Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
121358
View
78
Reply

URUT TRADITIONAL DI JOHOR BAHRU (JB)

[Copy link]

Author: kahyap       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 27-3-2010 11:24 AM | Show all posts
memang nak cari betul2 best yang kat kampung, tapi susah nak cari nie.. dengar pasir gudang ada, tapi tak tau kat mana pula, pun tak tau nak dapat no. telephon kat mana.. haih.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-3-2010 11:33 AM | Show all posts
sekarang macam tak ramai orang minat lagi.. i dah post message ini lama tapi tak ramai pun yang respon...
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2010 12:22 PM | Show all posts
owang johor biji la kayap.... adesh... cimuyt pown ngah carik tukang urur area skudai@kempas nei...
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2010 10:27 PM | Show all posts
owang johor biji la kayap.... adesh... cimuyt pown ngah carik tukang urur area skudai@kempas nei...
selimutpurple Post at 27-3-2010 12:22


cimuyt..kt pnh urut ngan sorang makcik tue..
sdp r..power rangers gak die urut..kruk krapppp..tulang bunyik taw..crunchy sungguh tulang temulangku..hu3
masa 2 badan mmg tgh sakit..
oopss.cimuyt laki ke pompuan aek?
makcik 2 kata dia x amik kalo laki..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 02:53 PM | Show all posts
Saya pena gi anta baby sy 7 bln urut di rumah kak yah taman gembira sebab dia demam. ok la. nk urut badan sekali tpi tak sempat sbb bby da melalak. kat kg hubby (Felda Sg. Sibol) ade makcik pandai urut. Sedap die urut...terangkat. nama die cik anom.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2010 12:15 PM | Show all posts
ada tak sesaper yang boleh bagi info tukang urut untuk perempuan kat JB?...betul2 nak  cari yang kuat..zaman skunk, org2 yg urut badan ni dah tak power ler..urgent sangat ni..dah sakit2 badan ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2010 05:24 PM | Show all posts
mesin urut dah ada jual tak payah cari tukang urut
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2010 10:24 PM | Show all posts
mesin urut dah ada jual tak payah cari tukang urut
king\'s Post at 8-6-2010 17:24


mesin urut tu...mmg ada jual. tapi harganya tu, emmmm...boleh tahan gak tu   . x sume rasanyer mampu beli...

takat mesin urut hat kaki ok ler, tapi klu yg jenis ala2 kerusi tu, fuhhhh mau peluh2 gak kuar RM
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2010 10:36 PM | Show all posts


syoknya...........


mesin urut tu...mmg ada jual. tapi harganya tu, emmmm...boleh tahan gak tu   . x sume rasanyer ...
hh_hs Post at 8-6-2010 22:24
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2010 10:52 PM | Show all posts
Reply 29# king\'s

emmm..mmg syok bila kene urut gitu...kan?

p/s anak2 sape ler tu sume ye? erk...anak2 ko ker king? ;)
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2010 11:01 PM | Show all posts
Reply  king\'s

emmm..mmg syok bila kene urut gitu...kan?

p/s anak2 sape ler tu sume ye? erk.. ...
hh_hs Post at 8-6-2010 22:52



    tiada kaitan langsung
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2010 11:33 PM | Show all posts
Post Last Edit by batricia at 6-10-2011 19:36

editttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2010 10:59 AM | Show all posts
Thank you for yr information
rafidaj Post at 18-6-2010 10:55


ni apa ke mender ni??? sume2 tempat ada post sama. xde keje ke? :@
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2010 07:56 PM | Show all posts
Reply 2# elle1011


Hi Guys,

I manage cari tempat nie semalam.
dari jalan tebrau masuk ke southern city.
Jalan Terus sampai Giant.
belok kanan and all the way straight.
then you will see Mummy Restaurant.
Belok Kiri. Pusat urut nie betul betul sebelah Mummy Restaurant di atas 2nd shop ( Minimart atau kedau 2 ringgit).

Service memuaskan

Details as below:

Urut Tradisional Desa
( Tradisional Massage Dari Kelantan)

No 28A, Jalan Suria 19
Taman Putera
81100 Johor Bahru

No Tel : 07-3356537

Sila Buat Temujanji sebelum Pergi.

Betul Betul Puas !!!
Selamat Mencuba!!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2010 12:39 PM | Show all posts
HI FRIENDS, SESIAPA YANG TAHU TUKANG URUT YANG BAGUS? BOLEH RECOMMEND BAGI I TAK?
I MINAT URUT LA.. ...
kahyap Post at 7-12-2009 11:20



    aku kenal seorang....En Muhamad dia dok kat tmn bukit kempas...
    korang kena appointment dengan dia... coz dia bz..
    no contact dia 013 7277007

   dia urut bukan sebarang, mmg skill..badan tak sakit pun time urut n pas urut fuuhhhhhhh
   ringan gile rasa badan... tido pun nyenyak... mmg 'super power' pnyer lah
   korang try ar..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 04:10 PM | Show all posts
any recommended tukang urut utk pompuan lepas bersalin? lokasi sekitar bandar dato' onn dan prefer yg boleh dtg rumah. org umah kwn due lg 2 minggu... any info leh la PM kat kwn.
tq in advance
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2011 11:53 AM | Show all posts
ada. kat taman desa cemerlang. dia leh dtg umah. orgnye kecik je. tp urut powerr..
016-6579784 kak ani.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2011 05:58 PM | Show all posts
siapa tahu mana ada tukang urut batin yang power kat JB?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2011 08:30 AM | Show all posts
yurp..dh merasa gk mengurut di Giant Tmn Suria tu..

urut mmg sedap..cuma tmpt agak serabut sket...sbb tmpt tu rumah dan dlm ms yg sm wat bisnes urut di premis yg sm
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2011 01:16 PM | Show all posts
i baru je col

Urut Tradisional Desa
( Tradisional Massage Dari Kelantan)

No 28A, Jalan Suria 19
Taman Putera
81100 Johor Bahru

No Tel : 07-3356537


rege : 1 hrs = RM 50.00
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079487s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list