Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
19013
View
42
Reply

[TEMPAT] kedai kad kahwin sekitar MELAKA

[Copy link]

Author: badai       Show all posts   Read mode

Post time 2-2-2009 02:55 PM | Show all posts
ooo..meh sini ramai2 advertise..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2009 03:04 PM | Show all posts
saya juga ada menerima tempahan utk membuat kad kawin, banner,bunting,poster,pamplet,t-shirt,name card dan saya juga seorang wedding n event photographer..service kami di seluruh malaysia dan singapore...utk melihat hasil kerja kami blh la tgk di http://dstudio.fotopages.com atau berjumpa terus dgn kami
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2009 08:24 AM | Show all posts
ok...pm aku korang punyer harga and pakej..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2009 12:02 PM | Show all posts
kami ade design2 terbaru kad kahwin semurah 40sen je!!!
lawati  http://kadkahwin-pino.blogspot.com/

gerenti puas hati
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2009 10:27 AM | Show all posts

saper ader terima tempahan kad kawin

akum...
saya budak baru kat sini..saya nak tny kat fromer sumer kalo ader sesaper yg ada terima tempahan utk buat kad kawin..tak pun kalo ader kenal sesaper yg wat kad kawin ker blh la tlg bgtahu saya...nie detail saya..saya nak kawin 30 mei 2009 nie..kalo boleh saya guna kad tu awal bulan 3 utk diedarkan...kalo ada tlg sesaper yg wat tlg la email kan pd saya or PM contact no..saya akan call balik...nie email saya lien_joe83@yahoo.com
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2009 10:39 AM | Show all posts
kt area umah ko xde ke?

lg senang if wat area dekat2..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2009 11:01 AM | Show all posts
ada tp mmg x memuaskan ht sungguh..dah tu charge mahal lak tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2009 11:16 AM | Show all posts
dah ader thread ni...cuba cari 2,3 page kat belakang
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2010 02:08 PM | Show all posts
kad yg best?? ko nk kad yg bleh mkn ko??nk murah kna tgk kad yg cmne ko nk wat..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2010 02:09 PM | Show all posts
aku dulu buat sendiri jek. Beli kad murah2 print kertas n tampal. Jimat duit
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2010 02:13 PM | Show all posts
Mr aznan Abu Bakar
0196594525
PD technologies...

tq
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-1-2010 10:42 AM | Show all posts
thank you for all reply ..

kalu print sendri agak lagi costly juga sbb nak beli printer... hehe...

i mean kad yg best pada harga berpatutan... value for money

ok tq i ll simpan that number to will contact later
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-1-2010 10:48 AM | Show all posts
apa software nak wat kad kawen ek
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2010 12:42 PM | Show all posts
abg aku dulu wat kat mamat nie...kad cantik2 n murah plak tu
0136115547
dstudioproject
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2010 08:54 AM | Show all posts
thank u azlinjoe!
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2010 04:44 PM | Show all posts
kat tmn seri bayan -stylish advertising -ita-0126522012 mcm2 ader
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2010 11:24 PM | Show all posts
kat hang tuah mall pun ader
murah n canteek
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2010 03:31 PM | Show all posts
nk wat online...
wat kad kt aku... lg byk buat, lg murah leh dpt...
Amik set kad kahwin +paperbag = ada less lg...

http://kadkahwin-pino.blogspot.com

1M'sia leh cover, Singapore Brunei jugak....
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2010 03:49 PM | Show all posts
skg nih bykkad leh beli on9..nanti dorang pos kt umh ko ...sng gak cmni...jimat ms...


kadkahwincun.com
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2010 04:31 PM | Show all posts
12# juju_amin84

tp takut kene kelentong jerk...online ni yg jujurnyer segelintir jerk...kiter ni yg kene pastikan btol2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.118383s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list