Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
89090
View
281
Reply

Sewing class / Kelas menjahit

  [Copy link]

Author: mizzniff    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-2-2017 11:49 PM | Show all posts
serikasih replied at 6-2-2017 12:50 PM
kat mana kelas menjahit kat kuantan ye?
Kolej Komuniti Kuantan ada kelas menjahit..  
https://www.facebook.com/kolejkomunitikuantanofficial/?fref=ts




selain Kolej Komuniti, kat butik De'Mama House  ni pun ada kelas jahitan..

https://www.facebook.com/Kelas-Jahitan-Demama-houseKUANTAN-PHG-170884879681552/




Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 12:17 AM | Show all posts
Edited by Elle_mujigae at 16-2-2017 12:19 AM
sai_68 replied at 15-2-2017 07:12 PM
Assalamualaikum siapa2 yg tahu area kota damansara kelas menjahit

Wassalam... tahun 2015 dan 2016 ada kelas menjahit kat Damansara Damai tapi tahun ni cikgu tu dah tak mengajar..huhu.. search kat fb tak jumpa padanan yg sesuai pula..  cadangan kita, kalau  Sai ada pergi area shop lot yg dekat dengan kawasan rumah, boleh tengok2 kalau ada kedai jahit baju/tempat tempah baju..tanya terus tailor kat kedai tu ada buat kelas menjahit tak....
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 12:47 AM | Show all posts
Ok tq sis👍
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 03:49 PM | Show all posts
kat fb timeline kita keluar iklan ni....kelas menjahit online..sesuai utk yg busy takde masa nak pergi kelas so boleh belajar secara PJJ...






MAHAL LA UPAH MENJAHIT SEKARANG
.
NAK BELAJAR MENJAHIT TAPI BANYAK KOMITMEN DAN TAKDA MASA NAK DATANG KELAS
.
.
.
Anda silap besar. Belajar menjahit ni boleh je pada bila2 masa. Jangan pernah berputus asa sebelum mencuba.
.
.
.
JOM SERTAI KELAS PJJ INSTANT SHAWL DAN KURUNG PAHANG YANG AKAN BERLANGSUNG PADA 22 C 28 MAC 2017 INI.
.
.
.
PJJ atau dikenali sebagai Program Jarak Jauh secara online telah diperkenalkan oleh Akademi JomJahit kerana telah mendapat permintaan kelas di seluruh Malaysia...
.
.
Program ini dapat membantu wanita2 di luar sana belajar menjahit tanpa datang ke kelas walaupun tiada asas jahitan.. Kami akan menjadi cikgu anda di group wapp untuk membantu anda belajar menjahit sampai mendapat hasil...
.
.
.
Apa yang anda perolehi jika join kelas PJJ ni?
.
.
1) LINK VIDEO jahitan step by step bernilai RM70- membantu anda melihat step mengukur, membuat pola, potong kain dan menjahit secara praktikal..
.
2) LINK TELEGRAM bernilai RM50- anda boleh tgk dan download ilmu jahitan di telegram bila2 masa anda suka.. Kami akan tunjukkan step by step bergmbr di sini.. Ia xkan ganggu memori hp anda..
.
3) LINK GROUP SUPPORT WAPP bernilai RM50- anda boleh bertanya segala persoalan ilmu jahitan yg xpaham di sini.. Team cikgu jomjahit akan menjawab soalan2 student kami di sini...
.
.
***note: anda boleh apply bila2 ilmu ini mengikut masa anda.. link video & telegram yg anda dapat adalah ilmu kemahiran sepanjang hayat..
--------*****--------
BERAPA YURAN KEMAHIRAN INI ???
Yuran asal : RM 100 per pakaian...
.
PROMOSI....
1-50 PELAJAR PERTAMA : RM50 -diskaun 50% (jimat RM50)
.
51-100 PELAJAR BERIKUTNYA : RM70 -diskaun 30% (jimat RM30)
.
101 PELAJAR KE ATAS : RM 100 (harga asal)
.
.
.
BONUS TAMBAHAN
.
Anda boleh REPEAT kelas PJJ ini FOC smpai pandai. Jadi ilmu yg anda akan dpt adalah ilmu kemahiran sepanjang hayat.. Xrugi anda melabur unt ilmu ini.
.
.
JANGAN BIARKAN ANDA MEMBAYAR YURAN BELAJAR DENGAN HARGA MAHAL KERANA LAMBAT MENGAMBIL TINDAKAN...
.
.
Berminat??? sila..
WAPP >> PJJ ONLINE >> 010-4047769 / 012-5444561
WAPP >> PJJ ONLINE >> 010-4047769 / 012-5444561
WAPP >> PJJ ONLINE >> 010-4047769 / 012-5444561
atau...
.
.
Sila join group wapp di bawah jika berminat dgn kelas pjj online...
.
.
https://chat.whatsapp.com/Iu0SIvQgIYZI1lzRO5LO0C
---------******----------
MUDAHNYA MENJAHIT"
.
.
Salam sukses,
Team Akademi Jom Jahit
Page : Jomjahit
Website : www.jomjahit.com
Email : jomjahit769@gmail.com
Contact no : 012-5444561 / 010-4047769
---------******----------
❤Kami juga ada membuat kelas menjahit siap&pandai 1 hari sahaja di Batu Caves...yuran promosi sekarang RM150...sila wapp 010-4047769 / 012-5444561 untuk lebih info kelas...
.
.


kelas personal pun ada..lokasi kelas di Batu Caves, Selangor..

https://www.facebook.com/jomjahit/
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2017 09:46 AM | Show all posts
Thanks for sharing.. Mau belajar menjahit tapi masih bingung musti mulai dari mana?.. Yuk main ke Fitinline.com ada banyak artikel, video, dan tutorial menjahit lho di sana..


Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 01:48 PM | Show all posts
nak murah ambil short courses, harga bermula dari rm200, untuk 2 hari. bole datang bila-bila masa
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2018 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kening_Panjang replied at 23-8-2017 01:48 PM
nak murah ambil short courses, harga bermula dari rm200, untuk 2 hari. bole datang bila-bila masa

Kelas menjahit nie ade Ke.. Area mane?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079214s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list