Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
37425
View
429
Reply

Italia, Monza GP prediction. Prediction starts now.

[Copy link]

Author: Topet       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-3-2010 03:32 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by Topet at 7-9-2010 12:13

selamat menembak menikam meramal menilik......sapa ada crystal ball kat rumah jangan kedekut nak bagitau aku

gua stat dulu...

1.Fernando Alonso

2. Michael Schumacher

3. Felipe Massa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2010 04:40 PM | Show all posts
weh pkl berapa local time qualifying ni
qualifying bukan ari ni ke
x sbr plak nak tgk
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2010 04:48 PM | Show all posts
meh aku lak :

1. Alonso

2. Vettil

3. Button

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2010 06:02 PM | Show all posts
yesssssssssssssssss..........

dah bukak pun.... untuk race pembukaan

aku taruk

1) alonso kacak

2) hamiltong

3) massa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2010 10:09 AM | Show all posts
ak plak:

1)pkck schumi
2)adik vettel
3)abe hamilton

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2010 07:02 PM | Show all posts
Aku pun nak predict gakk..

1. Schumy
2. Massa
3. Alonso tak kacak..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2010 10:04 AM | Show all posts
1. hamilton
2. vettel
3. massa
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2010 12:00 AM | Show all posts
sila buat list pemenang ye
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2010 09:45 AM | Show all posts
8# ShadowChaser

Abe Shadows....

Berapa kredit nak kasi ni......

nak ikut sistem mata F1 yang sekarang ni.....

Tekaan betul 3 : 25 mata
Tekaan betul 2 : 18 mata
Tekaan betul 1 : 15 mata

tolong bagi pandangan......
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2010 09:53 AM | Show all posts
Keputusan Predition untuk race di BHARAIN

1. Betul tiga tekaan : Tiada

2. Betul dua tekaan : Tiada

3. Betul satu tekaan :    i.   Topet ( no. 1 : Alonso)
                                   ii.  YoYa ( no.1 : Alonso)
                                   iii.  Akughi ( no. 1 : Alonso)
                                   iv. Orang sejuk ( no. 3 : Hamiltong)
                                   v.  cupcakes ( no. 2 : Massa)

4. Tekaan tak betul :     i.   Tanabe2287
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2010 09:58 AM | Show all posts
orait gak kalo follow point yg ditetapkn FIA
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2010 11:50 AM | Show all posts
wokeh, bagus le tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2010 12:14 PM | Show all posts
camno nak tutup dan bukak baru ke nak pakai thread ni je

kalu nak pakai yg ini sila update tajuk ye

lebih sesuai ubah jadik F1 Prediction : Melbourne GP

pastu lepas melbourne ubah pulak next F1 Prediction :  GP
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2010 12:52 PM | Show all posts
aku setuju pakai yg ni je...

tapi kite dgr ulasan tuan tanah kedaung...

kalo dia setuju ubah suai tajuk sepanjang race...

kalo dia malas... kite bukak baru tuk setiap race...
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2010 02:17 PM | Show all posts
heh mano tuan tanah, tak nampak lagi ari ni, kang aku rampas kang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2010 02:32 PM | Show all posts
Saya ikut saja..

setakat nak ubah tajuk setiap 2 minggu tu InsyaAllah tiada masalah. kalau saya tak sempat nak listkan pemenang tu bolehlah saudara Yo-Ya dan akughi membantu.

kalau saya terlupa atau ada halangan apa tolonglah ingatkan saya....

sesunggunya yang baik itu datang dari ALLAh S.W.T dan yang buruk itu datang dari diri saya sendiri...

sekian terima kasih.

wabillahitaufiqwalhidayahwassalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2010 02:42 PM | Show all posts
Post Last Edit by Yo-Ya at 15-3-2010 14:51

13# ShadowChaser


setuju sangat tu. kalau boleh masukkan sekali tahun prediction..

contohnya  : F1 PREDIATION 2010 : SEPANG GP

Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2010 02:44 PM | Show all posts
16# Topet

InsyaAllah tiada masalah, sama-sama kita tolong menolong.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2010 03:17 PM | Show all posts
cantekkkkkkkkkkkkkkkkk...................nampaknye sume org pun dah setuju
(wal hal baru 2org )

so kite pakai satu thread ni je la sepanjang tahun...

nnt list kalo aku tak sibok aku boleh buatkn la...

kalo tak kasi org lain bikin
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2010 03:21 PM | Show all posts
wokeh set
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081203s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list