Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
7367
View
49
Reply

Adakah isteri <> suami panas baran

[Copy link]

Author: pbw2775       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-10-2009 04:08 PM | Show all posts |Read mode
Assalamualaikum..
terdetik kat hati ni nak tanya semua dalam nie..
adakah suami baran sbb isteri x sabaq>>
isteri baran sbb suami x ikut kata>>

dan apakah maksud panas baran bagi anda sekelian
adakah hanya lelaki saja yg menjadi simbolik kepada panas baran???

luahkan pandangan anda seta pendapat anda disini
Multiple Polls: ( Max 5 choices ), Total 46 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 04:14 PM | Show all posts
slalunye aku yg berangin.. dia pon tau yg aku jd berangin sbb letih.. bila letih ada mende yg menyakitkn mata n hati.. pe lg muka pon jd mmg kurang manisss kekdahnye
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-10-2009 04:16 PM | Show all posts
heheheeh..
tuh la pasal..
saya buka topic nie pon sekadar nak tau pandangan dan pendapat anda semua..
apakah yg maksud panas baran nie..
macam suami marah2 itu panas baran ka????
or suami dok tahan sabaq.. tp bini dok pot pet pot pet
heheheheehhe
jgn marah ya
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 04:17 PM | Show all posts
konpius jap tadi..berangin dgn baran..
pk 2x..baru faham
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-10-2009 04:20 PM | Show all posts
hehehehehehe...
saja nak bagi skop yg luas skit
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 04:20 PM | Show all posts
mase aku nyewa umah dulu
bini tuan uamh aku mmg kepale angin
kitorg nyewa sume dak pompuan cun2...<hehe>
padhal tuan umah baik jek ngan kitorg

penah baru2 masuk umah tu sink umah tersumbat
kitorg msg no tuan umah
skali dia marah2 soh kitorg kelua umah tuh
dia msg ckp nnt wekend dia dtg bwk kontrak n deposit umah n boleh carik umah lain

skali tgu2 mane xdtg2 pon...
last2 dtg tuan umah sorg bini dia xikot...
ckp mase msg arituh dia xde...g outstation
hp dia bini dia yg pgg
dia mntk maaf sbb bini mase tu penat baru balik keje

~mcm bangkai!!~
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 04:25 PM | Show all posts
suami baran isteri angin takde ke pbw?
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 04:27 PM | Show all posts
aku dah vote! no 5 lain2...
sbb aku punya
isteri sabar suami sabar... wakakakakaka..

pd aku baran tu kalau tahap asik nak marah suara kuat2, or hempuk2 barang, or pukul2 org..
and all those things takde kot..

kalau takat pot pet pot pet tu bukan baran TT oiii..
tu beleter manja..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 04:27 PM | Show all posts
ai blom kawen...
tapi apa yg ai tengok,bapak ai baran...my mum penyabar...
bila bapak ai tengah hangen,my mum diam jeks...
ai pulak amek sket perangai bapak....baran,tapi sket jeks...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-10-2009 04:32 PM | Show all posts
aiks..
momod parin dan lagi mencelah ek...
heheheheeh
dok rilek2 nie tetiba mai persoalan nie..
sbb depa dok kata si suami panas baran..
mmmmmm..
bagi pbw plak kena tengok la..
dah tau suami tuh jnis angin taupan bahaya, x yah la bagi hidupkan suis dia tuh
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 04:48 PM | Show all posts
aku yang baran / berangin..

hb aku sabar jaaa.. cool jaaaa..

isk.. selalunya, kesabaran dia yang buat aku selalu naik angin!!

sabar tak bertempat!! cool tak bertempat!!.. arrggghhhhhhh hangennnnnn!! :geram:
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 04:49 PM | Show all posts
due2 keras kepala n hangin, xnk mengalah
huhuhu... leh x gitu???
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-10-2009 04:50 PM | Show all posts
aku yang baran / berangin..

hb aku sabar jaaa.. cool jaaaa..

isk.. selalunya, kesabaran dia yang buat aku selalu naik angin!!

sabar tak bertempat!! cool tak bertempat!!.. arrggghhhhhhh hange ...
NURMIMIE Post at 15-10-2009 04:48 PM


plak dah...
hahahaha..
ada pon wanita baran qhupernye..
x terkejo la teman ye
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 05:08 PM | Show all posts
aku pilih nombor 1... suami sabar isteri angin.

especially kat anak kecik aku la. kalo dia tgh nottie... aku cakap slow2 dia bo layan, kena jerit baru stop. laki aku selalu tegur aku, sebab dia kata nanti anak ikut jerit2. aiyo...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 05:12 PM | Show all posts
13# pbw2775


dulu aku ingat maner ada bini baran...

kisah benar, adik ipar aku baran jenis tak hengat. siap boleh jerit2, baling barang, cakar/ pukul laki. giler siuttttttt... sian adik aku {:3_81:}
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-10-2009 05:14 PM | Show all posts
pergh biaq btul nie..
satu pendedahan eklusif nie..
kena jugak buat kelab untuk lelaki nie
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 05:28 PM | Show all posts
13# pbw2775


dulu aku ingat maner ada bini baran...

kisah benar, adik ipar aku baran jenis tak hengat. siap boleh jerit2, baling barang, cakar/ pukul laki. giler siuttttttt... sian adik aku  ...
kikilalat Post at 15-10-2009 17:12


lor..

neh citer baran ngan laki ker apa?

isk.. kalau baran ngan laki tuh idak ler.. abis2 aku hangen jah ngan hb ku itu..

tapi kalau aku tengah hangin, aku diammmmmmmmm jah.. sebab kalau aku bercakap, atau aku bertindak, takut di luar kawalan..

tak ada lah sampai nak maki atau jerit2 atau pukul2 hb ku itu kalau aku time hangin / baran tuh..

lancar perang dingin jah.. udah hb ku itu macam cacing kepanasan.. sebab selalunya, kiterang bersenda loka..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 05:30 PM | Show all posts
laki baran aku cool je...laki kalau tengah baran..senyap je dengar apa dia nak cakap...aku byk makan hati ngan dia..tapi alhamdullilah Allah kurniakan kesabaran kat aku sehingga doa ku dimakbulkan...

Lately ni, byk perubahan...mungkin sebab doa aku hari2 dan faktor usia pun ye jugak...lebih rasional dan matang..dan pd usia dah meningkat ni baru dapat nak manja2 ...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 05:39 PM | Show all posts
17# NURMIMIE


itu biasa ler mik. hangennnnnnnnnn dengan laki.

terkejut beruk {:2_65:}   aku biler dapat tahu adik aku kena buat cenggitu. all this while dia senyap jer, kantoi plak satu hari tuh... sejak kena kantoi tuh sampai parents aku pun tahu segala,  mak aku pun dah laser selaser-laser nyer... bini dia tak berani buat hal lagik dah... {:3_81:} ... hopefully kekal ler...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 06:53 PM | Show all posts
we compliment each other.

aku hyper, laki kewl.
laki hyper, aku typhoon.

err....boleh? ekekeke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.108827s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list