CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: peachlily^

[Hoyehh!! Kahwin] - Makeup, Andaman, Gaya Rambut dan SpaSession

  [Copy link]
Post time 19-10-2009 02:22 PM | Show all posts
ice dah kawen eh?napa ice nampak berisi eh..rasanya pic ice yg lepas2 (pic tunang) ice kurus je kan?apa2 pon selamat pengantin baru

-kimb-
C.K Post at 19-10-2009 14:17


Ha'ah heavyweight champion sekarang..tu pun turun 5 kg makan jus diet mate. Kalau tak, bayangkanlah!

Tq dear..terpaksa tukar nick ye..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-10-2009 02:23 PM | Show all posts
ice.. makeup tu kak zai buat ekk? baju pon dia juga kee?
rienafaiz Post at 19-10-2009 14:17


Utk Nikah - Mekap and baju by kawan porum kite jugak.

http://nazliman.blogspot.com

Utk Sanding - Mekap by Nazliman. Baju by Zaifie
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2009 02:25 PM | Show all posts
21# Ice_Q

tu laa ice...tekejut tgk u....omg...ni penangan apa yg jadikan u berisi sampai camni ice? ...tapi ice nampak berseri pakai baju purple tu....naik seri guna khidmat makeup sape ni ice?


P/S:tak tukar nick...nick satu lagi ada problem...admin tgh setel
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2009 02:29 PM | Show all posts
ooww ok okk....
kalau nk ambik makeup biar berkenan di hati kan....
kalau tak..adoii..susah laaa..
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2009 02:37 PM | Show all posts
21# Ice_Q

tu laa ice...tekejut tgk u....omg...ni penangan apa yg jadikan u berisi sampai camni ice? ...tapi ice nampak berseri pakai baju purple tu....naik seri guna khidmat makeup sape n ...
C.K Post at 19-10-2009 14:25


Hahahahaha!

Tunang kite kaki makan kimb. Ice naik 21kg lepas couple dengan dia (naik bit by bit).

Mekap guna chanela..takde org lain yg ice pilih..ice senang sbb dah kenal and tahu kesungguhan dia.

Ice hope masalah nickname kimb ni settle tak lama lagik.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2009 02:37 PM | Show all posts
Eh..husband lah. Bukan tunang.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2009 02:39 PM | Show all posts
ooww ok okk....
kalau nk ambik makeup biar berkenan di hati kan....
kalau tak..adoii..susah laaa..
rienafaiz Post at 19-10-2009 14:29


A'ah..dan sebelum the real day tu pergi berbincang mekap and rambut macam mana yang riena nak. Kalau nak serahkan pada dia ok gak..janji dia mesti ada pengalaman la..kalau tak nanti tak elok pulak rupanya.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2009 02:40 PM | Show all posts
tahniah ice....
slmt pengantin baru....

semua cantik.....mekap cantik sgt.... terutama nikah...
cuma rambut jek kurang sket....
kalau dicurlykan lg.... tentu tambah cantik = hat jurai kat depan tuh....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-10-2009 02:59 PM | Show all posts
Thank you kelip..

Oh ice paham..patutnya lebih curl kat depan macam rambut erra tu ye..!
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2009 03:09 PM | Show all posts
ice...
tahniah...
leh tak bg no fon atau blog chanela..
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2009 03:15 PM | Show all posts
Thank you ninie..

ni blog chanela: http://nazliman.blogspot.com
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2009 03:18 PM | Show all posts
Thank you ninie..

ni blog chanela: http://nazliman.blogspot.com
Ice_Q Post at 19-10-2009 03:15 PM


ooo...
sorry erk...nak tanye..
chanela ni laki ke pmpan erk??
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2009 03:19 PM | Show all posts
lelaki sayang oii..
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2009 03:22 PM | Show all posts
lelaki sayang oii..
Ice_Q Post at 19-10-2009 03:19 PM


oo..
sbb nengok kat blog tu lelaki..
tp ari tu tgk kat forum ni org dok panggil dia akak...
hehhehe...
tu yg konpius...
maceh ice...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2009 03:32 PM | Show all posts
Hahahahaha...waktu gurau-gurau manja..panggil ahkak la..
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2009 03:33 PM | Show all posts
33# Ice_Q

baru tau ice dah tawen, tahniah ice...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-10-2009 03:39 PM | Show all posts
Thank you ct...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2009 03:47 PM | Show all posts
cantik baju nikah tu ice..
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2009 03:49 PM | Show all posts
ice, tahniah on ur wedding.
ice cantik sgt2. simple n elegan gitu
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2009 04:00 PM | Show all posts
Thank you lissa and kinn...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 04:25 AM GMT+8 , Processed in 0.104223 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list