CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: peachlily^

[Hoyehh!! Kahwin] - Makeup, Andaman, Gaya Rambut dan SpaSession

  [Copy link]
Post time 20-10-2009 10:00 PM | Show all posts
61# rienafaiz

fieza mekap mmg cantik.. puas ati. tp aku jeles la peach dpt amik sue cantik sbb aku mmg tekad x amek selain dr pompuan..

time bertandang lak aku amik surya zainul.. tp pada sesape yg xleh pakai shuemura x pyh la amik dia. aku lupa yg dia ni pakai shuemura n aku xleh masuk nga nshuemura. dia mekap still ok tp texture shuemura just not into my face well.. so sedih cikit la masa bertandang..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-10-2009 12:12 AM | Show all posts
waaa gorjesnya ice...cantik sgt mekap u..anyway congratulations on ur wedding...nanti x lupa tepek gamba ice belah ur hubby laks ya
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2009 08:32 AM | Show all posts
fiza pakai mac eh? aku pon lupa dia pakai apa masa makeup akak aku dulu...
yg tau mmg cun...

shu umera tu x sesuai dgn kulit ko ke atau jenis makeup dia mcm tu?
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2009 09:10 AM | Show all posts
ladies,

Ali nak minta tolong sapa2 yang ada no hp ker, email address ker, jurumekap nih, Pm kat ali. Ali nyer jurumekap kansel last minit. so kena cari yg baru. Nasib baik untuk nikah n sanding ada. Cuma tok bertandang jer x der, sebab kawan ali tak available tok tarikh bertandang...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2009 09:20 AM | Show all posts
ali ko kat area mana?
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2009 09:33 AM | Show all posts
skang ali dok seri kembangan, tapi majlis kat raub pahang..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2009 09:40 AM | Show all posts
errkkk raub...eemm belah2 sana x tau la plak... tp kalau org makeup tu pi sana mesti dia charge mahal...cuba lah cr area2 sana dulu...mesti ada punyaaa

aku x kenal makeupartis dr sana,,smua nya dr sini
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2009 09:57 AM | Show all posts
tak per riena,

kalau ada email and hp no, PM jer kat ali, nanti ali tanya sendiri. Lgpun raub x jauh sgt dr kl.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-10-2009 10:03 AM | Show all posts
okk..apa2 nanti sya bg tau okk.....
last minute punya kerja mmg leceh skit..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2009 10:07 AM | Show all posts
tak per riena,

kalau ada email and hp no, PM jer kat ali, nanti ali tanya sendiri. Lgpun raub x jauh sgt dr kl.
alisetan Post at 21-10-2009 09:57



salam ali... raub kt ner? sy raub jgk... kt raub x cantik la makeup, ari 2 sy kawin pun ambik dr KL... cuba la ambik derina... cantik gak dia makeup
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2009 10:55 AM | Show all posts
sy kat sg.koyan,
tuh ler, rs mmg susah nak cari yg lawa sikit area raub..

derina tuh ada contact number atau email tak?
kalau ada fwd kat ali ek
10Q
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2009 11:25 AM | Show all posts
mmg x cantik, sy ambik pelamin je kt raub kdai sweet memory. sbb nk ambik kt KL mahal sgt kosnya... nk senang tgk kt topik MAC, dia pkai nama baby77... tgk la blog dia skali...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2009 12:09 PM | Show all posts
77# Ice_Q


ice, ehe nk kene panggil puan ice ni.. congrats ek. btw ice put on weight byk btol kan. tp kalo empunya badan rasa bahagia, apa peduli kan kan kan. tp mekap nazliman mmg gorjes. congr ...
cmf_misery Post at 20-10-2009 21:52


Ekekekeke..ye naik banyak..tu pasal si lala terkejut sebab dia pernah jumpa ice..hmm tahun 2006 kot ek lala?

Tq dear!
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2009 12:11 PM | Show all posts
btw ice,

krim yg ice ckp tu, does it work on oily skin? sbb sejak pakai skII kulit sery makin oily. dah tukar produk lain pon masih oily mcm xleh nk baik dah
cmf_misery Post at 20-10-2009 21:53


Yup it does..balances out dry or oily skin..

Mine's oily btw..it's under control now..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2009 12:12 PM | Show all posts
waaa gorjesnya ice...cantik sgt mekap u..anyway congratulations on ur wedding...nanti x lupa tepek gamba ice belah ur hubby laks ya
awinpj Post at 21-10-2009 00:12


Thank you awin
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2009 02:01 PM | Show all posts
alahaiiiii tomeynyaaaaaa ice.....ice jenis yg tak naik kat muka, takpe laaa, cik mala ni kalau put on weight sket jerk, pipi mesti kena serang dulu....tu yg sampai org cakap cik mala cucuk botox....hahahahahhaa

anyway, congratulation babe....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-10-2009 02:04 PM | Show all posts
sorry nak menyelit sket....22-25 oct ada Wedding Expo kat Plaza Alam Sentral Shah Alam....so sape2 yg bakal pengantin yg nak survey2 tu bole laaa datang....

kalau ada rezeki bole jumpe kat sana....
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2009 02:05 PM | Show all posts
113# Ice_Q

xpe hati senang. tp personally, i like to see u slim better. nampak sexy. hihihi kita refer kat pic je la. x pnah jumpa.. lol.

btw krim tu how much ice?
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2009 02:11 PM | Show all posts
start esok ek cik mala....boleh pi weekend.. jauh plak tu shah alam..
tp x pe cuba sedaya upaya
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2009 02:18 PM | Show all posts
start esok ek cik mala....boleh pi weekend.. jauh plak tu shah alam..
tp x pe cuba sedaya upaya
rienafaiz Post at 21-10-2009 14:11


a'ahhh start esok sampai ahad....10 pagi-10 mlm.... datang laa kalau ada time...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 08:13 AM GMT+8 , Processed in 0.187814 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list