JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
33912
View
167
Reply

Berani tak korang tido pakai kain pelikat sahaje

[Copy link]

Author: 316       Show all posts   Read mode

Post time 2-12-2017 10:04 AM | Show all posts
Woow... Bangun langsung bertempur ya ...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2018 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kain pelikat ni xda masalah...dh biasa pakai.

Trend sekarang pakai jockstrap je.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2018 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau terselak pun apa salahnya. Hehehe tapi kena cantik dn kemaslah segalanya.
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2018 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlu di kolej sy berani,taw2 bangun tido pagi ada kepala dalam kain pelikat tgh ngap lolipop..huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2018 10:15 PM | Show all posts
Urban_Iz replied at 25-10-2009 10:31 PM
napa plak tak berani??? well, aku ni pakai kain pelikat cuma sekali dalam hidup aku which is time su ...

kt sini la bersepah lelaki gay rakam laki straight pnya punai buat koleksi peribadi
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 01:04 AM | Show all posts
Hati-hati dengan jantan gatal tua durjana ini.....
perosakrumahtangga2.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2018 03:34 PM | Show all posts
Apa pula tak berani. Pantang betul aku klu lelaki melayu tak berani tido pkai kain pelikat.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 12:59 AM | Show all posts
ok je pakai kain pelikat. burung x lemas especially time mencanak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088396s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list