Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7560
View
71
Reply

ANAK BELUM SPM DAH ADE GILPREN/BOIFREN

[Copy link]

Author: True-X    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-1-2010 10:37 PM | Show all posts
kawan2 bolelah.. couple takleh..

kang tak bagi langsung, bila jumpa jantan esok, jakun pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2010 06:23 PM | Show all posts
1# True-X

Yang gatai awai nih selalunya budak2  pompuan....

Aku masa form 4..form 5 dulu..pandang pompuan pun tak...

Perangai macam kanak2 ribena lagi...dok lari sana sini sakat kawan...

Sampai satu hari aku ada dapat surat dari secret admirer...aku ingat kawan2 nak pekena aku..

Jadi aku potong nama aku..pi tampal surat tu kat dewan makan..

Rupanya marka betui bagi............sian dia.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2010 11:15 PM | Show all posts
kalo berkawan dalam pengetahuan makpak rasanya aku leh terima.. tapi seboleh2nya aku cuba nak elakkan anak aku terjebak, sebab risau dia takleh nak konsentret utk belajar.. kalo ada tanda kearah menjadi anak yg memberontak dan mengabaikan pelajaran, mudah2an ada kekuatan utk dibanteras..
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2010 10:18 AM | Show all posts
aku yang bercinta time sekolah pun rasanya tak galakkan budak bercinta time sekolah.. kalau pandai pikir ada otak takpe lagi... aku dulu bercinta berlumba2 nak dpt result bagus..sapa yang kalah..dia kena blanjer... pastu masuk u sama2.. pun sama.. sapa yang kalah setiap sem kena blanjer kenny rogers..masa tu kan kenny rogers mahal..tak mampu..so mmg nak score blaja pandai2 sbb nak makan kenny rogers..


aku dulu time sekolah dating2 gak.. :p dating kat dalam kelas la.. pastu time outing pi dating.. senior tgk hangin je.. pastu dah jadi senior tahun depan nya..leh dating2 sukahati ..

alhamdulillah.. sekrang dgn bf masa sekolah tu la aku kawen and ada baby.


tapi aku tgk budak2 sekrang bercouple buat sakit ati je.. ada la sorang tu..aku kenal.. budak ni form 5 mcm tu..mmg pandai la.. pastu ada bf..  tup2 tau2 je pregnant.. lepas bersalin tu..terus amik spm ... seb baik bole amik spm balik.. anak dia comei gila2 ...lepas tu result dpt teruk..sekrang ni tak sambugn study.. keje.. dan nak kawen dah..tapi ngan org lain ...
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2010 08:14 PM | Show all posts
1# True-X  

Yang gatai awai nih selalunya budak2  pompuan....

Aku masa form 4..form 5 dulu..pandang pompuan pun tak...

Perangai macam kanak2 ribena lagi...dok lari sana sini sakat kawan...
...
nighunter71 Post at 31-1-2010 18:23



secret admirer ni yg bini nye 'aktor' tu ker..
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2010 08:23 PM | Show all posts
alah...dak2 skrg..apa nak kesah..

tk terkejut pun...even dak2 tadika pun dah tau bermakwe pakwe...
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2010 07:48 AM | Show all posts
DILARANG SAMA SEKALI !!!!!

AKu dulu dah dekat dah masuk U baru la ade awek...
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2010 02:41 PM | Show all posts
aku mmg kata TAK BOLEH
kawan2 biasa ok tapi klu dah luar biasa mmg x ok
last year anak bujangku yg form 2 bercouple dgn budak form 1, tetiba budak pompuan tu kiss good bye sebab ada senior lagi macho dari my son
akibatnya my son cam depress, x lalu makan bagai
this year dia nak amik PMR, aku rampas HP, check beg, seluar dan barang2 dia every day dan aku titipkan pesanan

"kalau ibu tahu abang kawan dgn mana2 budak pompuan, ibu akan datang sekolah cari budak pompuan tu dan announce satu sek dan jumpa mak pak dia"

memandangkan dia tahu aku bukan jenis yg cakap x serupa bikin so dia terpaksa lupakan matairnya yang pada pandangan aku dan kakaknya mmglah kebudak2an.
Aku mmg selalu buat spot check esp bila dia kata ada aktiviti belah petang. Aku terjah je, itulah hikmahnya keja dkt umah.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2010 08:35 PM | Show all posts
45# carold

Bukan...ni cerita masa kat MRSM....yang bini kepada aktor tu di KPP
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2010 09:49 PM | Show all posts
49# nighunter71

setiap tempat abg pergi..mesti ader cerita di situ..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2010 09:57 PM | Show all posts
50# carold


Biasalah carold..............businessman...keh3x
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2017 03:10 PM | Show all posts
sarahmirza replied at 29-1-2010 03:03 PM
kenapa budak perempuan tak boleh kawan dengan budak lelaki? My parents OK je, janji pandai jaga diri ...

wow
ai nak kata larang pun idak
kasik chance sgt pun idak
yang penting siapa kawan2 dia
baik lelaki or pompuan kita kena kenal
ai siap check semua kat media sosial
kena tanya, kena ambik port sape dorang
atleast background checking la
sbb ai pun percaya kalau kita keras sgt
nanti diaorg rebel plak
so win win situation
setakat kawan sekolah ai no hal
tapi still monitor
mgkn sbb anak pompuan kan
yang penting kalau dia cerita ape2
pay attention, kadang2 dia tunjuk kawan2 dia
semua ai ambik port
aktiviti kat sekolah sesekali sila jengah
so kawan2 dia pun alert mak siapa..


Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2017 03:33 PM | Show all posts
bakawali_04 replied at 19-4-2017 03:10 PM
wow
ai nak kata larang pun idak
kasik chance sgt pun idak

Did you get this same kind of treatment from your parents during your schooling days????
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2017 03:36 PM | Show all posts
mannnnakautauu replied at 19-4-2017 03:33 PM
Did you get this same kind of treatment from your parents during your schooling days????

yup
tapi dlm versi yg berbeza
zaman dulu xde sosial media
tapi setakat phone adalah
but my mum kenal semua kawan ai
x kira lelaki or pompuan hokay
& my mum jenis yg selalu gi sekolah
ape pun event sekolah yg ai participate
sure my mum ada..
plus umah ai selalu jadik transit geng bus sekolah
sbb paling dekat dgn sekolah
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2017 03:41 PM | Show all posts
bakawali_04 replied at 19-4-2017 03:36 PM
yup
tapi dlm versi yg berbeza
zaman dulu xde sosial media

mak hang jaga punya jaga macam Nee pun kalau rumahtangga Yang hang harungi selepas period ini, tak sampai bercerai berai...takda guarantee jugak Kan Bakar????

Bak kata Anak buah manak Yang baru tercabut tali pusatnya" kesempurnaan mendidik tidak menjanjikan kebahagian Yang akan Kita nikmati dihadapan kita"


Ye Kan????




Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2017 03:46 PM | Show all posts
mannnnakautauu replied at 19-4-2017 03:41 PM
mak hang jaga punya jaga macam Nee pun kalau rumahtangga Yang hang harungi selepas period ini, tak ...

of course lah dear manak
xkan nak salahkan parents plak
dlm isu bercerai berai
yang salah kami
x berjaya nak pertahan our marriage
but secara didikan ai rasa my mum dah buat
yang sehabis baik dah utk zaman itu
even yg mana kaedah terbaek ai tetap follow
anyway kebahagian bkn sesuatu yang perlu ditunjuk2
hanya yang merasai tau maknanya
get it??
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2017 06:42 PM | Show all posts
bakawali_04 replied at 19-4-2017 03:46 PM
of course lah dear manak
xkan nak salahkan parents plak
dlm isu bercerai berai

Manak memang Susah nak puji spesis dalam board kesayangan manak Nee bakar..Tapi manak have to give credit when credit is due.....

Having you to admit perceraian Yang hang lalui adalah dari kelemahan diri hang sendiri.........and no one else.......this I salute you...

Singlemum4........hang mampoo??





Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2017 07:14 PM | Show all posts
bakawali_04 replied at 19-4-2017 03:10 PM
wow
ai nak kata larang pun idak
kasik chance sgt pun idak

Amboi baka, post 7 tahun lalu baru nak reply ke?
I dah lupa apa yang I tulis tu tau .



Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2017 10:38 AM | Show all posts
sarahmirza replied at 26-4-2017 07:14 PM
Amboi baka, post 7 tahun lalu baru nak reply ke?
I dah lupa apa yang I tulis tu tau .

baru ternampak sis..
lagipun dulu topic nie x dipk sgt
skrg nie anak2 kita kan sama2 early teenagers
so cabaran banyak


Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2017 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Isu dibangkit 2010.
Likely after 7 tahun, mungkin dah ada parents yg izinkan dengan syarat - mesti guna kondom?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086005s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list