Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
121275
View
78
Reply

URUT TRADITIONAL DI JOHOR BAHRU (JB)

[Copy link]

Author: kahyap       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-12-2009 11:20 AM | Show all posts |Read mode
HI FRIENDS, SESIAPA YANG TAHU TUKANG URUT YANG BAGUS? BOLEH RECOMMEND BAGI I TAK?
I MINAT URUT LA.. TOLONG BERITAHU I NO. TELEPHONE ATAU ADDRESS, THANKS..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2009 11:49 AM | Show all posts
Tau x mummy r dkt dgn giant xtra! sebaris kedai tu ader kedai urut tradisional.mmg bestlh urut kt situ!
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2009 12:00 PM | Show all posts
ye..sedara mara saya dari singapore pun suka urut di tempat yang elle bagitahu tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2009 02:29 PM | Show all posts
Tau x mummy r dkt dgn giant xtra! sebaris kedai tu ader kedai urut tradisional.mmg bestlh urut kt situ!
elle1011 Post at 7-12-2009 11:49


Giant Xtra?? Skudai sana ke?? Mummy?? Tukang urut lelaki ke perempuan?? i lelaki la..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2009 01:14 PM | Show all posts
Giant Xtra?? Skudai sana ke?? Mummy?? Tukang urut lelaki ke perempuan?? i lelaki la..
kahyap Post at 7-12-2009 14:29


Giant Xtra tu area Tmn Suria.Dkt dgn Jln Tebrau-Kota Tinggi.Tukang urut lelaki pun adalh..my hsbd pun urut kt situ!
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2009 01:15 PM | Show all posts
Kedai urut tu dkt dgn kedai mkn MUMMY R..bkn tukang urut tu namanya mummy.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2009 06:27 PM | Show all posts
ada sesape dok taman dahlia,tampoi tak...ada kawan saya kate lah kan..ada sorang pak cik tukang urut kat situ bagus kate nya,orang panggil dia wak leh..klu ok nak gak bawa ayah saya gi berurut kat situ...ada sesape pernah gi situ tak..klu ada bleh lah kongsi pengalaman kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2009 09:24 PM | Show all posts
Giant Extra ni giant southern city kan ??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-12-2009 08:51 AM | Show all posts
Giant Xtra tu area Tmn Suria.Dkt dgn Jln Tebrau-Kota Tinggi.Tukang urut lelaki pun adalh..my hsbd pun urut kt situ!
elle1011 Post at 9-12-2009 13:14

Southern City punya Giant Xtra? oic.. Harga lebih kurang berapanya??? ada telephone no. tak? boleh bagi i?? thanks
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-12-2009 08:53 AM | Show all posts
Dear friends, i dengar Kongkong Pasir Gudang ada tukang urut yang bagus, ada sesiapa kenal tak?? boleh bagi no. telephone tak?
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2009 12:13 PM | Show all posts
Giant Extra ni giant southern city kan ??
outsider Post at 10-12-2009 21:24


yup...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2009 12:15 PM | Show all posts
Southern City punya Giant Xtra? oic.. Harga lebih kurang berapanya??? ada telephone no. tak? boleh bagi i?? thanks
kahyap Post at 11-12-2009 08:51


Harga dlm RM30-35..lupa ar..hsbd yg byr kn..hehehe..nnt klu lalu situ,i tgkkn phone no.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2009 08:22 PM | Show all posts
kt desa cemerlang pnn ada jgk... urut perut..
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2009 11:43 PM | Show all posts
dkt sblh basten ulu tiram ada.. tp, pr indon.. anta bini urut ms pantang kat ctu, ok je katenye..

p/s: nak urut spesel kat grand blue wave ade.. line clear..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2009 03:43 PM | Show all posts
yang bstnya pegi urut nie kalo kat kampung2 yg ada org tua2 urut....tak berkira jam nya...kalo yg commercial nie kira 1 jam tu yg tak bst...nanti asik terkejar2 je waktu dia

last weekend ada pass by kat ulu tiram....otw ke sg tiram nmpk ada signboard kecil kat situ...nanti nk cuba reki la
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2010 12:41 AM | Show all posts
Ok tempat nie recomended sgt....
Urut Tradisional Al Syifa
No 7-01, Jln Harmonium 33/1
Tmn Desa Tebrau

Belakang Jusco/Tesco tebrau
HP 014-5366439

urut lelaki & juga perempuan, juga ada utk rawatan lepas bersalin.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2010 12:46 PM | Show all posts
kt mana ada bekam yg bagus dan bkualiti kt jb nie??
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2010 09:36 PM | Show all posts
kalau nak urut ..leh try kat Taman gembira...masuk jalan riang 17...last sekali,penghujung jalan...tanya orang mana umah Kak yah tukang urut (kawasan umah setinggan..kat2 ngan flet baru).dan ag kalau setakat urut2 biasa dan bekam...leh gi giant PLENtong...ramai tukang urut dari thailand...agak2 urut kaki hanya rm25 hinggit je dan kalau satu badan ..mau rm60 hinggit tuk satu jam...
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2010 02:12 AM | Show all posts
setakat yang saya pernah cuba dan berpuashati ada 2 orang
1. Kak Idah di Bkt Tiram 0177268575
2. Kak Ifah di Pasir Gudang 0127661373
tapi ni urut untuk pompuan aja ya
Kedua2nya boleh urut lepas bersalin
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2010 09:03 AM | Show all posts
tapi kalo betul2 best la dpt org tua kampung yg mengurut...sebab mereka nie tak commercial dan jangkamasa mengurut pun tak dihadkan mengikut jam..kalo yg commercial nie urut/price mengikut jam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098704s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list