Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15131
View
93
Reply

[MAKAN] PEMBUKAAN RESTORAN RFC

[Copy link]

Author: zidlan       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 5-1-2010 11:41 AM | Show all posts
asben aku kata mslh water ponding.
kontraktor kena buat balik saluran air tu.
klu x, air mcm banjir kat bilik bawah RFC tu
minggu ni bukak kot
sajer Post at 4-1-2010 13:06


dalaman semua dah siap tu sbb buat perasmian....
bila jd mcm ni.... kita cuma mampu merancang tp hanya ALLAH yg boleh menentukan...
buat sabau banyak2 yer.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2010 04:04 PM | Show all posts
tadi pg ngan member2 opis...py excited member opis nk blanja...
sekali tutup daaa......:@
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2010 11:59 PM | Show all posts
dah bukak ke lom ni cam nk try je
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2010 10:11 AM | Show all posts
Post Last Edit by juju_amin84 at 5-3-2012 01:36
dalaman semua dah siap tu sbb buat perasmian....
bila jd mcm ni.... kita cuma mampu merancang tp hanya ALLAH yg boleh menentukan...
buat sabau banyak2 yer.....
zidlan Post at 5-1-2010 11:41



betul tu....
asben aku kata mebbe bulan depan baru bukak...
klu rajin, tetiap minggu gi ler mydin...


WEEK 4 CLUE 48:

Kisah menakutkan (BOD MELAKA)
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2010 11:58 AM | Show all posts
wahhhhh..best ni
balik melaka ade pilihan selain kfc...
mcm2 ade dah kat melaka...
rindunyaaaaaa melaka
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2010 11:18 PM | Show all posts
Post Last Edit by juju_amin84 at 5-3-2012 01:36

dolu2 fina dgr gak RFC ni lebih sdp dr KFC n MCD...kalu dah bukak ni nti nk p try r..g pun blakang umah je mydin tu...


Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2010 08:57 AM | Show all posts
nyum..nyumm.cam sedap jek tgk menunya..harga reasonable rasanya, setanding ngan KFC..tapi RFC guna organic chicken..lagi selamat
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2010 08:23 AM | Show all posts
ala..dah buka ke belum ni?..tak sabau nak merasa rfc
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2010 09:47 PM | Show all posts
48# molley444
Hrmm tak bukak2 lg ke?..hrmm camni tukar lah nama TFC..(Tunggu fried chicken)
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2010 12:31 PM | Show all posts
48# molley444
Hrmm tak bukak2 lg ke?..hrmm camni tukar lah nama TFC..(Tunggu fried chicken)
eddyfirdaus Post at 11-1-2010 21:47


tu ar pasal..alahai...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2010 04:43 PM | Show all posts
asben aku kata rfc bukak 15 hb ni.
harap2 confirm la
klu tak ramai yg mengidam
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2010 06:18 PM | Show all posts
ingatkan dah bukak.

sebab kat flyers mydin dapat few days ago memang dah ada gambar RFC dalam iklan dia. tak pulak tulis "akan dibuka" atau "dibuka 15hb"...

nasib baik sajer update kat sini. else pergi mydin esok ke apa.. tgk tak bukak lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2010 12:36 AM | Show all posts
lambatnya nak buka..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2010 02:56 PM | Show all posts
nak g gak yeyeyey....
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2010 04:58 PM | Show all posts
Wow, tak sabar nak cuba, selama ni dengar cite orang je... apa2 pun harapkan success la jangan la separuh jalan.  Bukan senang sekarang banyak persaingan.  Chayokk!!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2010 05:45 PM | Show all posts
Semalam pergi RFC di Sungai Petani memang ramai,set hidangan saperti KFC tapi kalau nak soft drink kena tambah RM1.50.Rasa paling tak sedap
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2010 06:48 PM | Show all posts
Soft drink paling tak sedap? Setau Aisyh RFC guna Radix Cola ke apa ntah nama nye..tapi yg tu sedap.

Sesape orang Melaka dah gi Mydin baru2 ni? Dah bukak ke lom RFC tu? Berjanggut menunggu
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2010 10:32 PM | Show all posts
uwaa..dah bukak ke blom.huh
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2010 11:38 PM | Show all posts
Klu ikut notice kat MyDIN bukak on 15/02/10... teringin jugak nak cube... Support product ISLAM!
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2010 11:24 AM | Show all posts
dah la umah aku jaoh dr a keroh
beriya aku ajak mak ayah aku g mydin
pastu kecewa

so sad la mcm ni
kite beriya nak support
tapi...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.177485s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list