 PM | Show all posts
gagaga

weta, congrates!!!

meh nk klem kredit~~haha

all d best!
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2010 01:02 AM | Show all posts
tahniah weta....
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2010 08:01 AM | Show all posts
Post Last Edit by ShadowChaser at 30-5-2010 11:34

waaaa setelah lama menunggu, akhirnya!!! tahniah weta

leh la haku angkat cuti dan menghilangkan diri lama sket pasni
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2010 08:54 AM | Show all posts
Terima kasih pada semua atas sokongan sekalian..

Tugas yg diamanahkan ni akan dijalankan dgn baik.Jika ada kekurangan masa jadi mod sini bole la tegur.

Sama2la kita meriahkn lagi bod ni.Kisah dulu jadikan panduan dan kite maju kehadapan..

Utk semua kekawan saya ucapkan terima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2010 08:57 AM | Show all posts
Reply 4# ShadowChaser

ni byk kena blajar dari mod lame sini
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2010 12:14 PM | Show all posts
Reply 4# ShadowChaser


berangan nak cuti kawen lagi ler tu

congrats weta dpt berpimpin tangan bertepuk tampar sekerusi dgn mod shadow

semoga dpt menjalankan tugas dgn adil & saksama

jgn pilih kroni


p/s: sila belanja kambing golek sekor
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2010 12:57 PM | Show all posts
congrats....
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2010 02:16 PM | Show all posts
cantekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.............

ade dua mod.... sorang jage prediction...

sorg lg jage Fantasi F1....


ni tugasan korang tuk thn ni

hahahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2010 03:12 PM | Show all posts
Reply 9# akughi

pandai la ko agih2 tugasan ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-5-2010 03:49 PM | Show all posts
dia tu presiden untuk board ni.....

jangan bangkang cakap dia..hhaha
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2010 04:13 PM | Show all posts
tahniah En WETA mod baru kita

yeeehhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2010 05:35 PM | Show all posts
tak de kenduri makan kambing salai ke?

lapo ni beb....  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-5-2010 07:40 PM | Show all posts
perghhhhh...

kalau lu buat gua sanggup beli tiket balik...
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2010 03:00 AM | Show all posts

Hmmm...

waaaa setelah lama menunggu, akhirnya!!! tahniah weta

leh la haku angkat cuti  ...
ShadowChaser Post at 30/5/2010 08:01




Aku bagi sokongang penuh jika ko worang semer cadang pakat nak buli Moderator baru kat sini sebab aku nyampah kat dia...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-6-2010 01:27 PM | Show all posts
buli mod baru adalah wajib....
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2010 02:17 PM | Show all posts
Reply  ShadowChaser


berangan nak cuti kawen lagi ler tu

congrats weta dpt berpimpin tang ...
greyrose Post at 31-5-2010 12:14 PM


dah lama haku mengidam nak pergi bercuti lelama
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2010 02:18 PM | Show all posts
Reply 15# AceHand


abih la ko weta
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2010 01:59 PM | Show all posts
tak kisah la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.120699s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list