Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
13940
View
33
Reply

[PENDAPAT] Dari Kl ke melaka

[Copy link]

Author: IRZeeBuk       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 25-5-2010 02:30 PM | Show all posts
Reply 15# Aneem

Muke suci mcm aku mana reti menipu ;)
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2010 03:00 PM | Show all posts
Reply 21# IRZeeBuk

hah la, aku pcayer.. kau kan budak baek
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2010 03:04 PM | Show all posts
Reply  fariepari

Aku amik ko lar...
IRZeeBuk Post at 25-5-2010 02:29 PM


aku bukan dok melaka
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-5-2010 03:10 PM | Show all posts
Reply 23# fariepari


Ohhhh ko duk ane
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2010 01:37 AM | Show all posts
stakat ikan bakar je kt blkg istana pong ada byk plihan napa xmo try pedas Melaka...power Beb
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2010 04:35 PM | Show all posts
Reply 25# ashketyed


blakang istana ade byk pilihan? xtau lak aku kat ctu ade medan ikan bakar..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2010 07:59 AM | Show all posts
Reply 19# fariepari


    hahaha..aku belum layak jd tourist guide...takat bgtau dlm porum ni bole la
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2010 05:27 PM | Show all posts
Aku bukanlah orang Melaka, suami org Melaka, rumah pun dekat je dengan medan ikan bakar umbai tu, ikan bakar umbai ada 2, yg satu tu ala2 terapung, yg lagi satu tu yg lama punya jeti g pulau besar. adalah sekali sekala pgi situ, tapi aku rasa makan kat sg duyong lagi menarik. bab jalan2 tak reti sangat nak bagi direction takut bertambah sesat, cukup untuk aku sendiri faham jln. coz jln yg aku sangat tau jln nak pergi tangkak je..hehehe kain2..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-6-2010 03:13 PM | Show all posts
Reply 28# damai

oh ade 2 yea... yg kat medan kdai byak2 kat umbai tuh best tak
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2010 12:38 PM | Show all posts
Pada saya, saya suka Medan ikan bakar Umbai yg lama. Dengan nasi lemaknya, boleh habiskan 3 bungkus. hehehe..yg kecik le..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-6-2010 10:48 AM | Show all posts
Reply 30# damai

Umbai lame ngan umbai kat medan slera tuh tak same ke
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2010 06:08 PM | Show all posts
KL- Melaka sejam setengah ja bleh sampai.. ikut Hi-way la... masuk tol Ayer Keroh..
byk tempat menarik... dari sepanjang ayer keroh tu, mcm2 ada.. kat bandar hilir x pyh cakap la..., tempat makan pun mcm2 ada....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2010 12:08 PM | Show all posts
Medan ikan bakar Umbai, klu dari bandar hilir 1st simpang yg ada tulis ikan bakar umbai tu sebelah kanan, jln terus(dah boleh nampak gerai n paking keta), klu nak pgi medan yang baru tu pun boleh jugak lepas jembatan kecik tu sebelah kiri tak jauh ikut tali air je. Yg baru punya agak selesa coz table dia tak rapat sangat. bab harga tak tau pulak, sya main bayar je klu nak bandingkan harga dgn KL, lagi murah kot.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-6-2010 01:35 PM | Show all posts
Asyik cari makanan je..sampai melake cari hah
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077728s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list