Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
13254
View
66
Reply

[MAKAN] Burger best kat melaka

[Copy link]

Author: nameloo       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-12-2009 07:10 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by juju_amin84 at 24-3-2012 00:27

Salam sumer...

Ak x kire ak nak jugak bukak tread nih sebab kalau nak tunggu reply kat thread makanan tu berzaman baru la ada reply....

Ak nak tanya, sapa kat sini tau tempat beger paling shedap sekali kat melaka, selain dari fast food dan beger apple kat bukit baru.

Ak nak carik beger maut kat semabok, tp x jumpe pong....

any cadangan?
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2009 07:28 PM | Show all posts
kat duyong ... kat sebelah ngn 7 eleven duyong dekat2 ngn family store duyong tu
atau pon kat telok mas... kat  dgn roti canai terbangb nyer restoran
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2009 07:41 PM | Show all posts
beger techno depan MMU
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2009 07:53 PM | Show all posts
beger pasar mlm ari rabu kat tmn peringgit jaya ...

rm1.50 lengkap mcm spesel ..
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2009 08:04 PM | Show all posts
haha.ramai  kate beger techno tu est.aku rase cm biasa je
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2009 08:43 PM | Show all posts
beger kat gelas bsr .... kekekee
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2009 08:50 PM | Show all posts
kat duyong ... kat sebelah ngn 7 eleven duyong dekat2 ngn family store duyong tu
atau pon kat telok mas... kat  dgn roti canai terbangb nyer restoran
noreen Post at 21-12-2009 19:28

betul lah bro..kat ngan 7 e tue memang sedap..baru2 nie dia ada jual roti john plak..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-12-2009 08:59 PM | Show all posts
6# cmf_Ax

eh? melaka pon ada gelas besar ek? kat ne ek?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-12-2009 09:00 PM | Show all posts
ala korang nih, dah rekemen nama tu, kasi la detail siket....

ak ni bukannye kaki jalan kat melaka ni, tu la ak tya mana yang sedap....
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2009 09:03 PM | Show all posts
kat melaka raya kompem sedap berger dia wat..
lokasi dia kat sederet ngan bagunan eon bank kdai dia betul2 tepi longkang sebelum samapi senyum super..
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2009 09:31 PM | Show all posts
pehhhh.... balik melaka kena cari ni... :-)
payah betul nak jumpa burger yg sedap ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2009 09:53 PM | Show all posts
kat melaka raya kompem sedap berger dia wat..
lokasi dia kat sederet ngan bagunan eon bank kdai dia betul2 tepi longkang sebelum samapi senyum super..
nouvosion Post at 21-12-2009 09:03 PM


jual ni siang ke malam?
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2009 12:09 PM | Show all posts
berger sedap kat depan 7e taman umah aku taman merdeka, batu berendam...gerai kecit jerk...mmg sedap rempah ratus sume die pakai wakakaka...aku tgok die masak die letak kari la lada hitam la lg aper ntah...aku mmg suke berger kat ctu
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2009 12:10 PM | Show all posts
klu black pepper spesel 2.70
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2009 04:22 PM | Show all posts
dalam food court bangunan plaza usahawan, jalan hang tuah.

ada akak tu jual burger. Lin Burger ke nama dia. Dulu dia jual atas motor kat celah2 bangunan Yayasan Melaka dan Graha Maju (ni cerita awal tahun 2000). La ni dah ada lot kedai kat food court tu.

Time tu anak2 dia kecik lagi, siap tido/bangun lagi kat celah2 bangunan tu.

tak silap aku akak ni meniaga siang je.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2009 11:18 PM | Show all posts
12# MrsJohn

mlm jew..siang kan buzy ngan moto park kat c2..tp memang xrugilah mkn kat c2..walaupun tempat x sesuai langsung..
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2009 02:08 PM | Show all posts
berger sedap kat depan 7e taman umah aku taman merdeka, batu berendam...gerai kecit jerk...mmg sedap rempah ratus sume die pakai wakakaka...aku tgok die masak die letak kari la lada hitam la lg aper n ...
shielax Post at 22-12-2009 12:09 PM

ni mmg sedap....same dgn depan caltex kat tmn merdeka tu....tapi slalunye kat mane ade 7E, mesti ade org jual burger kan
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2009 02:24 PM | Show all posts
satu lagi yg sedap bagi aku kat tepi jalan nak masuk masjid ujung pasir, depan kedai runcit.... kebab pakai daging beurger dia pun sedap gak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2009 02:55 PM | Show all posts
beger techno depan MMU
nanie Post at 21-12-2009 19:41


yg bro selalu buka musix kuat2 tuh ker?if makan die kasi garfu n pisau?
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2009 02:56 PM | Show all posts
dalam food court bangunan plaza usahawan, jalan hang tuah.

ada akak tu jual burger. Lin Burger ke nama dia. Dulu dia jual atas motor kat celah2 bangunan Yayasan Melaka dan Graha Maju (ni cerita aw ...
cap_ayam Post at 22-12-2009 16:22


lin tuh gemuk ker??? mcm pernah makan masa praktikal dulu kat kolej telekom... burger die letak sayur freshh..bykkk..daging die pon mcm besarrrr...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096796s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list