CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: nagaijau

All About Sabah Part IV

   Close [Copy link]
Post time 11-3-2010 05:28 PM | Show all posts
penah x sesapa stay kat Kiram's Village cabin kat kundasang nun? ok x?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 12-3-2010 08:27 AM | Show all posts
Post Last Edit by nagaijau at 12-3-2010 08:34

60# ehem_ehem79

ada.... port view.... depan warisan square...
cuma aku tak suka situ sbb slalu ada pertunjukan kebudayaan....
bising yg amat......

golden sifud kat tg aru tak jauh sgt...but kena naik kenderaan...
perjalanan 5-10minit.... ko panggil teksi pon takpe xyah sewa kete...
aku kedai mkn kat town aku tatau sgt mana sedap....
kedai yg sedap sikit jauh dr town biasanya....
lain la mcm kat sjung... kedai mana pon insyaallah sedap...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-3-2010 08:31 AM | Show all posts
61# badar5
badar.... ku tatau pon ada stay in kat sedco.....
rasanya kalo bgnn belah2 situ ok....
satu bgnn ngan hotel tang dynasty...
takpon tnya HANI kot dia lagik tahu....
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2010 11:51 AM | Show all posts
salam kenal semua...

saya pun akan ke KK next week, 4D3N. Tempah kereta ngan hotel dgn h4ni3. Tak sabar dah ni dok menghitung hari hehehe...

h4ni3 : nk tanya le, Hotel Tang Dynasti tu yg kat depan stesen bas ke? tq.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-3-2010 12:22 PM | Show all posts
65# nurilhami
tlg jawap..... YAP....
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2010 12:25 PM | Show all posts
hi,
sy sekeluarga cuti di kk gak 17-20 mar nih, sewa kereta , dok kat Promonade apt , ingat nak tiru je itinerary korang yg dah gi tuh.  

Nampak macam best je tempat makan seafood nagaijau post tuh... nak kena gi nih.. kat mana tu ha
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2010 12:51 PM | Show all posts
66# nagaijau

tqvm nagaijau... bukannya apa, rasa2nya hotel Tang tu ada buka lagi satu kan kat tgh bandar KK. Tu yg nk confirm tu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-3-2010 12:51 PM | Show all posts
67# nalang
depan promenade...............
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-3-2010 12:53 PM | Show all posts
67# nalang

saya pun pegi 17/3-20/3 juga. On 17/3 tu, flight sya 11.10 pagi, smpai KK terus gerak ke Kundasang dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2010 01:29 PM | Show all posts
67# nalang  

saya pun pegi 17/3-20/3 juga. On 17/3 tu, flight sya 11.10 pagi, smpai KK terus gerak ke Kundasang dulu.
nurilhami Post at 12-3-2010 12:53


ku kenal sapa geranan empunya id ini (just kidding)
Hotel tang yg baru tu nama dia Tang Dynasty Park Hotel
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2010 01:43 PM | Show all posts
61# badar5
badar.... ku tatau pon ada stay in kat sedco.....
rasanya kalo bgnn belah2 situ ok....
satu bgnn ngan hotel tang dynasty...
takpon tnya HANI kot dia lagik tahu....
nagaijau Post at 12-3-2010 08:31


sedco complex ni tengah2 antara asia city ngan kampung air, kat sana mmg byk budget lodge. actually aku pon tak tau akan kewujudan stay inn hotel ni  

budget hotel aja ni, kalo sal location kira okey lah sbb tengah bandar senang nak jalan.

apa kata en badar stay kat sini nnt story kat kami de experience
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2010 01:46 PM | Show all posts
65# nurilhami
tlg jawap..... YAP....
nagaijau Post at 12-3-2010 12:22


tocey2 krn tolong jwbkan
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2010 02:09 PM | Show all posts
aikk time macam sama je, naik AA gak ko.
70# nurilhami
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2010 02:13 PM | Show all posts
penah x sesapa stay kat Kiram's Village cabin kat kundasang nun? ok x?
big_mouth Post at 11-3-2010 17:28


1st time ngar ni___kiram's village ni kat mesilau lebih kurang 10-15min dr pekan kundasang.
harga start 200.00-350.00 per unit (unit with kitchen)
kalo room only (no kitchen) 80.00-100.00__mcm tu lah
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2010 02:33 PM | Show all posts
74# nalang
ye la nalang, naik AA. leh jumpa hik hik hik...
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2010 02:35 PM | Show all posts
71# h4ni3
heppp!!!shhhh...hihihi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 12-3-2010 02:38 PM | Show all posts
72# h4ni3

hani bukan ke sedco tu  wawasan plaza/parkson tu....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-3-2010 02:41 PM | Show all posts
68# nurilhami
mcm hani ckp...
satu lg tu tang dynasty park...
jauh sikit dr town... sbelah bgnn petronas...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-3-2010 02:43 PM | Show all posts
75# h4ni3

hani.... kiram nih yg jalan nak ke dairy farm tu ke....
nampak aritu tp lupa la....
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2010 03:10 PM | Show all posts
keh keh... tgok ank 4org bederek sama besar , ya la tu
76# nurilhami
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 01:08 AM GMT+8 , Processed in 0.107857 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list