Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15156
View
93
Reply

[MAKAN] PEMBUKAAN RESTORAN RFC

[Copy link]

Author: zidlan       Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2010 12:15 PM | Show all posts
asben aku keje mydin bhgn admin tenant mydin
aritu mmg ada prob sket dgn saliran air kat situ
aku pun tertunggu2 nak gi rfc sbb masa kitorg dok kajang, xsempat gi yg kat bangi
dia kata bukak 15/2
tp aku pun xpegi lagi & lupa nak tanya asben aku sbb aku dok kat banting smpi minggu dpn
sesapa yg dh gi tu, updet ler sini...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2010 03:21 PM | Show all posts
penah try rfc kat kluang punya..
em..ada dua choice herb fried chicken dgn spicy..
i recommend yg herb la.. yg spicy tak bape sedap..

pada i yg lain ok la.. cuma mungkin masa membesar asik hadap kfc..so still rasa lain..
tapi kita patut support la kan..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2010 08:42 AM | Show all posts
bosan menunggu rfc....kfc je le jawab nyer... bosan sgt!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2010 10:10 AM | Show all posts
radix cola sedap, tak byk gas sangat.....rfc ni, bile nak bukak seh.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2010 12:55 PM | Show all posts
so tak betul la bukak 15hb hari tu?

tak pergi mydin recently so tak tau..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2010 06:43 PM | Show all posts
so tak betul la bukak 15hb hari tu?

tak pergi mydin recently so tak tau..
mclaren Post at 18-2-2010 12:55



xtau........ pun xtanya ngan asben s/ada dah confirm bukak ke blm...
sy kat banting dr minggu lepas - blk kg berurut & berpantang lps miscarriage minggu lps
asben call pun xtanya psl rfc....
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2010 07:57 PM | Show all posts
dah,dah bukak...tdi bru je g mydin..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2010 11:18 PM | Show all posts
67# zephyrgurl488

dah buka ke....minggu nie nak g lah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2010 11:41 AM | Show all posts
ALHAMDULILLAH RFC telah dibuka semula....
jemput semua rakan2 di melaka dtg utk menjamu selera...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2010 11:41 AM | Show all posts
kalau ada yg dah snap pic blehla tepek kat sini yer...
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2010 10:40 PM | Show all posts
Aku lagi lak.. hari tu nak belanja bebudak band mkn RFC sebab dengar2 dah bukak so dengan semangat ckp kat bebudah band mlm tak yah makan aku nak bawak RFC pegi2 lum bukak... gupernyer kecewa siot...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2010 09:20 PM | Show all posts
ni da bukak ke lom
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2010 02:54 PM | Show all posts
tadi dalam 11am++ pergi RFC ni.

office hour so memang tak ramai pelanggan. termasuk saya, tiga meja je tadi penuh.

komen.... saya beli:

vanilla milkshake : mc d punya jauh lebih sedap, dan mc d punya pekat, rfc cair. harga tak jauh beza dgn mc d (rm3++). at least tak lah mahal macam kaizer tu, rm8.
lepas ni mungkin tak beli again kot shakes.

chicken nuggets : sedap. no further comments. highly recommended.

fries : rasa sedap, tapi dah lembik, tak crispy mcm mc d.
tapi kat kfc pun saya pernah makan fries yang lembik.
kesimpulan nya, mungkin sebab bukan peak hour, dan bukan restoran yang orang serbu sebab nak beli fries (mcm mc d), turnover fries rendah, jadi tak fresh. tu pasal kot lembik. mc d punya jugak yang sentiasa crispy.

whipped potato : rasa sedap. cuma dia tak seketul padat macam kfc punya. agak cair atau lembik mcm makanan bayi dalam jar tu. tapi rasa nya sedap lah.

tu je yang saya beli tadi, makan dgn anak.
next time boleh cuba ayam goreng dia pulak.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2010 03:58 PM | Show all posts
nak gi nanti..kene tukar selera lak..asek kfc,mc d,kfc,mc d...kt kl takde plak rfc..kalo tak..sure aku tak gi lagi kfc n mc d
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2010 12:41 AM | Show all posts
om.....tak sabonya nk balik melaka nak cuba
tak nk soh parents aku pg...dulu
sbb nak orderkan yg korang rekomen ni.hehe
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2010 08:52 AM | Show all posts
bila dah bukak.. tak pat pegi lagi..uhuhuh..bz je manjang..tgk le minggu ni ker ..pegi merasa RFC
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2010 02:02 PM | Show all posts
RFC, dah gi last friday...

Ayam herb = sedap
Ayam pedas = kureng
drinks, semua suka..cola, sarsi & kopi..
mash potatoes = my girl loves it! the other that suka...

lain2, ok la...not bad...& rase cam tak de service charge, or me yg tak pasan....
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2010 05:09 PM | Show all posts
iklan boleh masuk sini ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2010 05:10 PM | Show all posts
yang bukak ni mesti suku sakat RFC
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2010 07:08 PM | Show all posts
RFC ok lah. tapi air dia mcm x sedap sket.

pastu aircond kat situ x berapa sejuk. mashed potato dia sedap
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092328s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list