Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
59642
View
188
Reply

perempuan yg jenis mcm nie,apa pendapat lelaki?

[Copy link]

Author: put3reen       Show all posts   Read mode

Post time 4-4-2011 11:20 AM | Show all posts
Reply  siputsedut

eh dia KPP kan..ketua pen. pengarah tu
kegimaru Post at 4-4-2011 10:51



check dalam website ke? iols pon tatau jawatan heols apa... tp heols report under.............................
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2011 12:03 PM | Show all posts
Aku dulu ada sorang awek .... keluar tengok wayang ke ... kuar makan makan ke .... 'bawa I/C aje' .... nak masuk toilet pun aku kena bayar .... harap muka ajerrr cantik ... dia dah kerja, aku masih lagi student ... lpas tu aku pun terpaksa lerr .... Hi!! hi!! bye! Bye!
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2011 12:06 PM | Show all posts
dh nama laki kene la bayar..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2011 03:36 PM | Show all posts
aku x suka lelaki nak bolot bayar semua. apa ingat aku xda duit ka? ingat aku sengkek ka? aku pisau cukur ka? sorrylah aku bukan jenis perempuan yg menenggek senang atas duit org lain.
i hate pisaucukur
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2011 10:13 PM | Show all posts
bagusla kalo mcm tu
put3reen Post at 2-11-2010 15:54



    modddd putreeeennnnnn... nakkkk kedittttttt.........













nk tgk maharaja lawakkk duluuuu
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2011 07:54 AM | Show all posts
motippp pompuan nk byr klu mkn n kluar ??
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2011 07:55 AM | Show all posts
klu x dak duit jgn ajak pompuan kluar
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2011 10:34 AM | Show all posts
oleh kerana sayang dan cinta,
biarlah aku yang tanggung makan kat kfc ke, mekdi ke, or whatsoever masa tgh deting
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2011 06:12 PM | Show all posts
same2 bayar, kalau dating, biasanya makan memang dia bayar, aku nak keluar duit pon dia kate tak payah, tapi kalau tengok wayang, or ape2 entertainment lain lepas tu, aku bayar, tak pon share2

parah la kalau semua dia nak bayar
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2011 10:23 PM | Show all posts
hmmm..
confius juga bab bayar2 ni....kalu mula2 tu, mesti laki yg bayar dulu lah, tak berani nak gi bayar..kot malukan dia...

kemudian lain hari..kalau si dia bertegas nak bayar..ok ke gitu? tak tologn bayar kang kata kedekut pula...gi bayar takut tak jaga air muka dia pula...selalunya bila nak je bayar kat kaunter, si dia tak bagi.....sebab i student gi kot...hu2
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2011 01:57 PM | Show all posts
parah la kalau semua dia nak bayar
kaishi Post at 17-4-2011 18:12

kalo semua nak lelaki bayar, pompuan langsung tak contribute dlm hubungan tu, mcm mana lelaki tu nak simpan duit utk meminang pompuan tu
sama2 la menyumbang, bila clash nanti takdenya timbul ayat "setelah ko kikis duit aku, ko tinggalkan aku"

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2011 09:38 PM | Show all posts
xphm la.. knp pompuan kena byr pulak? opcos lar laki yg tanggung pe lar..my boi xpna pon ade isu ni ngan i.. mmg die yg banje slme kitorg kapel da 3 years.. dr makan ke muvie.. or apa2 la..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2011 10:58 PM | Show all posts
kalo ai, kitorang gilir2 tak jugak, tgk pd gaji, kalo ai tgh gaji, ai belanja die, kalo tak die blanje ai, kalo 22 tgh sengkek, separuh2 la bayar..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2011 11:03 PM | Show all posts
klu x dak duit jgn ajak pompuan kluar
LEES Post at 13-4-2011 07:55 AM


stujukkkkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2011 11:49 PM | Show all posts
wahhhh....besh2.....tp cika nk share pengalaman psl laki bleh? selalunyer, mmg laki yg bayarkan...tp ader jgk kdg2 cika byrkan muvee/makan....give n take gituuu...

1) penah kuar ngan kawan laki aka bff.... mmg suke pow dier sbb dier byk duit...hahaa... so, muvee & makan selalunyer mmg dier yg bayarkan...siap jemput dan hantar blk....cika rase dier mmg gentleman kot....

2) then,kenal plak dgn laki pesen lain sket.....hurmmmm.....agak nyampah sbb selalu kalo nk kuar, cika kene pikap sbb katenyer xde transport....soriii der....skali skala xpe laa kot pompuan pikap2 nie...kot kalo asik ajak kuar, tp dokkk asik pompuan yg sponsor kete, tak berminat nk go further yer.....sekadar kawan biase ok laa kot...

3) jenis laki berkire? ermm, jarang laaa cika rapat....sbb kebanyakkan nyer mmg pemurah tlg byrkan makan....muvee....sopink? xde lagi laaa....kalo bf tu lain laa kot...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2011 10:50 PM | Show all posts
aku dengan tunang aku lak jenis yang x berkire..tgk gak la klau die dah bayarkan tiket muvie so aku lak belanje die mkn..x kan la sumenye nak harapkan die kan.. lagipun kene simpan utk kawen gak...hahha
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2011 01:17 AM | Show all posts
boifren ai xpenah kasi ai byr utk apa2 pown tiap2 kali kitorang deting.. mentang2 lah gaji dier berganda2 lebih byk dari ai.. huh.. adilkah sebegitu??
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2011 03:59 PM | Show all posts
aku plak dari zaman berboypren until jadi hubby aku dier mmg type yang amat x berkira..walau aku ni pompuan berkerjaya dia plak gov. officer amat menjalankan tanggunjawab as a leader..hehehe..tapi aku idak lah mengambil kesempatan sangat pun..kekadang bila uda gaji aku belanja dia makan n bila dia b'day pun aku tetap bagi present tau ...hahahahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2011 04:05 PM | Show all posts
part ..tutt...asyik nak bawah je
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2011 02:46 AM | Show all posts
good thread ... my vote goes to take turn ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093772s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list