Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
6618
View
52
Reply

CLAIM KREDIT : Keputusan Fantasy F1 GP SEPANG 2010

[Copy link]

Author: Yo-Ya       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-3-2010 04:13 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by Yo-Ya at 4-4-2010 07:24

Salam semua.....

Thread ni di buka hanya untuk claim kredit sahaja dari mod yang pemurah tu.
Sesiapa yang tak memohon pada si mod...tak dapat
So selalu lah belek thread ni apabila setiap race dah selesai.

Keputusan Predition setiap race juga akan di tampal di sini.

Keputusan Fantasy akan di tampal di sini gak.... tapi belum berjalan lagi. Kita sedang menunggu setup dari yang berkalibar.

Ini bagi menyenangkan si mod untuk bagi kredit kat kita...hehehehehe.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2010 04:19 PM | Show all posts
So ni pulak nilai kredit yang akan di berikan. Ini adalah keputusan dari Mod kita :

Tekaan betul 3 : 25 mata
Tekaan betul 2 : 18 mata
Tekaan betul 1 : 15 mata
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2010 04:22 PM | Show all posts
Keputusan Predition untuk race di BHARAIN (14.3.2010)

1. Betul tiga tekaan : Tiada
    (25 kredit)

2. Betul dua tekaan : Tiada
    (18 kredit)

3. Betul satu tekaan :    i.   Topet ( no. 1 : Alonso)
    (15 kredit)                  ii.  YoYa ( no.1 : Alonso)
                                      iii.  Akughi ( no. 1 : Alonso)
                                      iv. Orang sejuk ( no. 3 : Hamiltong)
                                      v.  cupcakes ( no. 2 : Massa)

4. Tekaan tak betul :     i.   Tanabe2287
    ( 0 kredit )
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2010 04:23 PM | Show all posts
So aku clam dulu....

minta 15 kredit En Shadows.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2010 04:31 PM | Show all posts
shadow dah bagi kan kat thread atas tu...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2010 04:57 PM | Show all posts
dey, ini utk claim ff je la
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2010 05:22 PM | Show all posts
ff tak buat lagi akaun...

shadow... hang kuarkn memo kat Topet..

suh dia bikin satu akaun ff
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2010 05:27 PM | Show all posts
relax aaaa.....

aku observe dulu 2 3 race
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-3-2010 06:41 AM | Show all posts
oooo.......macam tu ke.....

aku dah silap paham la...

so macam mana dengan thread ni..... kira boleh pakal la untuk result predition dan ff
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2010 09:46 AM | Show all posts
utk ff je, yang perdiction aku bagik kredit kat posting prediction memasing terus je
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2010 10:40 AM | Show all posts
Post Last Edit by akughi at 30-3-2010 10:44

Keputusan FF AUSTRALIA 2010


1. 031 Bengkel Keta Pak Ali      
sukanduniaaku

2. 007 YoYa F1 GP      
yoyamaalim

3. 001 epitome_ef1
epitome

4. 008 geng alonso
akughi


5. 021 topet punya        
Topet (R)

6. 252 Sheva7 GP        
zulhilmi86 (R)


6 Owner / 6 Teams
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-3-2010 03:38 PM | Show all posts
gua sudah jatuh no 2...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 07:59 AM | Show all posts
untuk claim sila nyatakan jumlah claim anda
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-4-2010 07:30 AM | Show all posts
KEDUDUKAN PETAK GP SEPANG

PETAK 1(epitome)


PETAK 2 (SHEVA7 GP)

PETAK 3 (TOPET PUNYA)

PETAK 4 (BENGKEL KERETA PAK ALI)

PETAK 5 (GENG ALONSO)

PETAK 6 (YOYA F1 GP)
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2010 12:40 PM | Show all posts
yo ya... hahahahhahah team ko jatuh no6

tuk race kat sepang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-4-2010 11:19 AM | Show all posts
kereta aku out...

tapi masih kekal no 2 keseluruhan...

hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2010 12:25 PM | Show all posts
weh ff ni korang takmoh claim ka
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2010 11:54 AM | Show all posts
17# ShadowChaser

En Shadow. Yang FF ni nak kira macam mana....

no 1 hingga 3 ko atau

no 1 hingg 10

so system kredit nak pakai serupa F1 ke....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2010 11:59 AM | Show all posts
saya cadangkan kita pakai kredit untuk FF ni

25-18-15-12-10-8-6-4-2-1


setuju ke semua
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2010 12:36 PM | Show all posts
kekekeke ko nak ikut f1 punya point system ka

orang lain camne
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.113942s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list