Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
21261
View
21
Reply

TEMPAT] Gynae terbaek di melaka

[Copy link]

Author: qaleeza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-2-2010 04:21 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by juju_amin84 at 24-3-2012 13:15

salam..saya nak tanya pada forumer kat board melaka nih..blh tak suggest nama doktor kat spital swasta kat melaka yg korg pernah ade pengalaman deliver baby..aku nie expecting to deliver kat melaka and aku tatau doktor mana yg bagus..kalo korg tau suggest2 le kat haku yek uhuhuhu..kalo blh doktor perempuan and or doktor yg pandai utk operation czer..pertolongan korg amatlah aku hargai...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2010 04:31 PM | Show all posts
terbaikkkkkkkk tu tak tau le...

but me very comfortable with dr Tan from Pantai ayer keroh. My csect scar pun cantik jer..
tp, sekrg dah ade doc islam, Dr hanisah..tak pernah jumpe die lagi......
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2010 04:33 PM | Show all posts
cuba gi putra..carik klinik doktor rosita..ke rozita..putih2..tinggi...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2010 04:39 PM | Show all posts
pernah check up ngan dr. hanisah - hosp pantai
ok, baik & peramah
tp xtau la s/ada utk bersalin ok atau x sbb aku cuma buat check-up sbb senggugut sakit & ada cyst
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2010 04:44 PM | Show all posts
i check up dan bersalin dgn dr hanisah hospital pantai...satisfied with her, friendly, confident and very supportive....csect i tak surelah pasal i bersalin normal....tapi kalau x pandai takkkan ler pulak jadi pakar kan......mestilah dia expert dlm bidang dia...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2010 05:03 PM | Show all posts
Mrs John,

Doktor Tan ape nama penuh dia? Ade gak dgr dr hanisah..tapi pantai cam jauh la pulak..xde ke doktor mahkota medical center yg korg pernah ade experience ?

Putra pon oke gak kan..tapi jln cam jem la plak nak ke situ dak..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2010 05:33 PM | Show all posts
qaleeza
Di MMC,saya suka consult dgn Dr Liew / Dr Vincent. Skrd dia dah buka klinik sndiri depan hspital pantai..

kalau kat Putra,ada sorang lagi doc perempuan, Dr Ishaireen, muda lagi..oklah...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2010 06:18 PM | Show all posts
kat mahkota tak de gynae / obstetrician perempuan, harap maklum.

yang ada kat pantai & putra je (yg private).

biasa nya dr tan kat pantai tu yang famous bab2 c-section ni. dgr cerita kawan2 lah. me tak pernah deliver kat melaka.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2010 06:31 PM | Show all posts
1# qaleeza


aku baru bersalin dgn dr. hanisah from pantai melaka, nov 2009.
emergency czer...jadi end up jahit atas bwh. after kuar OT...esoknya every decision yg dibuat time emergency tu...she explain to my hb.

pd usia muda, dia boleh dpt kepercayaan dr hosp pantai utk jd consultant..(sblm ni, dia bertugas di hosp melaka. antara gynae terbaik di sana.)so, u can imagine org mcm mana doktor ni. sgt2 komited dan dedikasi...always aim for the best.
nurses dr kerajaan yg lawat ke rumah pun puji jahitan cantik dan kemas. dr. hanisah ni jenis tak ckp byk2..tp buat keje cepat..

puas hati..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2010 06:33 PM | Show all posts
friendly, confident and very supportive.
epalhijau Post at 4-2-2010 16:44


betul...betul..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2010 09:42 AM | Show all posts
Mrs John,

Doktor Tan ape nama penuh dia? Ade gak dgr dr hanisah..tapi pantai cam jauh la pulak..xde ke doktor mahkota medical center yg korg pernah ade experience ?

Putra pon oke gak kan..tapi  ...
qaleeza Post at 4-2-2010 05:03 PM


Dr. Tan Geok Kee...MMC tak gi, sbb cari gynae pompuan..pantai within 5 km ajer
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2010 09:43 AM | Show all posts
1# qaleeza


aku baru bersalin dgn dr. hanisah from pantai melaka, nov 2009.
emergency czer...jadi end up jahit atas bwh. after kuar OT...esoknya every decision yg dibuat time emergency tu...she ...
bezita60 Post at 4-2-2010 06:31 PM


ni yg buat teruja nak pregnant balik ni....ade doc best......
dah-dah..cukup...no more csects!
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2010 09:57 AM | Show all posts
i will choose dr hanisah again if i pregnant again......
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2010 10:07 AM | Show all posts
i will choose dr hanisah again if i pregnant again......
epalhijau Post at 5-2-2010 09:57 AM


ok la...pap smear nanti me gi jumpe die la...bagus melaka dah ade gynae muslim...
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2010 03:01 PM | Show all posts
I ade 2 kali pengalaman bersalin ngan Dr. Tan from Pantai Hosp, mmg ok cause she is very freindly.  Tapi bagi I kalu diberi pilihan mmg lebih prefer utk bersalin ngan Dr pompuan muslim, at that time tak de choice and Dr. Tan is the only female gynea yg ade.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2010 08:44 PM | Show all posts
Dr.O&G kat Hospital Melaka pun ok apa..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2010 10:22 PM | Show all posts
masros
ok mmg ok, tak larat nk tggu turn,astu appt punyalah lmbttttttt....ada duit lebih gi private,terutama kes2 mcm cyst ke,fibroid dll....
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2010 04:19 PM | Show all posts
kat MMC ..dr selva...dah 3 kali c-sec dgn dia...jahitan pun cantik...nurse yang pegi rumah semua ckp jahitan cantik..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-2-2010 06:05 PM | Show all posts
kawan2..tengkiu yek..korg bnyk membantu..mebe aku nak pilih doktor haslina tue kot kat pantai
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2010 12:10 PM | Show all posts
mencelah gak...Dr sukhilmi PUTRA HOSP  
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089465s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list