Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
30072
View
364
Reply

Patut ke kami tinggal seperately dulu? Islam benarkan tak?

   Close [Copy link]

Author: pakuu_pakiss       Show all posts   Read mode

Post time 31-5-2010 12:15 PM | Show all posts
kalo pasangan ngadu pun, bukannya dia nak putus hubungan dgn famili kita..
yg dia perlukan adalah solution cemana dia nk berdepan dgn kelemahan famili kita..

sevenoctober Post at 31-5-2010 12:01



    entah. bukannye ckp spt dialog2 dibawah

- " ceraikan saya. sebab mak abang pengotor & seluruh umah abang kotor."
- "ceraikan saya sebab mak abang mulutnye mcm cabai"
- "ceraikan saya sebab mak abang berat sebelah. asyik menangkan pas ajer. ipar2 undi pas semua dapat tudung. saya ajer takdpt tudung. tau la saya nie undi BN"
-" ceraikan saya sebab mak abang asyik masak ajer. saya nak masak pun takleh. nak sentuh dapur pun takleh"
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2010 12:54 PM | Show all posts
love can grow. just be patient. ni semua ujian je. jgn cepat sgt pikir hal cerai.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2010 01:51 PM | Show all posts
entah. bukannye ckp spt dialog2 dibawah

- " ceraikan saya. sebab mak abang pengotor &  ...
Hana Post at 31-5-2010 12:15

warkakakakaka...
penat aku gelak...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2010 02:10 PM | Show all posts
patut ler ramai bini byk skandal luar skrg nie. nak ngadu kat laki pun jadi pantang dlm um ...
Hana Post at 31-5-2010 12:09


hana,
kalau mengadu kat pokok kelapa aku percaya satgi dengan segera kena cerai. tak sempat luah kat forum. sebab apa?? sebab didapati  bininya gila. dok cakap sorang2 depan pokok kelapak!
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2010 06:30 PM | Show all posts
okeh, aku close dulu ini thread.
tuan rumah: sila PM me kalo rasa nak dikongsikan lagi dgn forummer lain
harap2 korang dah brbaik2 la yer..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.258292s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list