Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15147
View
93
Reply

[MAKAN] PEMBUKAAN RESTORAN RFC

[Copy link]

Author: zidlan       Show all posts   Read mode

Post time 6-3-2010 06:21 PM | Show all posts
Dah g last week

Komen
1. Service slow skit nak compete ngan KFC kene lajukan skit service (Pancing otai2 KFC or Mc'D)
2. Aircond tak sejuk akak boleh berpeluh2 menunggu giliran baratur 7.45 dapat makan 8.20
3. Masa akak beli tu ader Matsalleh tgh beratur dah naik merah padam muka dier menahan panas masa tu akak ader malu jugak la sebab RFC ni melayu punya.
4. Uniform pempuan tu akak tak berapa setuju akak faham dier nak bercirikan islam tapi tak perlu labuh cam tu yang menengok pun rasa rimas yang pakai tak taula... lengan panjang ok...
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2010 12:16 AM | Show all posts
Post Last Edit by molley444 at 7-3-2010 00:19
Dah g last week

Komen
1. Service slow skit nak compete ngan KFC kene lajukan skit service (Pancing otai2 KFC or Mc'D)
2. Aircond tak sejuk akak boleh berpeluh2 menunggu giliran baratur 7.45 dapat ...
MerryPropa Post at 6-3-2010 18:21


betul tu..dah pegi smlm..kul 9.00..mmg slow ar sevice..lagi satu klu cakap tu kasik kuat sikit..slow sgt...sampai aku kena tanya byk kali kat budak tu...apa dik..apa....uuhhuhu..pastu yg tak best tu...kul 9.55mlm, org mmg tgh ramai...pekerja rfc bole lak susun kerusi letak atas meja...pastu tutup pintu depan tu....nak menghalau jer... heran tul..tlg ar hormat org yg tgh makan tu..dah le ramai...family..kesian diorg..harap pekerja rfc hormat la org tgh makan...aku terus bla je la....tak suka..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2010 04:13 PM | Show all posts
RFC..kita patut sokong produk ini....O.R.G.A.N.I.K
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2010 11:26 AM | Show all posts
RFC..kita patut sokong produk ini....O.R.G.A.N.I.K
aqilarisa Post at 9-3-2010 16:13


setuju2...tapi kena tingkatkan service lagik la kan...sedap mmg sedap...
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2010 06:14 PM | Show all posts
semalam aku pi..

view dier cun gak...tapi kenyangler smalm so x makan pon

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-3-2010 01:19 AM | Show all posts
klu ada apa2 komen tepek je kat sini...
Insya ALLAH klu ada, zidlan sbg ahli HPA akan ajukan pd pengurusan tertinggi
jd letakla komen apa2 pun yang membina k.

PRODUK HALAL TANGGUNGJAWAB BERSAMA
-FRESH-ORGANIC-HALAL
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2010 09:16 AM | Show all posts
klu ada apa2 komen tepek je kat sini...
Insya ALLAH klu ada, zidlan sbg ahli HPA akan ajukan pd pengurusan tertinggi
jd letakla komen apa2 pun yang membina k.

PRODUK HALAL TANGGUNGJAWAB BERSAMA
...
zidlan Post at 23-3-2010 01:19


ok...nanti bagitau..wat service cepat skit... kena tingkatkan lagi bab service...cayok!
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2010 06:13 PM | Show all posts
betul la bab air cond tak sejuk tu.

nak kata sebab dia punya konsep yang agak open (entrance nya tak bertutup), well... mydin itself pun open jugak tapi ok je sejuk. so zidlan tolong sampaikan ye kat pihak pengurusan.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 11:33 AM | Show all posts
emmm.....hujung minggu ni nak gi test try tengok cuba dulu.......jgn servis lambat dah la ;)
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2010 09:24 AM | Show all posts
emmm dah gi semalam (ahad), nak kompalin lahhhh,
1. First, rahang sy masih sakit lagi ni - makan burger herb, dah sejuk, daging berger dia dah keras mcm mkn papan plywood
2. Ayam pedas byk lemak mcm tak organik
3. Ayam tak pedas ok sikit tapi daging ayam rasa tawar laa..
4. Tempat ok, view ok, aircond ok
5. meja tepi dinding kaca susah nak masuk, sempit terutama kalau ada orng duduk di meja tengah
6. Kaunter agak slow, nasib baik masa sampai tak ramai org lagi, dicadangkan kalau Q lebih 3 org bukalah kaunter baru (4 kaunter buka 2), lepas sy org dah ramai, kesian tengok org tunggu lama2, nak2 kalau bawa budak kecik yg suka lari2
7. Satu lagi, sy order set yg ada nasik tapi sambal dah abis, nasi rasa ok tapi kena mkn dgn sup dan coleslow, kalau sambal dah abis kata je sold out dari jual x cukup set.........
emmmm ok lah next time nanti improve lagi ye.......ini bukan marah tapi nasihat....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2010 10:21 AM | Show all posts
Post Last Edit by zidlan at 5-4-2010 10:23

Insya ALLAH sy akan sampaikan pd pengurusan HPA dan RFC segala nasihat, teguran dan komen dalam forum ni....
semoga tuan2 dan puan2 dapat memberikan idea dan pandangn yg baik utk pembangunan ekonomi ummah.

TT
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2010 12:37 PM | Show all posts
ok......next month dtg lg:re:
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2010 09:27 PM | Show all posts
nk komen gak, pernah makan radix chicken kt mydin tu tpi rsa lain atau x sesedap radix chicken kt kedah dpn bus stand tu, naper yek atau enviroment lain...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2010 11:07 PM | Show all posts
dah pergi!!!!
sedap !! xD

cuma a keroh jauh sgt..
kalau smata2 nak g mkn rfc mmg tak berbaloi

harap2 ada cawangan len..kt melaka sentral ke..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.100797s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list