Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3322
View
5
Reply

ANYONE - MEMANCING DI MABUL ISLAND?

[Copy link]

Author: HoneyD       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-2-2010 02:00 PM | Show all posts |Read mode
Hello All,

Just nak tanye, ada sesiapa yg pernah ikut trip pegi mancing ke Mabul Island kat Sabah? Or ada sesiapa yg interested to fish Yellow & Blue Fin Tuna at Mabul Island?

My dad ada organize fishing trip ke Mabul Island ni tp limited la.. dlm 5 org jek. Klau ada yg interested, boleh PM haku.
Sorry la actually haku nak upload gmbr trip dier last month tp problem lak pc kat opis ni. nnt la balik umah aku upload gmbr nyer.. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2010 08:28 PM | Show all posts
Thanks...sbb bg info kt sini..tp aku x tau la bila aku leh pi sana!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2010 05:10 PM | Show all posts
Post Last Edit by HoneyD at 21-2-2010 17:13

huhu meh layan gambar..



ni pemandangan dari homestay kat mabul island..




ni lah homestay nye.. sebelah2 jek ngan homestay divers yg pi sipadan island.








bapak besar YFT - Yellow Fin Tuna!




nih plak BFT - Blue Fin Tuna




tangkapan terbesar masa trip tu..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2010 05:14 PM | Show all posts
2# yastross

huhu mana tau ada rezeki lebih, boleh la pegi..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2010 02:50 PM | Show all posts
4# HoneyD

hehehe....impian tu ade...tp nk merealisasikannye tu yg belum tentu lg.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2010 10:22 PM | Show all posts
4# HoneyD

perrgghhh.....besar betul, berapa kilo tu? 100 kg ?

macam ikan susu pun ade....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083547s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list