Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
58897
View
188
Reply

perempuan yg jenis mcm nie,apa pendapat lelaki?

[Copy link]

Author: put3reen       Show all posts   Read mode

Post time 15-10-2009 05:57 PM | Show all posts
sedap nyer mentega dok kutuk pak cik erkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Joe_Shaper Post at 15-10-2009 16:57


bkn kutuk...gurau jer...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2009 07:00 PM | Show all posts
1# put3reen

pengalaman yg lepas2 mmg ex biasa bayarkan bila kuar mkn...aku nak byr dia x kasi walaupun ms tu dia pun tgh belajo lg..jd aku x nk la amik kesempatan...kdg2 x smpi hati asik2 dia byrkan...tp lelaki2 yg pnh aku kwn ckp klu pompuan byr rs cam tercabar ego kot...pelik gak tp mungkin klu aku jd laki pun aku akan rs camtu kot....
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2009 02:23 AM | Show all posts
so far aq kuar ngn pmpn mmg aq je yg kene bayar mkn dy.huhu..bile kuar ngn pmpn sepenuhnya aq bayar..hampeh.padahal bukan makwe aq pn..
nak wat cmne..bila dah abis makan dy pn diam..buat mcm xtw.xkn aq nk ckp suoh dy bayar,haha,,,last2...aq mls nk tunggu aq terus bayar,,
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2009 02:24 AM | Show all posts
TAPI PMPN ZAMAN SEKARANG MMG LICIK.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2009 06:52 AM | Show all posts
en azam kayo x apo laaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2009 06:54 AM | Show all posts
pado sayo lerrr
nk tnjuk toleransi dr awl couple
should be fhm2 r kn kewangan psgn cmner...
so, adjust urself to them
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2009 08:38 AM | Show all posts
Dulu klu dating memang le pak we (dah jadi laki aku dah) yg byr, pasal masa tu aku msh study lg, dia dah bekerja. Aku x amik loan ptptn pun, mana ada duit. Duit belanja kat u pun dia yg bg hehehe.........
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2009 10:22 AM | Show all posts
kalo aku lak...selalunye tunang aku byr kan....tp kdg2 aku rs mcm serba salah plak....so aku pun ade gak banjer dier makan....kalo time tu aku  banjer mkn..sure dier pilih menda murah2 je...dier ckp xpe...sy ok je mkn tu..kenyang jeee....lg2 biler syg yg banjerr...ngeeeeeeee....
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2009 11:28 AM | Show all posts
masa bercinta, study lagi - share
masa bercinta, dah kerja - 2 kali dia bayar, sekali saya bayar.
masa dah kawen - dia la bayar. saya bayar kalau cakap memang nak belanja dia (baru dapat gaji). time lain, memang dia tak bagi bayar sebab dah jadi suami, dia kena la tanggung
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2009 11:31 AM | Show all posts
25# anonymous5050

teringat masa first date dulu. makan kat kafe kolej je. dia nak bayar tapi orang kafe tu tak de duit pecah pulak. so saya yang bayar. tapi lepas tu dia bayar balik bersama interest sekali (dia bagi coklat cadbury paling besar).
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2009 11:56 AM | Show all posts
aku plak dah lama tak membayar makanan pompuan..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2009 01:08 PM | Show all posts
time study dedolu tak kisah pun share2. faham la memasing pkai duit mak pak

tapi bila dh kejer.. dating dgn lelaki yg berkira, mmg tak bleh blah.:kant:  
mula2 bila dia kol pastu dia mintak kol balik. layan kan je lagi... sbb dah suka kan.
pastu setiap kali kuar lak, siap cakap i banjer makan, u isi minyak. boleh tahan lagi... one day sajer test, pinjam duit dia rm20 nk beli brg kata lupa bwk wallet. esoknya i pulangkan balik dgn duit syiling 5sen pun ada (saje jer) dia blh accept kedekut betul... suka kt kita, nak mengorat tp tunjuk perangai kedekut.. tak gentleman lgsung! hampeh tak layan dahhhh. kalau i yg pompuan ni pun, setakat rm20 tu ambik jerla apa lah sgt
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2009 01:34 PM | Show all posts
oo som

tengok lar pada tempat yg nak pergi makan tu, kalau pergi tempat yg mahal ( nak ikut tekak shin) shin yg bayar lar, kalau makan kat mamak, selalunya dia bayar

tapi bila time dia dapat gaji, dia pula yg belanja shin makan di tempat yg posh sikit
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2009 06:05 PM | Show all posts
oo som

tengok lar pada tempat yg nak pergi makan tu, kalau pergi tempat yg mahal ( nak ikut tekak shin) shin yg bayar lar, kalau makan kat mamak, selalunya dia bayar

tapi bila time dia dapat  ...
OsHiN_hOnEy Post at 16-10-2009 13:34


Ni kira macam progresif punya mentaliti la...

Tak terikat dengan strata sosial yang lapuk dan menyusahkan...
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2009 08:41 PM | Show all posts
kawan aku ckp belanja pomp ni tak rugi,kurang2 pun dpt ringan2 bila pomp tu rasa nak balas budi
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2009 11:14 AM | Show all posts
aku dedulu bf aku bayarkan sbb dia punya duit lg banyak kot

bukan aku xmo bayar, sbb memang dia akan cakap biar dia bayar

tapi ada la sekali dua aku bayarkan nak2 kalo aku dpt imbuhan pape......kira cam aku banjer
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2009 01:17 PM | Show all posts
aku suke part yg gilir2....kalo asyek kita yg membayar or dibayar...nnti dating x feel la...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2009 07:05 PM | Show all posts
sepatutnye lelaki yg bayar..
pmpn nk bayar boleh..tp time besday ok la..atau mmg dia nk sangat belanja bf dia(kadang2 ok la)..
klu 1st time jumpe aku rasa sape yg ajak jumpe dia patut bayar..memang biasanye lelaki yg ajak jumpe, so lelaki yg bayar..kan3?
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2009 07:26 PM | Show all posts
selimut memang gilir2 belanja.. baru la ader persefahaman.. hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2009 07:30 PM | Show all posts
kalau bab makan... kadang2 aku bayarkan , kadang2 dia bayarkan...
kalau bab shopping ... sendiri bayar ..
kalau duit tol .. dia yg bayarkan
kalau duit minyak... aku yg bayarkan
kalau duit masuk jamban .. dia yg bayarkan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093792s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list