Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
6650
View
52
Reply

CLAIM KREDIT : Keputusan Fantasy F1 GP SEPANG 2010

[Copy link]

Author: Yo-Ya       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 14-5-2010 10:07 AM | Show all posts
Result Race 4 : China, Shanghai
No.TeamKredit
1geng alonso25
2YoYa F1 GP18
3Bengkel Keta Pak Ali15
4topet punya12
5epitome_ef110
6Sheva7 GP8
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-5-2010 10:08 AM | Show all posts
Result Race 5 : Spain, Barcelona
No.TeamKredit
1Bengkel Keta Pak Ali25
2geng alonso18
3YoYa F1 GP15
4topet punya12
5epitome_ef110
6Sheva7 GP8
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-5-2010 10:12 AM | Show all posts

KEDUDUKAN TEAM SElEPAS 5 RACE ADALAH :



NoTeamTotal
1Bengkel Keta Pak Ali93
2YoYa F1 GP87
3geng alonso65
4epitome_ef169
5topet punya52
6Sheva7 GP49
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2010 04:45 PM | Show all posts
bile mod nak agihkn point

kpd para peserta?.....

yo-ya patut dapat lebih sikit habuan tuk keje

tepek result
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2010 01:50 AM | Show all posts
agih amendenya, mana claim resultnya, mana orang claimnya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-5-2010 04:20 PM | Show all posts
Kan tuan mod kita dah naik angin....

so, sesiapa yang tersenarai tu boleh la claim kredit pada En Shadow yang baik hati ni.....

Kira aku start dulu lah, coz shadow dah on lampu hijaunya

Minta kredit 87....
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2010 07:49 AM | Show all posts
ko ni nampaknya konpius le, tu points ff ko bukan claim points, apara
kan ke claim points ikut points prediction kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-5-2010 05:37 PM | Show all posts
kan FF lain dari prediction.

Prediction - teka siapa dapat no 1, 2 & 3

FF1 ni pulak, kita merancang team, dan kemenangan bergantung pada siapa driver yang naik podium dan dari no 1,2,3,....10.

So aku bagi kredit ikut point F1.

Terpulang pada Mod la nak kira FF ni hanya no 1 hingga tiga aje pun sampai 10.

Aku cadangkan kredit untuk 3 nombor aje :

1st = 25 mata

2nd= 18 mata

3rd= 15 mata
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2010 12:10 PM | Show all posts
haku tak kesah, apa kata orang lain
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2010 12:40 PM | Show all posts
kalau aku, aku setuju sampai no 3 aje

setuju ke semua

so setiap race kan ada pemenang
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2010 12:48 PM | Show all posts
utk ff ni haku nak mintak bukak thread claim utk setiap round supaya haku tak konpius
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2010 12:52 PM | Show all posts
baik boss.. perintah akan di laksanakan
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2010 04:16 PM | Show all posts
aku ikut je... lagi pun kat FF cume ade 6 ketul je....

nak bagi tuk top 3 pun ok gak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.196416s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list