Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
13233
View
66
Reply

[MAKAN] Burger best kat melaka

[Copy link]

Author: nameloo       Show all posts   Read mode

Post time 2-4-2010 08:42 AM | Show all posts
ada sesiapa pernah try burger depan 7e bukit baru.......
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2010 09:47 PM | Show all posts
60# orangxkenal

hampeh ko..aku laki ar..bila nak belanja tue..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2010 08:54 AM | Show all posts
ape laki x leh belanja laki ke..........merapatkan silaturahim. ko PM no. phone kau, nanti mlm minggu ni kalau aku senang aku call kau, setakat burger cheese ayam, 10 aku boleh bagi kau.....
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2010 08:54 AM | Show all posts
57# Neksu
ok..... sok lusa sy try k.....
orangxkenal Post at 1-4-2010 08:41

masih lum kesempatan larrr..........
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2010 08:57 AM | Show all posts
ape laki x leh belanja laki ke..........merapatkan silaturahim. ko PM no. phone kau, nanti mlm minggu ni kalau aku senang aku call kau, setakat burger cheese ayam, 10 aku boleh bagi kau.....:laug ...
orangxkenal Post at 6-4-2010 08:54

eemmmm lupa lak.......mlm minggu ni nak gi mancing sembilang la.....ala bila2 senang nanti aku call kau, kau PM je no. phone kau dulu.......nak gak tengok wajah ayu ala2 CT ko tu.......{:2_76:}
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2010 10:41 PM | Show all posts
eemmmm lupa lak.......mlm minggu ni nak gi mancing sembilang la.....ala bila2 senang nanti aku call kau, kau PM je no. phone kau dulu.......nak gak tengok wajah ayu ala2 CT ko tu.......{:2_76:}
orangxkenal Post at 6-4-2010 08:57


mlm minggu aku bz lah bro..aku keje kat kdai mkn..ko mancing kat mana bro..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2010 08:36 AM | Show all posts
mlm minggu ni ingat nak repet lubuk sembilang kat area...emmmm rahsia larr.... kalau ko nak ikut leh.....tapi nak cite lubuk tu kat sini, maap la ye. by the way, hujung minggu ni x dapat la....kena keje....postpone next week, pm sy kalau nak joint k....sorry off topik lakkk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.070364s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list