Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
110080
View
1717
Reply

Mercedes GP Petronas..

[Copy link]

Author: yastross       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 24-12-2009 11:14 AM | Show all posts

Michael Schumacher visits the Mercedes factory to get to grips with his new car. The seven time world champion is coming out of retirement to drive for the team under a one-year contract in 2010. He believes he can win the championship, and is confident his neck is 100% better and wont cause any problems.
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2009 11:39 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-12-2009 12:46 PM | Show all posts
Button: F1 comeback a risk for Schumacher

Current title holder Jenson Button believes that a return to Formula 1 with Mercedes would be a risky decision for 7-time World Champion Michael Schumacher. Reports in the German press this weekend state that the former Ferrari driver has already agreed to race with the silver arrows, with just a signature now lacking.
With rumours continuing to spread surrounding a possible return for Schumacher, Button is sure that the German's status would be put at risk.
"Schumacher coming back to F1 is great news for the sport," Button explained of the possibility to Britain's News of the World, "but I don't know if it will be great news for Michael Schumacher.

"He would be putting his reputation on the line, coming back into the sport, but I'll race against anybody. I want to beat the best and he was one of the best."
Other than Schumacher, compatriot Nick Heidfeld is also an option as team-mate to Nico Rosberg although some insiders believe that he may have already been retained by the Sauber team.

#Klau aku laaa... dh bersara tu,jaga title je dh ckup..msuk blk mmg mcm nk kne semelih je laa...Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2009 01:11 PM | Show all posts
aku rasa petronas majuk sbb lotus f1 tak ajak diorg ms mula2 nk set up dulu...takpon hasan merican majuk sbb najib pilih tony fernandez jd boss instead of him...
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2009 11:54 AM | Show all posts
Button: F1 comeback a risk for Schumacher

Current title holder Jenson Button believes that a return to Formula 1 with Mercedes would be a risky decision for 7-time World Champion Michael Schumacher ...
yastross Post at 24-12-2009 12:46 PM


nampaknya button adalah orang pertama yg menyuarakan ketakutannya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-12-2009 12:15 PM | Show all posts
25# ShadowChaser


Pada aku schumi patotnye dh x masuk race dh..klau dia atau keta tu x perform, reputasi dia slame ni abis tercalar laa...pas tu tengkuk dia bley tahan ke nk race smpai abis satu kalendar ni...
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2009 09:57 PM | Show all posts
25# ShadowChaser


Pada aku schumi patotnye dh x masuk race dh..klau dia atau keta tu x perform, reputasi dia slame ni abis tercalar laa...pas tu tengkuk dia bley tahan ke nk race smpai abis satu ...
yastross Post at 25-12-2009 12:15 PM


20 races kan musim ni

ntah la, tu yg haku suruh merc gp standy 3rd driver all the time tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2009 02:53 PM | Show all posts
takde hal la..Schumi boleh fight dgn driver lain

malah better schumi tak drive dgn Ferrari if dioffer Ferrari sekalipun coz skrg Ferrari just........................












slow:re:
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2009 02:55 PM | Show all posts
Perlu diingat jugak.

If kita nak ada schumacher dalam iklan Petronas time hari raya aku rasa payah skit sebab Shell masih lagi sponsor schumy
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2009 03:22 PM | Show all posts
Sejarah Michael Schumacher..








Rokok camel masih ada lagi ke??







:pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2009 03:26 PM | Show all posts









Senna kena cucuk dengan Schumy




Kereta Ferrari masa ni buat lawak je

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2009 04:16 PM | Show all posts
takde hal la..Schumi boleh fight dgn driver lain

malah better schumi tak drive dgn Ferrari if dioffer Ferrari sekalipun coz skrg Ferrari just........................












slow:r ...
weta_studio Post at 28-12-2009 02:53 PM


Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2009 04:17 PM | Show all posts
Perlu diingat jugak.

If kita nak ada schumacher dalam iklan Petronas time hari raya aku rasa payah skit sebab Shell masih lagi sponsor schumy
weta_studio Post at 28-12-2009 02:55 PM


ow konflik tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-12-2009 04:55 PM | Show all posts
My 2 sen is Schumi dah kira veteran @ berumur la nk race lg..mmg dia ade byk pengalaman dan fan yg agak takzubb ngan die..  
Tp rmai lg org mudo yg nk join F1 nih ...
X pa la kannn ..kite tgk sejauh mana lg dia bley pegi..



#Klau dia jd champ taun nih..aku kne tabik spring dpn tibi la ehhh!!!
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2009 04:44 PM | Show all posts
33# ShadowChaser
tulah pasal

takkan baju race schumy nanti terdapat dua2 logo oil company..
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2009 04:45 PM | Show all posts
34# yastross
itu yg dipikir semua org

mampu ke dia nak menang lagi sebab umur pun dah 40an

yg kite harapkan just dia mampu race...itu je
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2010 12:02 PM | Show all posts
kena tunggu dan lehat le, 3 years is a very long time, dunno how his fitness level

walopun dia dah race cart baru ni tapi carting & f1 adalah 2 mende yg berlainan, fitness level jauh beza kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-1-2010 07:08 PM | Show all posts
Silap2 nanti Nico lak yg jd 1st driver...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2010 03:42 PM | Show all posts
38# yastross
tak kot

agaknye diaorg bleh sama2 menang dan kalah

tpi merGp cuma target top three tahun ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2010 03:57 PM | Show all posts
ngan schumi mana ada istilah equality, semua yg penah belumba ngan dia leh konsider 2nd drebar

keistimewaan schumi ni dia bukan stakat belumba je, teknikal ngan tactikal pun dia involve dan pikir jugak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075508s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list