Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
13263
View
47
Reply

[TEMPAT] SunPower Melaka

[Copy link]

Author: lissa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-3-2010 09:02 AM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by juju_amin84 at 24-3-2012 00:22

Salam.. aku dah cari byk info pasal sun power ni..tapi kan x byk la info dia. Yang aku tau dia invest and buka kilang kat Rembia. Tapi kilang x siap lagi. So, saper2 yang tau pasal co ni boleh share kat sini x?.. atau ader saper2 keja kat sini lagi bagus kan.. Sharing is caring...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2010 09:46 AM | Show all posts
ape yg u nak tau pasal sunpower nie....?
sunpower nie one of my office client....skg tgh uat projek tuk diaorg......tgh uat pun......
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2010 11:46 AM | Show all posts
apa sunpower ni?tak ngerti donk..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2010 01:20 PM | Show all posts
2# arin_3746

leh bagi contact number sun power tak?haku dengar dia nak operate kilang on may 2010 n now tgh sibuk cari operator pengeluaran..

haku nak call HR..nak tanya kot2 ada jawatan kosong kerani2 ke atau apa2 yg sesuai ngan haku..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2010 04:47 PM | Show all posts
ye ke nak bukak tahun ni...setahu aku bukak 2012/13 n fully operation 2015...skang ni dorang hantar technician ke atas gi filipina utk training
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-3-2010 09:25 AM | Show all posts
2# arin_3746

Nak tau pasal co ni ok ke tak?

And benefit dia..

aper2 la yang awak tau..meh la kongsi..:p
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-3-2010 09:26 AM | Show all posts
4# sueria_azlee

Apply la kat jobstreet...

semalam dah gi kat site dia

memang x siap lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2010 07:18 PM | Show all posts
ada guna technician jaga utilities tak...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2010 10:48 AM | Show all posts
entah..ader kot..

cuba tgk kat monters.com
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2010 02:07 PM | Show all posts
mntk tlg..klu sapw2 tau kilang ni nk pakai technician leh lg inform tak kt sini?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 04:35 PM | Show all posts
Post Last Edit by teessot at 1-4-2010 16:39

sunpower ni buat solar.. yg terbesar kat malaysia.
memang x siap lagi..
skrang ni under design stage
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 04:38 PM | Show all posts
mntk tlg..klu sapw2 tau kilang ni nk pakai technician leh lg inform tak kt sini?
pipikanan Post at 30-3-2010 14:07
yg aku dgr citer.. kalau sunpower ni dh siap.. akan amik pekerja 8000 org
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 05:58 PM | Show all posts
12# teessot

ramainya staff..haku dah survey2 dah..katernya nak pakai opt aja..clerical staff x nak lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2010 08:41 AM | Show all posts
12# teessot  

ramainya staff..haku dah survey2 dah..katernya nak pakai opt aja..clerical staff x nak lagi..
sueria_azlee Post at 1-4-2010 17:58
ala.. ko jgn la nangis... hudooo tau {:2_77:}
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2010 03:35 PM | Show all posts
ada tak nk pakai it/network executive? gua mahu balik kg niiiiiiieh. its good to be / feel home

love malacca
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2010 09:01 PM | Show all posts
ak tgk kt jobstreet je.. tepi jln ada banner dia tp tuk operator gak
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2010 01:58 AM | Show all posts
ak tgk kt jobstreet je.. tepi jln ada banner dia tp tuk operator gak
dee_dee Post at 2-4-2010 21:01
operator mmg nk sesgt...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2010 07:16 PM | Show all posts
slm...
ade laa pekerja sunpower sewa umah scha kt rumbia tu...
n umah tu diorg wat jd opis sementara diorg skali...
ade byk kete2 besar dan mewah parking kt umah tu...
tp scha xpnh pon jumpe ngn abg2 tu...
kalo nk tanye ape2 pm laa scha...
nnt kalo free2 balek melaka scha singgah laa umah tu tnye2 kt diorg...
kdg2 scha g kt umah tu nk kutip surat2...
huhu...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2010 10:30 PM | Show all posts
hehe tnyakan la ada tak jawatan len2 atas technician huhu... tgk byk operator ngn technician je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2010 08:56 AM | Show all posts
18# scha1008

Ye ke Scha?

Husband saya tengah tunggu offer letter. So skang memang tgh dilema nak stay kat co skang (stabil and GLC) or amik offer Sun Power ni. Kalau amik Sun Power ni..kitaorg dapatla balik stay kat melaka..tapi kena PJJ la.. tgh pk pro and con dia..:p
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088375s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list