Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13244
View
66
Reply

[MAKAN] Burger best kat melaka

[Copy link]

Author: nameloo       Show all posts   Read mode

Post time 13-1-2010 03:22 PM | Show all posts
aku paling suka bege kat depan 7e kat air keroh..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2010 12:06 AM | Show all posts
dah try burger dkt EON bank tu...mmg terbaek lah...hehehe...worth buying it!
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2010 11:31 AM | Show all posts
grilled beef burger (siap cheese) kt kaizer best gak
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2010 12:23 PM | Show all posts
star
dah lama tak try, berapa rega time beli tu? amik spesel ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2010 06:36 PM | Show all posts
44# bungazaleha

kita amik yg biasa jer...rm3.50....sedap sgt!! hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2010 12:55 AM | Show all posts
korang dah cuba berger kat kota laksamana kat asam pedas hajah mona tue..
aku dah cuba berger dia sedap rasa pun rasa bila aku tanya tokey berger nie berger ramly ke dia ckp bkn dia kata nie berger khadijah kalo x clap aku..memang lain n sedap dr ramly punya..
korang cuba lah n bg pendapat nie pendapat aku..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2010 03:36 AM | Show all posts
Salam sumer...

Ak x kire ak nak jugak bukak tread nih sebab kalau nak tunggu reply kat thread makanan tu berzaman baru la ada reply....

Ak nak tanya, sapa kat sini tau tempat beger paling shedap ...
nameloo Post at 21-12-2009 19:10

http://www.facebook.com/pages/So ... 996916088144?ref=ts
aku salah sorang fan..

*try la buka biz ni.. mst laku punya..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2010 11:18 AM | Show all posts
kat depan seven eleven kat tmn tasik,MITC.dy pnya sos cair.pastu time dy masak burger tuh ada ltk serbuk kari
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2010 11:18 AM | Show all posts
kat depan seven eleven kat tmn tasik,MITC.dy pnya sos cair.pastu time dy masak burger tuh ada ltk serbuk kari
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2010 11:57 AM | Show all posts
kebangyakan tempat2 tu dah terai.... semua sedap gak. tapi lum terai kat EON Bank, mlm ni nak cuba la............
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2010 12:47 PM | Show all posts
alaa semlm burger kat EOn tutup la.....so pergi kat 7e Duyung.... layan burger ayam cheese.......................leleh bebbbbb.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2010 11:05 PM | Show all posts
dalam food court bangunan plaza usahawan, jalan hang tuah.

ada akak tu jual burger. Lin Burger ke nama dia. Dulu dia jual atas motor kat celah2 bangunan Yayasan Melaka dan Graha Maju (ni cerita aw ...
cap_ayam Post at 22-12-2009 16:22


fuyoooo..akak nie wat burger..sedappppppppp..dolu ilah makan triple beef cheese extra semua i sauce
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2010 08:54 AM | Show all posts
dah cari burger kat EON Bank tak jumpa pun....? tak pernah buka pun, ke dah tutup....:cf:
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2010 10:21 PM | Show all posts
53# orangxkenal

yeke dah x ada ag..aku pun dah lama x mkn kat c2 sejak ada berger kat 7e duyong..dkt ngan umah aku..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2010 11:23 AM | Show all posts
dah survey 2-3 kali, gelap je lorong tu.......
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2010 11:24 AM | Show all posts
53# orangxkenal

yeke dah x ada ag..aku pun dah lama x mkn kat c2 sejak ada berger kat 7e duyong..dkt ngan umah aku..
nouvosion Post at 29-3-2010 22:21

duduk kat tmn sri duyung ke ? yg ada kes buang bayi tu ye....................
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 02:01 AM | Show all posts
Ada satu stall burger kat Durian Tunggal, dekat 7 Eleven ! Try le.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 08:41 AM | Show all posts
57# Neksu
ok..... sok lusa sy try k.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 11:29 PM | Show all posts
56# orangxkenal
aku duk kat desa duyong..bkn seri duyong..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2010 08:41 AM | Show all posts
59# nouvosion emmm hari2 lalu gak kat desa duyung tak nampak pun iras2 CT kat situ.....hehehehehe jgn marah ye gurau jee, nanti sy belanja awak burger ayam cheese satu dengan coconut shake depan 7e duyung k
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081263s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list