Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
29712
View
146
Reply

pandangan laki ttg minah kilang

[Copy link]

Author: jahcomel       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-10-2009 12:09 PM | Show all posts |Read mode
salam,

sori la,aku ni xpndai nk wat thread jenis poll ni...aku cuma nk tau pandangan kaum lelaki ttg minah kilang ni...tp aku bkn minah kilang...cuma byk aku dgr prsepsi y xbaik mngenai minah kilang ni....
Single Polls, Total 146 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 12:19 PM | Show all posts
1# jahcomel


minah kilangla yg banyak membantu menjana pendapatan negara....

dulu pernah gak jadi minah kilang sekejap...masa tunggu result peksa spm ngan stpm...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 12:20 PM | Show all posts
Lihat dia pulang dari kerja auwa...auwa...
bersama rakannya auwa...auwa...
sungguh ayu dan pemalu..
serba sederhana

lihat itu..
teratur langkahnya auwa...auwa...
lembutnya bicara auwa...auwa...
ingat rasanya dihatiku berkawan dengannya

c/o ku dapat tahu akan kisahnya..
datang dari desa
kerja membantu ibu dan ayah menyara adik kesekolah
aaauwa auwa uuuu uuu


ingin aku dekat kepadanya auwa..auwa..
tapi malu jumpa auwa...auwa... .
sudikah ia menerima ku sebagai kawannya..

auwaa auwaaa...oooooo
auwaa auwaaa...oooooo
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 12:23 PM | Show all posts
lepas balik kerja ada je balak mat rempit tgu tepi kilang...
patu gedik2 tonggek bontot naik moto..
nyampah aku tgkk..

masing2 kuar kilang makeup bukan main lagii..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 12:24 PM | Show all posts
semua manusia samer jer...tak kira ler minah kilang ke keje apa ke...kalau nak jadi jahat...jahat gak...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-10-2009 12:24 PM | Show all posts
oii en hang kau mnyanyi lak...aku suh kau komen....mmg beto diaorg y mmbantu mnjana pndapatan negara 2 mmg keje diaorg,y aku nk tau ni attitude diaorg,adakah turut mmbantu negara?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-10-2009 12:24 PM | Show all posts
oii en hang kau mnyanyi lak...aku suh kau komen....mmg beto diaorg y mmbantu mnjana pndapatan negara 2 mmg keje diaorg,y aku nk tau ni attitude diaorg,adakah turut mmbantu negara?
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 12:26 PM | Show all posts
No comment...Tak pernah Stay di situasi minah kilang... ..
Tapi kalau ikut pendapat ada pro n con
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 12:27 PM | Show all posts
Aku suka minah kilang...

Sebab aku tau, kalau aku bisnes, depa akan jadi customer terbesar aku...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 12:29 PM | Show all posts
minah kilang ni suka pakai seksi dan menayangkan gunung ganang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 12:29 PM | Show all posts
No comment...Tak pernah Stay di situasi minah kilang... ..
Tapi kalau ikut pendapat ada pro n con
edaladiva Post at 15-10-2009 12:26
eda lalink...hehehe...haah kan..put pun xpernah kenal minah kilang ne...so no komen...tp ada jer yg baik n yg gedik...sama mcam minah universiti
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 12:52 PM | Show all posts
semua pompuan sama je la........sng citer haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 01:06 PM | Show all posts
Minah kilang juga pompuan dan manusia biasa. Kalau perangai x baik pun, bukan kerana kerjanya. Kawan sepejabat aku masa dia masih anak dara dulu pernah dok serumah dgn minah kilang, OK je bleh ngam walaupun kerjaya berbeza. Yg aku respek tu masih x putus hubungan walaupun dah x serumah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 01:06 PM | Show all posts
aku x suker sgt minah kilang ni...
dan aku pun xsuker ngn keje kilang..
time tgh tuggu spm dulu...nk cr keje...
awal2 lg ku tolak keje kilang...
aku rs minah kilang ni semuo gedik semcam jer....:geram:
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 01:34 PM | Show all posts
x kira ler, minah kilang ker, minah pejabat ker, semua sama...bergantung pada akhlak n hati budi...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 02:05 PM | Show all posts
penah gak dulu keje kilang..mmg x tahanlah.. x larat nk keje camtu..kejap pagi..kejap mlm..
tp mmg respek kat diorg keje mcm tu..
sbb rasanya klu sy tpaksa keje camtu..mmg xde life lah..sbb hari2 balik kejar bantal jew...
setiap hari keje dan tido je...
benda lain x mampu nk wat....
tp diorg mmg tahan keje camtu...
klu keje mlm..balik keje pagi boleh lg pi shopping....
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 02:23 PM | Show all posts
Bukan semua tak berakhlak...dan bukan semua yg berakhlak.
nama pun manusia..tak kisahla keje kilang ke..pejabat sendiri ke.
berniaga ke...CUMA, ada segelintir minah kilang ni memang suka
habiskan duit dengan berpoya-poya.mudah kesana kemari.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-10-2009 02:36 PM | Show all posts
aku bkn nk kutuk lh...ape y aku lihat diaorg lg nmpak 'kaya' drpd org y mkn gaji n y ade degree...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 02:49 PM | Show all posts
apa maksud hang ngan minah kilang ni? minah yang keje kat kilang ker operator kilang?
jangan salah guna perkataan yer. aku ni keje kat kilang tapi org ofis. serasa aku semua pompuan sama ja perangai bukan bergantung kat keje. kalau nak gedik keje apa pun gedik gak.
ikut pengalaman aku ler, operator2 aku kat bawah ni tak semua gedik & yang gedik or rosak akhlak pun bukan psl depa keje kilang tapi dah memang jenis buruk perangai! minah keje gomen pun banyak yang buruk perangai bini orang buat skendel ngan laki orang, minah keje jabatan agama pun ada yang sexy mexy, gedik, minah keje bank pun sama gak jahat mulut sexy daring, skendel sana sini, naik moto gedik2...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 02:51 PM | Show all posts
sy penah keja kilang mase tunggu spm dulu...
keje kilang ni mmg best sbb gaji dia masyuk,
sy keje kilang nih mase umo 17, 1st gaji dpt pgg rm1300 dlm tgn
masetuh rase mmg kaya sgt dah!! hehe...

best keje ni sbb kwn2 ramai...sume otak leh satu kepale xkesah la umo sebaya mak ke...

yg xbest nye, lepas 3 bulan keje buhsan sbb ari2 wat keje yg same...
mcm xde anjakan paradigma...wah!!!
seb baik masetuh dpt offer matrix, cabut la g smbg blaja...huhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.094069s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list