Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
15881
View
44
Reply

[TEMPAT] melaka dan uptown-uptown nye....

[Copy link]

Author: the_slayers       Show all posts   Read mode

Post time 26-4-2011 08:02 PM | Show all posts
klo nk bkk kedai kt uptown mcm maner ekk

xnk ler ari ari,yg on weekend jer,kt tmpt pelancong banyak dtg,sbb nk jual cerdermata

mcm pahlawan walk ok ker,nk apply mcm mner eh
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2015 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
bro nak tanya cikit la .mcm mana ye nak dptkan tapak kat pahlawan walk tu.igt nak try la mniaga sana.klu tau mcm mana h la kongsi cikit info tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2015 10:18 AM | Show all posts
boleh share kat mana tempat yg bes di melaka nk shopping barang raya macam tudung..brooch etc
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2015 01:02 PM | Show all posts
Ayangmimi replied at 6-6-2015 09:02 AM
bro nak tanya cikit la .mcm mana ye nak dptkan tapak kat pahlawan walk tu.igt nak try la mniaga sana ...

rasanya situ under MPHTJ . tak sure
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2015 01:03 PM | Show all posts
ziehan09 replied at 12-6-2015 10:18 AM
boleh share kat mana tempat yg bes di melaka nk shopping barang raya macam tudung..brooch etc

dekat hang tuah mall tu ada mcm uptown sempena raya. tak sure awal2 ni dah bukak ke belum. kat situ mcm2 ada, besar
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085981s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list