CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3924|Reply: 7

TEEN CRIBS

[Copy link]
Post time 17-4-2010 08:24 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by eddlisa_uyuk at 22-5-2010 20:31

hampa ada tgk dak rancangan nih kat MTV 713 . Suma anak jutawan kan tp ada stgh bukan umah parents sendiri tp umah sedara..apa2 pun kalau dpt umah camtu memg tak ke mana la haku..dlm umah ja dah ada mcm2... umah lg besaq pada hotel pun ada..mcm resort pun ada...

paling bes tgk swimming pool sapa paling gempak..besnyaaaa ada pool ala2 resort..nampak cam rncgn budak2 tapi ai gigih gak tgk..season 1 ai tak tgk..umah bes2 gak..ni baru nak patah balik..lani dah season 2

[url=http://www.mtv.com/videos/teen-cribs-season-2-ep-1-lynsey-and-ryans-crib/1628192/playlist.jhtml]
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-4-2010 08:44 PM | Show all posts

tiap kli tgk rse mcm nak meraong jerk...bilik air diorang muat rumah ak:@
ader rmah tuh siap ader spa...slide skateboard...boling alley...court...mcm2...
ader tuh size tnah diorang sbesar tman prumahan ak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-4-2010 09:10 PM | Show all posts
umahja besaq dari shopping mall.. bes gak tgk panggung wayang umah depa...dgn sofa leather kalau tetidoq bes nyaa...siap bleh begoyang lagi kalau tgk action muvi..
mana yg ada spa dgn tanning machine (cam keranda tu) melampau btul !
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2010 09:00 AM | Show all posts
kalaw rumah aku mcm diorg kan..
memerap jelah aku kat umah..smue ade..
nk tgk movie..makbapak dh buat wayang sndiri..
nk main game..snooker..jamming smue ade..
kolam ade gelungsur bagai..net utk men bola baling smue ade..
tmpat bbq..hahaha!! xpayah buat parti kat luar..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2010 11:23 PM | Show all posts
tadik ade marathon teen cribs....heavennye diorg...;)
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-4-2010 08:09 PM | Show all posts
aku ni duk imejin kalau umah camni pagi aku duk kat library..tgari aku duk spa..ptg aku swimming..mlm aku tgk wyg..tgh mlm layan game...pastu weekend party saja laa....esoknya aktiviti tak mungkin berulang sbb byk g aku nak buat ....
haaahaaa mampu berangan laa
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2010 02:11 AM | Show all posts
aku tak tengok show ni sebab... JELES! saket hati.... btw, congratulation ar kat diorang, dpt hidup mewah.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2010 10:03 PM | Show all posts
aku pon kadang2 tgk gak teen cribs ni..
kalo tgk slalu mmg meraung jeles la kan..
ade rumah tu siap ade wall tuk rock climbing lgik..
bygkan besar n tinggi mane rumah derang nih.. gile lah..
kalo bdk2 ni ckp boring lgik dok umah, mmg kene pelempang arr dr parents derang..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 05:49 PM GMT+8 , Processed in 0.091694 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list