Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
13261
View
47
Reply

[TEMPAT] SunPower Melaka

[Copy link]

Author: lissa       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 20-4-2010 04:39 PM | Show all posts
Errr...ok ke kita belanda topik ni..

i org melaka... but hubby kg kat nenek dia kat muar..parents kat KL.

U ni lelaki ke pompuan ek?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2010 02:33 AM | Show all posts
Errr...ok ke kita belanda topik ni..

i org melaka... but hubby kg kat nenek dia kat muar..parents ...
lissa Post at 20-4-2010 16:39



    nak belanda? ape tuh???
melaka ngan muo tu bukannye jauh sgt pon... nak gi kl pon ok je... da melaka tu kat tgh2 kan.. just nice
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2010 08:56 AM | Show all posts
belanda tu maksudnyer ko ngan aku giler kuase reply kat thread ni..hehehe

yup..thats y nak settle down kat melaka..lagipun living cost kan cheaper than KL ni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2010 09:01 AM | Show all posts
belanda tu maksudnyer ko ngan aku giler kuase reply kat thread ni..hehehe

yup..thats y nak settle ...
lissa Post at 21-4-2010 08:56



    ooo... giler kuase upenye... ko yg mulakan dulu.. x gitu lisa

skang dok kl area mana ? sori la aku ni byk tnya aarr..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2010 09:11 AM | Show all posts
hehehe..aku biase buat...x per..errr... dee..jgn marah aku belanda topik ni...

aku dok shah alam...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2010 09:33 AM | Show all posts
hehehe..aku biase buat...x per..errr... dee..jgn marah aku belanda topik ni...

aku dok shah ala ...
lissa Post at 21-4-2010 09:11



    dd x marah la lisa.. meriah ape kat benang nih

ooo.. dok selangor.. ingatkan kl tadik
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2010 01:31 PM | Show all posts
Aha..dok s'gor.. tapi hubby aku keja kat kl..

ehh..ko memang hari2 ader kat sun power tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2010 01:43 PM | Show all posts
Aha..dok s'gor.. tapi hubby aku keja kat kl..

ehh..ko memang hari2 ader kat sun power tu ke?
lissa Post at 21-4-2010 13:31



    aku x penah gi site kat melaka tu... kalo boss aku suruh gi.. aku x akan gi punya...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.130565s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list