Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
121467
View
78
Reply

URUT TRADITIONAL DI JOHOR BAHRU (JB)

[Copy link]

Author: kahyap    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-2-2013 03:51 PM | Show all posts
kahyap posted on 11-12-2009 08:53 AM
Dear friends, i dengar Kongkong Pasir Gudang ada tukang urut yang bagus, ada sesiapa kenal tak?? bol ...

Ibu Fatimah 016 7958096 Kampung Pasir Putih Pasir Gudang



Last edited by mahaniishak on 16-2-2013 03:52 PM

Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2013 10:46 PM | Show all posts
Hi i m new here and from JB....any1 can recommend any urut tradisional with manhood therapy at affordable pricing...ty....
I got backbone injury at teenager...

Pls help...

Thank you....
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2013 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Lau nk cr tukang urut power pegi dkt tepi giant extra.sederet Avon.kt situ ade tukang urut lelaki n pompuan.kt situ ade wat bekam darah sekali.Lau lelaki ade full package.almt Di no 44-01 jln suria 19
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2013 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Lupa pulak no tel 0108263050
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2014 11:01 PM | Show all posts
Ada seorang tukang urut lelaki di Felda Bukit Besar Kulai. Nama gelarannya Pokku. nama sebenar tengku halim bin tengku muda. urutan dia memang best giler.kalau urut satu badan paling cepat 2 setengah jam. saya pernah urut dengan dia selama 4 jam. urutannya teliti dan power. bukan main gosok2 atau picit2. dia mengurut menggunakan teknik pernafasan dan tenaga dalam.urutan dikaki jer dah satu jam. urutannya siap dengan bertungku sekali gunakan batu yang dipanaskan. kalau untuk urutan batin dia akan concentrate kat urat paha dan betis serta kelangkang. pastu dia akan asah zakar kita pakai serai. Dia akan solat hajat sebelum mengurut. memang sedap dan bertambah power badan dan tenaga. Selepas diurut dia akan bagi kita tuala dengan air herba untuk dilap diseluruh badan. Badan terus rasa segar.untuk urutan badan sahaja bayarannya RM 100. kalau nak tambah urutan batin bayarannya RM 150. elok pergi pagi kalau nak mengurut kerana pasti sampai tengahari baru siap. No telefonnya 0167304357. Cubalah insya allah ada perbezaannya.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2014 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam semua just nk bagi info.smlm sy dgn suami pegi Urut dkt giant extra,setakat ni memang puas hatilah.tukang Urut dia just suami isteri jer.nmpk muda tp Urut terasa.sekarang dia org tgh wat promosi raya lg,agak murah.Urut + batin rm100.saya pulak wat urut dgn bekam darah 13 cawan cuma rm130 jer.jd sesiapa yg berminat nk Cuba blhlh keep alamat no 44-01 Jalan suria 19,taman suria atau nk tel ke no 0108263050.sy g sana pun sbb baca info kt sini.selamat mencuba.
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2014 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
idhane posted on 12-9-2011 11:56 AM
pada sape2 yg nk cuba urut URAT SARAF,
bole cuba kt tmn u,


Tmn u tu kat jln ape..... Leh bg detail.....
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2014 10:21 AM | Show all posts
Amq posted on 11-12-2014 08:56 PM
Tmn u tu kat jln ape..... Leh bg detail.....

jln pertanian tp tak ingat pertanian bape.

pape call je 0177047227 - Din

Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2014 11:04 AM | Show all posts
kat area kangkar pulai ada tak?
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2015 12:54 PM | Show all posts
afiqvedder replied at 31-12-2014 11:04 AM
kat area kangkar pulai ada tak?

kangkar pulai dgn tmn u tu dekat je kan....
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2015 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by PrintChez at 7-3-2015 05:54 PM
afiqvedder replied at 31-12-2014 11:04 AM
kat area kangkar pulai ada tak?


Bole try yang ni... saya dah pegi. Puas hati.
dah jadi regular customer...

lagipun malas nak gi jauh2... dekat ngan umah senang sikit... urutan tradisional melayu yang diwarisi turun temurun...

Kalau yang lelaki, suami dia bole urutkan

-utk perempuan sahaja
-kaedah urutan tradisional kaedah 100 tahun lampau
-urut lepas bersalin, urut hilang stress, sengkak, bertangas, ubatan resdung
-perkhidmatan ke rumah anda, sila setkan masa yang sesuai
-cover area skudai, jb, pontian, kota tinggi, pasir gudang (area lain atas perbincangan)
-masa urut lebih 1jam 1/2
-pengiktirafan dan sijil urut dari MARA JOHOR serta mewarisi teknik urut daripada ibu sendiri
-lokasi pulai indah
- Ratna 0177778234  
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2015 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Farhan02 at 11-9-2015 11:30 AM

Untuk info.......Ada seorang tukang urut kat bandar SERI ALAM. Ramai jugak kawan2 pegi urut kat sana. Minggu lps ada kawan jatuh motor. Bengkak kaki x boleh jalan. Lepas urut alhamdulillah boleh jalan...esoknya bengkaknya susut. namanya abang azhar. Ni phone dia 016-3062081. Orangnya pun peramah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2015 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Abg azhar ni senang. Kalau kita x smpat pegi rumah dia, dia boleh urut kat rumah kita jugak. Pasir Gudang, masai, Johor bahru & lain2 area pun boleh.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2016 06:13 PM | Show all posts
assalam just nk bagi info jer..lau nk cari tempat urut yang bgs blh ke alamat no 7-01,jalan pandan ria 6 pasar borong pandan..kat situ lelaki urut utk lelaki wanita utk wanita.dulu pasangan ni bukak kedai dkt tman suria tp sekarang dah pindah.pengalaman lbh dari 10 thn.rawatan bekam pun ada kat situ.kedai depan hotel arraudah tingkat 1.kena wat appoiment terlebih dahulu takut cust ramai..lau nk mencuba boleh call 0149749472/07-3309091..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2017 10:34 AM | Show all posts
rama2 replied at 1-4-2010 02:53 PM
Saya pena gi anta baby sy 7 bln urut di rumah kak yah taman gembira sebab dia demam. ok la. nk urut  ...

salam...ade x nombor fon kak yah 2
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2018 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Hazama replied at 9-1-2012 11:41 PM
Aku pun dah cuba..mmg best.. sgt relax..   Mmg En Muhamad ni ada knowledge punyer org.. buk ...

En. Muhammad tu still mengurut ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2018 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
fire_place replied at 6-6-2011 07:08 PM
aku nak kongsi..aku baru kenal dgn sorg makcik tukang urut ni..bg aku mmg power.bayo seiikhlas hati. ...

Ada contact no sis?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2019 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
iedajb replied at 20-12-2012 11:29 AM
mak aku tukang urut kat area jb @skudai bole col no ni Pn suria 0127830739

Bole dtg rumh ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
fire_place replied at 6-6-2011 07:08 PM
aku nak kongsi..aku baru kenal dgn sorg makcik tukang urut ni..bg aku mmg power.bayo seiikhlas hati. ...

Ada no hp dy x ..mcm nk try jek hihi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082201s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list