Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3154
View
18
Reply

RX-Lite untuk orang Melaka

[Copy link]

Author: shieda       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-2-2010 05:13 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by shieda at 23-2-2010 09:35

22 FEB 2010 :

Satu perjumpaan bersama salah seorang Group Leader akan di adakan hujung minggu ni ( informal session ) untuk berkongsi mengenai
RX-Lite dan bagaimana anda boleh menjana pendapatan dengan RX-LITE.
Untuk maklumat lanjut sila pm saya atau email : ilady_girl@yahoo.com atau call 017-377929

** Sila reply sebelum 25 Feb 2010. Tempat Terhad & PERCUMA



Promosi Hebat RX-Lite *Hadiah PERCUMA untuk setiap pembelian


PROMOSI RX-LITE


Tidak perlu saya nyatakan info2 mengenai Rx-Lite yang sedang hebat diperkatakan sekarang ini....dimana-mana sahaja terdapat iklan Rx-Lite...dalam jangkamasa hanya 3 bln produk ini telah mendapat sambutan yang sangat hebat dan meletup-letup ....apa taknya berdasarkan testimoni..ada yang telah berjaya menurunkan berat badan hampir 20kg dlm masa 2 bln....

Hebat bukan...untuk hebat bersama Rx-Lite mari bersama menjadi warga WorldWellness Network atau sekiranya ingin mencuba saya juga ada menjual loose pack.


Promosi Rx-Lite

http://www.ProjekCopyCat.com/shieda

Setiap pembelian 1 kotak Rx-Lite akan mendapat 25gm  Chilli Slimming Cream secara PERCUMA & pembelian 2 kotak akan mendapat 50gm produk yang sama beserta tambahan 10% diskaun bg pembelian  Chilli Slimming Cream



Sekiranya anda mendaftar sebagai ahli anda juga akan mendapat Chilli Slimming Cream beserta tambahan 10% diskaun bg pembelian produk tersebut.

*Sila klik kat SINI untuk mengetahui lebih lanjut mengenai harga atau boleh pm sy.



Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2010 09:50 AM | Show all posts
berkesan tak?..melaka kat ner?....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-2-2010 10:16 AM | Show all posts
berkesan tak?..melaka kat ner?....
molley444 Post at 2-2-2010 09:50


setakat ni sy guna dlm seminggu dah kurang 2kg ....pastu bdn rasa panas je sebab berlaku pembakaran lemak...nak tau lebih lanjut leh baca testimoni n perbincangan pasal Rx-LIte ni kat thread petua kecantikan dan fesyen...

sy keja kat ayer keroh....u kat mana ek?
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2010 10:43 AM | Show all posts
- minta tolong klik link dibawah
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2010 12:49 PM | Show all posts
[quote]- minta tolong klik link dibawah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-2-2010 10:50 AM | Show all posts
nyibuk ar ko ni:@
molley444 Post at 2-2-2010 12:49


ye la org nak cite pasal rx-lite pun x senang....

molley klu beli skrg shieda ada wat promo dpt free Chilli Slimming Cream...n slimming cream ni salon nyer standard cream tau...klu sapu mlm hari b4 tido....bila bgn pg tu rasa lg panas2 cream tu...

rx-lite bakar lemak dr dlm n slimming cream bakar lemak dr luaran...so lg cpt kurus
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2010 11:51 AM | Show all posts
promotion ni sampai bila yer?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-2-2010 01:16 PM | Show all posts
promotion ni sampai bila yer?
orangebear Post at 3-2-2010 11:51


Promotion ni sepanjang bulan ni ajer..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-2-2010 04:11 PM | Show all posts
Tak ada ke org Melaka yang nak ambik Rx-Lite ni...kat bod beauty tu bkn main laju threadnya....
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2010 09:48 AM | Show all posts
Salam shieda, kak berminat la nak try rx ni.  Kalo beli 2 kotak tu trus dapat jadi ahli ke.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2010 10:12 AM | Show all posts
Salam shieda, kak berminat la nak try rx ni.  Kalo beli 2 kotak tu trus dapat jadi ahli ke.
asyriqa Post at 11-2-2010 09:48


Salam Kak Asyriqa ...

nt check pm ek...shieda ada bg info kat pm
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2010 11:47 AM | Show all posts
shieda tolong chek PM awak yer..saya tgh tunggu reply nih..ASAP pls
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2010 12:01 PM | Show all posts
shieda tolong chek PM awak yer..saya tgh tunggu reply nih..ASAP pls
sueria_azlee Post at 11-2-2010 11:47


x dpt la pm nyer...call/sms shieda blh ?
017-3779295
ilady_girl@yahoo.com
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2010 03:16 PM | Show all posts
shieda tolong chek PM awak yer..saya tgh tunggu reply nih..ASAP pls
sueria_azlee Post at 11-2-2010 11:47


br ni dpt pm kak sue....dr pg anta ptg br msk...nt check pm ya
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2010 05:01 PM | Show all posts
Shieda, nanti lepas CNY kak kontek dik ye.  Sekarang ni kak bz sket.. x sempat nak celoteh panjang2, apa2 pun kak memang berminat sgt2 nak try neh.   Badan pun dah kembang semacam... eeee ngeriii..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2010 03:48 PM | Show all posts
Shieda, nanti lepas CNY kak kontek dik ye.  Sekarang ni kak bz sket.. x sempat nak celoteh panjang2, apa2 pun kak memang berminat sgt2 nak try neh.   Badan pun dah kembang semacam... eeee ngeriii..
asyriqa Post at 14-2-2010 17:01


Kak Asyriqa ...boleh kak x masalah....nt kita cite panjang psl rx-lite ni.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2010 08:05 AM | Show all posts
moved to classified - Jual Beli Barang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2010 10:40 AM | Show all posts
22 FEB 2010 :

Satu perjumpaan bersama salah seorang Group Leader akan di adakan hujung minggu ni ( informal session ) untuk berkongsi mengenai
RX-Lite dan bagaimana anda boleh menjana pendapatan dengan RX-LITE.
Untuk maklumat lanjut sila pm saya atau email : ilady_girl@yahoo.com atau call 017-377929

** Sila reply sebelum 25 Feb 2010. Tempat Terhad & PERCUMA
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-2-2010 11:53 AM | Show all posts
Shieda, nanti lepas CNY kak kontek dik ye.  Sekarang ni kak bz sket.. x sempat nak celoteh panjang2, apa2 pun kak memang berminat sgt2 nak try neh.   Badan pun dah kembang semacam... eeee ngeriii..
asyriqa Post at 14-2-2010 17:01


Kak...

Thanks ya ....Insyallah hari ni sampai la produk akak tu...nanti ada masa kita jumpa n bual panjang pasal Rx-Lite ni...nanti bg la komen best ke x best Rx-Lite nie ya...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092567s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list