CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: nagaijau

All About Sabah Part IV

   Close [Copy link]
Post time 12-3-2010 03:22 PM | Show all posts
salam,budak baru kt sini,bole tolong tak,crkan van/mpv untuk 22-25 qapril ni,tq....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-3-2010 03:54 PM | Show all posts
thanks h4ni3 ..oo xpenah stay sana eh...
tgk gambar cam bes jek..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-3-2010 07:56 PM | Show all posts
61# badar5


stay in lodge bukan stay in hotel....
badar... yg nih bukan kat wisma sedco mcm badar ckp...
kat jalan gaya.... sbb tu la hani ckp kat jalan gaya...
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2010 11:03 PM | Show all posts
Matta fair kejap tadi....

Mount Kinabalu Heritage Resort & Spa
RM 120.00 nett (Single/Twin Room)>>> murah kan!
Room Only (x de bfast) kalu Suite dia bagi RM 250.00

sib baik aku dpt rate ni utk chek in 29/5 ni...
dah la time tu Public Holiday...

Ada 1 lg resort baru bukak last year
Aristo Kinabalu Resort, Kundasang...
RM 100.00 nett w/bfst...
ada sap2 pernah stay kat sini tak?
resort ni b4 pekan ranau & lps pine resort...
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2010 11:20 PM | Show all posts
lupa nak ckp booth 2 resort kat ats tu dekat Hall 3...
under Sabah Tourism board, kalu korang ada booking...
jgn lupa pi redeem anak patung monyet belanda yg kiut dgn paper bag...



td pi survey kete kat KK, sbb nak p 28-31 may ni bawak family, ni kira 2nd time g KK
pi 5 dwasa 2 kanak2, plan nak amik avanza, kat mudah.com dpt RM195...
usha kat fair ni semua > RM 200.00, tp ada 1 booth tu bg RM160.00 je perday...
cari dia punya kertas, mana letak entah, ahad ni nak p confirm semula & bayar deposit

pakej ke sipadan, mabul & pulau2 lain belah2 sampoerna mahal la kali ni...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2010 12:31 AM | Show all posts
alang2 duk cite, baik snap/tepek gmbr terus...

Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2010 09:05 AM | Show all posts
75# h4ni3

hani.... kiram nih yg jalan nak ke dairy farm tu ke....
nampak aritu tp lupa la....
nagaijau Post at 12-3-2010 14:43


a'a, dekat ngan Mt Kinabalu Golf
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2010 09:14 AM | Show all posts
61# badar5


stay in lodge bukan stay in hotel....
badar... yg nih bukan kat wisma sedco mcm badar ckp...
kat jalan gaya.... sbb tu la hani ckp kat jalan gaya...
nagaijau Post at 12-3-2010 19:56


aku pon mula2 ingat stay inn yg en badar maksudkan tu stay in lodge, tp setahu aku lodge in kat jalan gaya
bila check balik rupa2nya wujud stay in hotel ni kat sedco complex
naga, sedco bangunan tinggi yg sebaris ngan tang tu baru punya
dulu2 kat sini (sedco complex) bangunan dorang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-3-2010 09:19 AM | Show all posts
Matta fair kejap tadi....

Mount Kinabalu Heritage Resort & Spa
RM 120.00 nett (Single/Twin Room)>>> murah kan!
Room Only (x de bfast) kalu Suite dia bagi RM 250.00

sib baik aku dpt rate ni utk ...
semete Post at 12-3-2010 23:03


penah hantar guest menginap kat aristo hotel, the hotel provide basic facility, okay gak hotel ni, kalo yg dtg beramai2 leh wat BBQ coz dorang ada sediakan BBQ pit. hotel ni dekat ngan celyn
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2010 09:22 AM | Show all posts
thanks h4ni3 ..oo xpenah stay sana eh...
tgk gambar cam bes jek..
big_mouth Post at 12-3-2010 15:54


a'a nampak cantik  kalo jadi stay kat sini jgn lupa shoot pic byk2 share ngan kami kat sini k
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2010 04:35 PM | Show all posts
alang2 duk cite, baik snap/tepek gmbr terus...


semete Post at 13-3-2010 00:31


murah package nih.. tadik aku pun sempat singgah kat booth perkasa nih....
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2010 10:05 AM | Show all posts
murah package nih.. tadik aku pun sempat singgah kat booth perkasa nih....
azradiza Post at 13-3-2010 16:35


mmg murah___berbaloi2
pakej ni dah masuk breakfast?
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2010 11:09 AM | Show all posts
saya nak ke samporna bulan 7 ni....
sapa2 boleh recomment tak mana hotel /chalet yg best?
kalau naik flight berhenti mana ya?
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2010 11:17 AM | Show all posts
ada sesapa penah stay kat lembah impian tak? ari tu gie matta fair, nampak lah booth diaorg nih.. nampak cam aman damai, cantik jer ...
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2010 11:27 AM | Show all posts
udang yg wt ako leleh2...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2010 01:09 PM | Show all posts
ada sesapa penah stay kat lembah impian tak? ari tu gie matta fair, nampak lah booth diaorg nih.. nampak cam aman damai, cantik jer ...
adnil Post at 15-3-2010 11:17


stay tak penah__lalu tmp dia penah
tmp ni mmg aman damai sbb jauh sket dari pusat bandar dr tmp aku dekat sket
kalo stay kat sini mmg kena sewa kenderaan sbb kalo tak da transport payah nak jalan
try check either dorang provide shuttle for in house guest or not
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-3-2010 01:11 PM | Show all posts
saya nak ke samporna bulan 7 ni....
sapa2 boleh recomment tak mana hotel /chalet yg best?
kalau naik flight berhenti mana ya?
rienafaiz Post at 15-3-2010 11:09


nak stay kat semporna (mainland) atau pulau kat semporna?
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2010 01:12 PM | Show all posts
saya nak ke samporna bulan 7 ni....
sapa2 boleh recomment tak mana hotel /chalet yg best?
kalau naik flight berhenti mana ya?
rienafaiz Post at 15-3-2010 11:09


flight stop at tawau then kena 1 hour land transfer to semporna
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2010 01:29 PM | Show all posts
mmg murah___berbaloi2
pakej ni dah masuk breakfast?
h4ni3 Post at 15-3-2010 10:05


hani baca tak habis...
kan dah tulis&tepek gmbr tu utk room only...
tp tak pe kat Pekan Nabalu & simpang kat Kundasang War Memorial rasanya byk kedai mkn...
lg pun pg2 tu (30 Mei Sunday) terus nak ke singah tamu Kota Belud b4 proceed to Tip Of Borneo, Kudat...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-3-2010 01:35 PM | Show all posts
85# semete
suite rm250 kira murah la tu....
aku dok masa raya cina dapat 280...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 02:19 PM GMT+8 , Processed in 0.121843 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list