CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: nagaijau

All About Sabah Part IV

   Close [Copy link]
Post time 25-3-2010 09:42 AM | Show all posts
adeh bikin aku tak sabar utk ke Sabah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-3-2010 09:57 AM | Show all posts
kipas..aku pon xsabo
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2010 10:37 AM | Show all posts
alamak.....x sabonyer...nk pegi ni....
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2010 10:38 AM | Show all posts
mesilau dairy farm tu nmpk mcm kt obersi ek....
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2010 10:57 AM | Show all posts
dinner kat pasar, tengah syok makan blackout pulak

nalang Post at 24-3-2010 23:32


sotong bakar neh..tak sedap..aku beli byk buang je...nak muntah je mkan
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2010 10:59 AM | Show all posts
197# nalang

lembu kat dairy farm neh ganas...blh kejar org.......ari tuh aku pi...nak lompat dari pagar nak kejar..jadi2 hati2..jgn pkai baju merah..dan jgn pkai baju hijau..nanti lembu nampak cam rumput..heheh
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2010 12:02 PM | Show all posts
adus...tak sbr nk gi nih
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2010 12:20 PM | Show all posts
huhuhu ...

ehem menghitung hari ... lagi seminggu ,.... yeayyyyyyyyy
nak makan seafood banyak banyak ... huhuhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-3-2010 04:12 PM | Show all posts
tumpang tanya ek... mana nak dapat sewa van yg 12 setter ek...
owg yg sebelum nie kata ada van... tetiba ckp owg lain dah booking...

tlg ek kasi contact number dgn harga van
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2010 08:49 AM | Show all posts
oh kt sini rupanya korang berdiskusi ye, padanlah soalan aku kt rumah lg satu tu xberjawab..huhu
ehem2 nk gi bila? aku pun lg 1 minggu nk berangkat ni...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2010 09:04 AM | Show all posts
211# pucuk

huhu .....selamat bcuti utk ko n ehem2 ......aku lg 2 minggu

so nanti stay d mana?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2010 02:36 PM | Show all posts
aduuuuuuuuh   AA ni reschedule time dr 7.05am to 9.35am ....
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2010 02:31 AM | Show all posts
212# badar5
Planning camni
1st dy aku stay kt homestay Kg Setia, aku spai mlm then homestay tu lak ada service amik kt airport tu yg aku amik tu, lgpun just rm150 for rumah 3 bilik..berbaloi
2nd dy-check in kt Zaharah apt, rm160 for apt 2 bilik
3rd dy-check kt homestay Kg Sinisian, kundasang, rm200 for rumah 3 bilik..oklah tu..saje nk rasa dok rumah org sabah
4th & 5th stay kt Zaharah apt
van aku sewa for rm150/dy..sewa sehari je utk gi kundasang tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2010 06:09 PM | Show all posts

RE: All About Sabah Part IV

212# badar5
Planning camni
1st dy aku stay kt homestay Kg Setia, aku spai mlm then homestay tu lak ada service amik kt airport tu yg aku amik tu, lgpun just rm150 for rumah 3 bilik..berbaloi
2nd  ...
pucuk Post at 27-3-2010 02:31


Assalamualaikum pucuk...bagitau la camner you booking Zaharah Apartment tu ye... No. telefon ada? Apartment 2 bilik RM160 kan? Apartment 1 bilik  berapa harga ye? Saya nak pi KK bulan Jun nih...  TQ!
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2010 11:28 PM | Show all posts
tumpang tanya ek... mana nak dapat sewa van yg 12 setter ek...
owg yg sebelum nie ata ada van... tetiba ckp owg lain dah booking...

tlg ek kasi contact number dgn harga van
kipas_y2k Post at 25-3-2010 16:12



hye kipas...
cuba try call no nih...encik mat 012-8612577..
dia ada sewakan kia pregio...kalo nak nissan urvan pon ada..tp tak ingt rate nya brapa.so far masa chebot pegi aritu okla,rm450 utk 3hari..try la k.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2010 01:58 PM | Show all posts
Assalamualaikum pucuk...bagitau la camner you booking Zaharah Apartment tu ye... No. telefon ada? Apartment 2 bilik RM160 kan? Apartment 1 bilik  berapa harga ye? Saya nak pi KK bulan Jun nih...:l ...
haniehafizz Post at 28-3-2010 18:09


cuba check page kat sebelum ni, ari tu saya dah paste contact number zaharah apartment ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-3-2010 02:01 PM | Show all posts
tumpang tanya ek... mana nak dapat sewa van yg 12 setter ek...
owg yg sebelum nie kata ada van... tetiba ckp owg lain dah booking...

tlg ek kasi contact number dgn harga van
kipas_y2k Post at 25-3-2010 16:12


kalo van + driver aku leh kasi tp kalo self drive try contact chebot tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2010 02:02 PM | Show all posts
212# badar5
Planning camni
1st dy aku stay kt homestay Kg Setia, aku spai mlm then homestay tu lak ada service amik kt airport tu yg aku amik tu, lgpun just rm150 for rumah 3 bilik..berbaloi
2nd  ...
pucuk Post at 27-3-2010 02:31


Homestay Kg Setia ni kat mn? asal aku tak penah ngar
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2010 02:08 PM | Show all posts
hi semua..

sy br kat nie..  lau salah tlg ajarkan...

Next month sy gi sbh attend my housemate wedding.. mungkin stay kat sanbay hotel. sapa2 leh suggest tempat2 mkn, shopping & transportation kat sana. sy  nak  tau info about sandakan, so senang gi sana nanti xyah nak susahkan my housemate..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2010 03:25 PM | Show all posts
aduuuuuuuuh   AA ni reschedule time dr 7.05am to 9.35am .

ni yg buat aku takot ni..aku plan ..smpi KK teros ke kundasang..tp klu da reschedule ..baik aku stay dulu kat KK ..esok pepagi baru pi kundasang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-4-2023 03:13 AM GMT+8 , Processed in 0.096822 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list