Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13478
View
66
Reply

[MAKAN] Burger best kat melaka

[Copy link]

Author: nameloo       Show all posts   Read mode

Post time 24-12-2009 03:04 AM | Show all posts
20# tuah_r

hah betul la tu, sihat2 sikit bdn dia.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-12-2009 07:07 AM | Show all posts
beger kat gelas bsr .... kekekee
cmf_Ax Post at 21-12-2009 20:43


dah makan dah semalam, bese jer beger dier....

air dier sedap, walaupun byk, tpi rase buah, x manis gula sgt.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2009 09:38 AM | Show all posts
22# nameloo

gelas besa kat ne ni?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-12-2009 10:17 AM | Show all posts
23# nis2203

kat depan Taman Bunga Raya kat Bukit Beruang...
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2009 12:34 PM | Show all posts
burger sedap kat semabok,area 7e..
lagi 1 kat telok mas..tepi sempang area nak ke sek henry gurney tu..
suara abg berger tu merdu..hakhak..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-12-2009 01:26 PM | Show all posts
7e?

Semabok ada 7e ke?

Semabok ke Duyung?
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2009 04:08 PM | Show all posts
ni mmg sedap....same dgn depan caltex kat tmn merdeka tu....tapi slalunye kat mane ade 7E, mesti ade org jual burger kan
cmf_pheewwit Post at 23-12-2009 02:08 PM


7E kan mmg dibina dgn pakej....maner ader 7E disitu ader berger...
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2009 07:47 AM | Show all posts
kat melaka raya kompem sedap berger dia wat..
lokasi dia kat sederet ngan bagunan eon bank kdai dia betul2 tepi longkang sebelum samapi senyum super..
nouvosion Post at 21-12-2009 21:03


betul3...kompom tak nyesal
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2009 05:23 PM | Show all posts
nameloo
bukak topik burger plak ek..hehe..

Kat telukmas ni mmg sedap,tapi rega ada mahal sket la...tapi sedapp..hehee..

lagi satu,kat celah EON Bank Mlk raya tu pon sdp,penah order yg spesel,dia punya tinggi humanggg aiii..cam bangunan 3 tingkat,siap letak baked bean,sayur dan segala mcm tok nenek..memg tak terabes la makcik..hehe..

Kat ujung pasir pon sedap,kebab pon sedap...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2009 06:54 PM | Show all posts
nameloo
bukak topik burger plak ek..hehe..

Kat telukmas ni mmg sedap,tapi rega ada mahal sket la...tapi sedapp..hehee..

lagi satu,kat celah EON Bank Mlk raya tu pon sdp,penah order yg spesel,di ...
bungazaleha Post at 27-12-2009 17:23



Kite ske makan!
hehe

Btol ke special dier sampai cenggitu rope? Wahhh
Mesti cobe nih....


Smalam dah try kt sebelah 7e Duyung tu, agak sedap jugakla....berbaloi ak rempit jauh2 malam2......
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2009 12:59 PM | Show all posts
nameloo

no wonder la...kat Duyong tu, bersaudara dgn Teluk Mas ni...so,rasa lebih kurang je..heheh
tapi,leh cuba kat sblh EON BANK ni, mmg best..kalau dh tinggi bertingkat,rega pon paham2 la yer...tu saya cuba thn lps,ths year tatau ada lagi ke tak cmtu...
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2009 01:05 PM | Show all posts
10# nouvosion

sedap ker??? dekat ngan opis aku...tp xpernah try...
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2009 01:06 PM | Show all posts
aku suke kt plaza usaha one jalan hang tuah...

kak lin berger.. pada aku sedap...
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2009 09:29 AM | Show all posts
burger kat 7e duyung tu mmg bez giler... mintak sos lebih ek... kekekekeke....
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2010 10:43 PM | Show all posts
dulu kat 7e depan mmu tu ada wat grill burger
sedap
mana perginya?
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2010 12:46 AM | Show all posts
dulu2 mmg suke burger kat telok mas tu (4-5 thn lepas)
mmg sedap...harga pulak dari mula kita org beli dulu agaknya dah 10x naik harganya...makin mahal.
Tp kdai ni dah beberapa kali tukar pemilik dah...

skarang ni burger kat situ dah xjadi igauan kita org sekeluarga dah lah...tak mcm dulu...
kalu dulu2 tu...tiap2 bulan mesti nak burger telok mas...
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2010 05:52 PM | Show all posts
Hunt_fear

Yelah,owner dah manyak tukar,mgkin sedara2 dia kot..tapi mmg mahal dh skrg ni, tatau la napa rega leh melambung...ada bukak satu dpn 7E telokmas tu,tapi tatau sedap ke tak..
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2010 08:36 PM | Show all posts
pasar malam tg keling hari ahad. yang kat simpang tu. mmg sedap
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2010 11:15 PM | Show all posts
burger ni kalu nk sdp letak rempah ratus pelbagai...pastu blck paper jgn lupe.mayo,,sayur mayur..sodap ler tu.. kalu nk kick lotak lemon 1 2 titis..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2010 11:13 AM | Show all posts
smlm mkn kat burger kat 7e duyung...
sodap mmg lah sodap kene Q huhuuu ramai tu custmr die
mcm tunggu mee goreng harga pun bleh tahan sodap nyer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075810s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list