Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
36946
View
168
Reply

Berani tak korang tido pakai kain pelikat sahaje

[Copy link]

Author: 316       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-10-2009 10:05 PM | Show all posts |Read mode
agak2 golongan lelaki ni berani tak tido pakai pelikat je

yang pakai boxer kat dalam x kira haaa

terutamanya time tidak tido bersendiri la .. kalau tido sorang2 tu bogel pun berani tak payah kira la yg tu
Single Polls, Total 123 Users voted
83.74% (103)
16.26% (20)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2009 10:09 PM | Show all posts
Berani .....*menjawab bagi pihak bf
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2009 10:13 PM | Show all posts
Berani .....*menjawab bagi pihak bf
bintang Post at 25-10-2009 22:09


bintang ni bleh thn jugak...

suka sgt ker cium burung?
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2009 10:29 PM | Show all posts
la dari kecik dah dok besa pakai ken pelekat saja, memang lebih selesa dan best....
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2009 10:30 PM | Show all posts
ape nak takot?
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2009 10:31 PM | Show all posts
napa plak tak berani??? well, aku ni pakai kain pelikat cuma sekali dalam hidup aku which is time sunat dulu...so, skrg ni just pakai seluar pendek without wearing underwear inside...typical la kan for guys???
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2009 10:32 PM | Show all posts
berani jek......tp kadang2 tgh malam panas, bukak r....
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2009 10:38 PM | Show all posts
kalau tidur biasanya lebih selesa kalau tak pakai apa-apa terus
rimas le kalau pakai sarung, boxer, dll yg seumpamanya
bukan ada yg nampak pun
kalau nampak pun orang gaji je
bila dia hantar serapan pagi
tapi kita tak selera dgn dia
so tak pa le
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2009 10:43 PM | Show all posts
pakai seluar pendek without underwear kalau tido malam panas..

tapi selalunya tido pakai seluar panjang, kat sini sejuk..
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2009 10:45 PM | Show all posts


berani..boleh tunjukkan kejantanan kat orang lain...bagi mereka jeles

Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2009 10:46 PM | Show all posts

Berani je

Takut apa ? Terselak ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2009 10:48 PM | Show all posts
berani jer...
ntah paper ler..
takut terselak ker kejadahnyer...
ikat ler celah kelengkang ....settle..
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2009 10:50 PM | Show all posts
Aku pernah pakai kain pelikat sekali jer masa tido. bangun2 pagi tengok kain pelikat aku dah hilang entah kemana, aku dah tido kemana. patut la rasa heaven semacam jer masa tido tu. nasib baik roommate aku balik kampung time tu. kalo tak...
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2009 11:01 PM | Show all posts
lelaki mang jrg pki underwear ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2009 11:02 PM | Show all posts
kalau tidur biasanya lebih selesa kalau tak pakai apa-apa terus
rimas le kalau pakai sarung, boxer, dll yg seumpamanya
bukan ada yg nampak pun
kalau nampak pun orang gaji je
bila dia hantar serapa ...
farihinzul1974 Post at 25-10-2009 10:38 PM


i assume u have bl;anket on with u at that time...??? huhuhuh
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2009 11:05 PM | Show all posts
lelaki mang jrg pki underwear ke?
sosimple Post at 25-10-2009 11:01 PM


ada tidak digalakkan pakai underwear brief ye time tido...pengudaraan tak bagus...most guys kalau nak pakai apa2 untuk cover, it's either boxer, shorts atau kain selimut la...atau kain pelikat...guys yg masih pakai underwear time tido adalah golongan yg masih unaware tentang kesihatan genital dia sendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2009 11:11 PM | Show all posts
kelakar nye...
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2009 11:20 PM | Show all posts
pe yg klakar sgt tu...???
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2009 11:49 PM | Show all posts
kelakar tajuk thread ni..nape nk takut pakai kain pelikat ms tdo?
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2009 12:53 AM | Show all posts
berani..setakat tido pakai pelikat xde masalah.... takut terselak ?.. pun xde masalah... selambe jer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.119817s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list