Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
109854
View
1717
Reply

Mercedes GP Petronas..

[Copy link]

Author: yastross       Show all posts   Read mode

Post time 20-1-2010 01:11 PM | Show all posts
80# yastross rosberg masih bercuti lagi..


tunggu start pre season testing adela dia muncul
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2010 02:19 PM | Show all posts
Schumi: Title quest a realistic three-year goal

Michael Schumacher is adamant he will win a World title with Mercedes GP but concedes that it may not be in his first year back racing.

The seven-time World Champion is making his return to Formula One this season, having signed a three-year contract with Mercedes, the new owners of last year's Championship-winning Brawn GP team.

And although many are expecting Schumacher to excel upon his return, just as many believe the German will find the going tough.

Schumacher, however, reckons it's only a matter of time before he wins an eighth Drivers' Championship title.

"In our long-term targets with Mercedes, we have established a clear objective," the 41-year-old told the Bild newspaper.

"I want to become World Champion again. Perhaps that will not happen in my first season back, but it is a realistic possibility over the three seasons."

Schumacher's confidence is echoed by Mercedes GP team boss Ross Brawn.

"I do not believe that Michael will win at his first race. He will need a few races until he's accustomed to the car and the new drivers.

"But I hope in the long-term (he can). That was always his strength: he can adapt and learn unbelievably fast."

And it's that ability that has Brawn predicting that sooner rather than later, Schumacher will claim the World title.

He added: "If I put down a bet I would say clearly: Michael will be World Champion."
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2010 04:38 PM | Show all posts
He added: "If I put down a bet I would say clearly: Michael will be World Champion."

:pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2010 06:22 PM | Show all posts
guna ni......

gendang belum di palu.....

tarian sudah bermual.......

pelik aku dengar WC tu....
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2010 06:26 PM | Show all posts
tapi aku dengar berita semalam...

7 WC tak mengharap dapat WC tahun ni.....

my be 2 @  3 tahun baru boleh jadi WC title....

peluk batul aku dnegar ayat mamat yang dah nak jadi legenda ni........
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-1-2010 01:16 PM | Show all posts
Saje je nih...
Agak2 ape niat sebenarnye WC7x ni masuk semula...

1) Rindu sesangat ngan suasana race
2) Nak tambah koleksi WC...
3) Mmg merc harapkan/panggil dia
4) Rm dah abih...(x mustahil gak nihh)
5) Nak tengok young racer leh beat dia atau idak..
6) Nak jd lagenda yg gile2 nye...

x tau dh aku pun.....
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2010 03:15 PM | Show all posts
86# yastross

my be semua tu betul....

tapi yang aku tahu dia sebenarnya menyesal tinggalkan F1

dia tinggalkan F1 dulu coz keta ferrari tak power...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2010 09:19 PM | Show all posts
He added: "If I put down a bet I would say clearly: Michael will be World Champion."

:pompom:
weta_studio Post at 21-1-2010 04:38 PM
sa

'nuff said
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2010 09:20 PM | Show all posts
Saje je nih...
Agak2 ape niat sebenarnye WC7x ni masuk semula...

1) Rindu sesangat ngan suasana race
2) Nak tambah koleksi WC...
3) Mmg merc harapkan/panggil dia
4) Rm dah abih...(x mustahil  ...
yastross Post at 23-1-2010 01:16 PM


takde semua tu, semuanya untuk having fun aja
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2010 09:23 PM | Show all posts
86# yastross

my be semua tu betul....

tapi yang aku tahu dia sebenarnya menyesal tinggalkan F1

dia tinggalkan F1 dulu coz keta ferrari tak power...
Yo-Ya Post at 23-1-2010 03:15 PM

mungkin juga, kan dia kata bila dia dah takde feel masa racing, dia akan quit kan, tapi pastu siap race rally & motogp lak tu,
clearly adreanelline rush dia masih tak putus walopun dah quit f1
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2010 04:59 PM | Show all posts
mungkin juga, kan dia kata bila dia dah takde feel masa racing, dia akan quit kan, tapi pastu siap race rally & motogp lak tu,
clearly adreanelline rush dia masih tak putus walopun dah quit f1
ShadowChaser Post at 23-1-2010 21:23


Kalau dia menang pun...Haku sunyum jge..janji Merc Petro...
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2010 11:08 AM | Show all posts
Post Last Edit by akughi at 25-1-2010 11:11

shumi mmg nak race dlm F1...

lagi pun dia baru 40..

mate dia terang lagi... dah mmg dia minat gile nak berlumbe...

satu lagi nampak cam shumi ni perasan mude pun ade gak...
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2010 11:09 AM | Show all posts
85# Yo-Ya tak pelik


normal bagi driver yg nak jadi WC
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2010 12:25 AM | Show all posts
mercedes gp petronas unveil 2010 livery..
bermulanya season 2010...!
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2010 06:08 AM | Show all posts
tepek la gambar kereta Mercedes petronas tu.. kita nak tengok.....

aku tengok tak ada warna hijau langsung di kereta tu....

hilang terus petronas...yang ada hanya perkataan nya sahaja......
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2010 09:14 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-1-2010 02:03 PM | Show all posts




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-1-2010 02:05 PM | Show all posts
tepek la gambar kereta Mercedes petronas tu.. kita nak tengok.....

aku tengok tak ada warna hijau langsung di kereta tu....

hilang terus petronas...yang ada hanya perkataan nya sahaja......
Yo-Ya Post at 26-1-2010 06:08


Dpt le sikit kaler ijau tu kat rim,line n logo...jadi lee...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2010 02:55 PM | Show all posts
ada gak ya...

cuma nampak-nampak aje.....

kat baju shumi, bahagian depan tak ada, cuma sikit je di lengan baju....
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2010 03:26 PM | Show all posts
kira cantik gak la

at least ada kaler hijau.nama petronas kat baju schumy..shell takde ke?

aku ingat ni kereta baru rupanya kereta lama tahun lepas.Ferrari ngan MercGp dah tunjuk livery baru season ni..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078014s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list