Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
48878
View
334
Reply

selesa tak adik beradik ipar tinggal sekali

  [Copy link]

Author: acika    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-7-2019 07:06 PM | Show all posts
Meiizu replied at 12-7-2019 05:21 PM
ko biar betooooiiiii ahhahaah bini ko pun mereng gak keerr sanggup biar laki wat camtu

kalau x suke blah,aku bleh jwb mcm tu heeehehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 07:07 PM | Show all posts
penmerah replied at 12-7-2019 06:07 PM
Ko Kan Laki? Tak bole ke ko bertegas dgn Bini?
Lagi Satu, Bini ko Tu tak takut ke apa2 jadik kat  ...

adik dia xtau nk stay mana,x reti berdikari,nak kena tunggu laki masuk minang baru leh blahh
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 12-7-2019 07:07 PM
adik dia xtau nk stay mana,x reti berdikari,nak kena tunggu laki masuk minang baru leh blahh

Susah la kalau Gini
Buatnya ipar Tu Andalusia...berkurun la dia dok rumah Kau
Tapi mana tau Bini Kau suka Adik dia dok skali
Mungkin Adik Tu tolong masak, kemas rumah, Jaga anak... Kikikiki
Bertabahlah
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
penmerah replied at 12-7-2019 11:50 PM
Susah la kalau Gini
Buatnya ipar Tu Andalusia...berkurun la dia dok rumah Kau
Tapi mana tau Bini ...

kalau tolong xbising la bini aku, tolong pun payah, jaga anak pun payah, sikit2 je tolong,
tunggu sorg kawin aku nak suruh dia duduk dgn yg nak kawin tu.
nt dah privcy baru senang nak romen2
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 11:52 AM | Show all posts
kan best kalau adik ipar aku cun,gedik,gatal,mmg depan2 bini aku pun sanggup aku main kenit2 mata,gesel2 ,
tp kalau cun mesti dia pun x hingin duduk sekali,jenis mcm tu selalunya lebih suka berdikari sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 12:05 PM | Show all posts
x best langsung.. xde privacy... baiklah dok umah sendiri.. suh dia cari umah sewa.. zaman skrg ni macam2 boleh berlaku
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
chez_adex replied at 19-7-2019 12:05 PM
x best langsung.. xde privacy... baiklah dok umah sendiri.. suh dia cari umah sewa.. zaman skrg ni m ...

mmg lah duk rumah sendiri, tp adik ipar sebuk nak duk sekali,
tension wei bila keluarga belah isteri jenis xde privcy, tido pun bersepah.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 04:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni mesti mawar
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 08:20 AM | Show all posts
huu..dorang nak dtg rumah pon aku tak selesa..
apatah lagi jika dok sama-sama.

Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
ade lelaki yg masih bujang tu xde calon nak kawin bleh la pm aku, kot2 bleh go on ke
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 09:37 PM | Show all posts
kalau adik beradik jenis ok ,..maybe ok la kot
tapi kalau jenis busuk ati
baik tak payah
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 11:12 AM | Show all posts
elirasputia replied at 21-8-2019 09:37 PM
kalau adik beradik jenis ok ,..maybe ok la kot
tapi kalau jenis busuk ati
baik tak payah

kalau dengan pasangan pun kadang2 xde sefahaman inikan plak nak sekepala dengan adik beradik yg lain,dlm perkawinan nak bagus tinggal berdikari sendiri,jgn ada org lain dlm rumah....
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 11:27 AM | Show all posts
haruslah tak selesa
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 03:12 PM | Show all posts
kalau adik beradik tak masuk campur n menyibuk
ai rasa ok jeee
tp if jenis yg over nak lebih2
bole bla la
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
elirasputia replied at 22-8-2019 03:12 PM
kalau adik beradik tak masuk campur n menyibuk
ai rasa ok jeee
tp if jenis yg over nak lebih2

kalau xmasuk campur hal rumah tangga ok dah, cuma privcy xde, ruang sidai baju penuh, mesin basuh hari2 kena guna, nasibbaik kat hall xpasang aircond kalau x mmg 24jam je pasang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068048s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list