Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4041
View
15
Reply

[MAKAN] Air Soya Segar di Melaka!!!

[Copy link]

Author: Apok       Show all posts   Read mode

Author
Post time 31-12-2009 12:37 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by juju_amin84 at 23-3-2012 23:27

Salam... sape penah minum air soya segar kat area duyung tu? ada sorg atok yg jual... sebelah kedai mkn wan husna tu kat area pokok2 yg byk tu sblm kluar ke lebuh AMJ kalau dr bkt katil nk ke melaka... ada jual air soya, taufu fah, cincau... sape penah cuba tolong bagi komen sket...
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2009 02:01 PM | Show all posts
1# Apok

x penah try,kenape?air soya dia sedap ke?
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2009 02:11 PM | Show all posts
tak perasaan pun kat situ ade jual soya, maybe sbb me lalu awal2 pagi , lum bukak kot.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-12-2009 02:30 PM | Show all posts
pagi2 lom bukak... biasanya kol 11am baru bukak... meniaga sampai ptg... sedap air soya tu (org ckp).. harga segelas RM 0.50 sahaja???? ada lagi ke air murah mcmni harga dia? setau aku suma RM 1.00 kan... taufa pon RM 0.50 semangkuk...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2010 12:07 AM | Show all posts
pagi2 lom bukak... biasanya kol 11am baru bukak... meniaga sampai ptg... sedap air soya tu (org ckp).. harga segelas RM 0.50 sahaja???? ada lagi ke air murah mcmni harga dia? setau aku suma RM 1.00 ka ...
Apok Post at 31-12-2009 14:30

ada perisa x?
ini bagus punyer promosi.
jom kita ke sana.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-1-2010 02:05 PM | Show all posts
perisa mcmana tu?

yang saya tau air soya dia kalau x habis dia xkan simpan mcm sesetengah org yg suka simpan benda semalam.. yg ni fresh dr ladang...
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2010 05:51 PM | Show all posts
penah..penah minum!!!
best woo!!
kat bawah pokok kan???
dah lama dah atok tu meniaga kat ctu
since aku tadika...sampailah dah jadi bapak budak..huuuuu
tapi rasanya mmang best!!
original..takde perisa tambahan!
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2010 09:51 PM | Show all posts
penah..penah minum!!!
best woo!!
kat bawah pokok kan???
dah lama dah atok tu meniaga kat ctu
since aku tadika...sampailah dah jadi bapak budak..huuuuu
tapi rasanya mmang best!!
original..takde p ...
the_slayers Post at 3-1-2010 17:51


kene try nih...kat deret tue pon ada org jual air kelapa kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-1-2010 06:20 PM | Show all posts
ha betul kat bawah pokok.... mmg xde perisa tambahan... aku mmg minat makan taufa + gula putih + air soya (perghhh mmg meletop sehh!)

yup yana, depan sket nk menghala ke bkt katil ada org jual air kelapa...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2010 10:35 PM | Show all posts
kalau dari bkt kayil, sebelah kanan atau kiri?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-1-2010 10:34 AM | Show all posts
kalau dari bukit katil sebelah kanan... sebelum sampai traffic light simpang 3... kalau belok kanan lepas traffic light nampak dah esso...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-5-2010 04:41 PM | Show all posts
BUMP! utk hari ni...
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2010 12:35 AM | Show all posts
BUMP! utk hari ni...
Apok Post at 23-5-2010 16:41



   

bbln br nk respond.. kau g mn, tt?
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2010 12:34 PM | Show all posts
Tak pernah berhenti sbb leceh keta nak berhenti tepi..........sempit............air kelapa ok ada parking dan sedap..................tapi kalau TT kata sedap nanti usahakan jugak berhenti minum............
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2010 08:32 PM | Show all posts
aku br try, bleh thn jgk soya die fresh, korang kate 50 sen, mane dpt lg, aku beli rm1 la skrg ni, gula dah naik harga la
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2010 10:51 AM | Show all posts
cina yang jual soya guna roda 3 kat graha maju tu ada lagi ke? air kelapa dia pun ok...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110383s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list