Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
39415
View
103
Reply

Hospital terbaik di jb

[Copy link]

Author: secawankopi       Show all posts   Read mode

Post time 7-6-2010 10:16 AM | Show all posts
kalo operation appendeks rasa2nya kat private berapa kos dia ehh??
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2010 10:20 AM | Show all posts
Reply 2# secawankopi


    setuju sangat2....Puteri specialist best!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2010 01:56 AM | Show all posts
semua hospital berbayar gerenti memuaskan
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2010 10:22 AM | Show all posts
baru2 nih bersalin kat puteri specialist.
gynae dgn dr noraini...tp ms delivered dgn dr laila.
both doc so sweet jek...
dr noraini...sgt motherly.byk bg nasihat.
dr laila....lembut sgt.
peads dgn doc ismail kalo xsalah.
dia pun sgtlah ke'bapa'an...

yg selesanyer bilik2 kat spital berbayar nih mmg xcrowded.
tp tmptnyer sempitlah...kecik then mcm2 department ada.
org plak ramai...tp JARANG skali org complain psl perkhidmatan.
padahal kalo ada appt tunggu lama jugak...senyap jek sume.
kalo kat spital gomen...tggu setengah jam dah bising2 nk report ke pengarah.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2010 03:31 PM | Show all posts
Kwn saya kegguguguran.
Awarded kt putri spec. 2 hari jer.
Tak mahel..... 5 ribu je fees dia.....

(tk mahal apekebendeee...)!!!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2010 04:00 PM | Show all posts
Kwn saya kegguguguran.
Awarded kt putri spec. 2 hari jer.
Tak mahel..... 5 ribu je fees dia.....
...
edmundo Post at 8-6-2010 15:31

omg... 5k... kalau ader insuran ok la..... nak kuo wet poket mau terpengsan jap{:1_126:}
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2010 09:05 AM | Show all posts
bg aku...
paling worst service hospital pakar abdul samad...
ni base dr pengalaman...
muka nurse2 mcm haram ..(8/10 mcm tu)
bayangkn,pagi2 cara dia bukak langsir mcm bini aku ni tahanan penjara..
direntap jek kuat2 smpai patient t'jaga..pastu buat muka bodo..
nak mintak air panas pun kena ckp 5-6x...
masa nak bagi ubat xde senyum pun mcm kami ni xbyr...
bukan nak service mcm raja tp servicelah sbgimana yg kami kena byr...
bukan 2-3hingget....deposit jek dan 2 ribu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 01:38 PM | Show all posts
anak aku yg nr 2, wife b'salin kat penawar dgn doc tokha. ok jgk la servis diorang. caj x igt sgt tp dlm 2.5k jgk sbb b'salin normal. la ni wife br start preggy yg nr 3 after 3yr punye gap. survey2 aritu, doc tokha dah brenti n join regency specialist kat masai tu.
nk tanya kot2 ade sape2 yg tau caj utk bersalin kat situ? lusa nk bwk wife 1st appointment. aku keja kat KL, so t'paksa la tgu weekend br leh bwk my wife check-up.
tp pendapat aku jb mmg x byk choice private hospital utk pengguna buat pilihan dr segi harga. byk yg dah di konker KPJ ngan caj bayaran yg kdg2 x munasabah.

Comments

doc toha tu pemes di kalangan opismate sini.  Post time 8-3-2019 08:59 AM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 09:05 PM | Show all posts
hospital permai boleh ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2010 08:47 AM | Show all posts
hospital permai boleh ke?
king\'s Post at 10-6-2010 21:05


agak2 sesiapa yg dah masuk bleh bg feedback..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2010 11:15 AM | Show all posts
Reply 49# king\'s


    besa tu kawasan hospital permai....kalah kawasan hospital2 private yg lain...eheheh
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2010 04:37 PM | Show all posts
Hospital permai anda bebas lakukan ape sahaja asalkan anda tidak meninggalkan hospital permai tanpan kebenaran. bayaran mungkin percuma kot xpun antara yg paling murah caj hosp di johor nie .. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2010 02:53 PM | Show all posts
HOSPITAL PERMAI?
king's Post at 12-10-2009 12:25

ko prnah masuk ke? ok x servis dia?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2010 02:08 PM | Show all posts
ko prnah masuk ke? ok x servis dia?
haznor Post at 13-6-2010 14:53



    glamer tau hospital tu....tak silap aku pnah masuk majalah 3 lg tau...ehehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2010 07:23 PM | Show all posts
hahaha! korang nih! hosp permai pn termasuk gak ke! haha!
ok apa hosp tu.. aman damai jek... bak namanya.. permai jekkk!

lama gak aku dok kuartes sana! abah aku keja sana dlu.. skang pencen dah.. ok jek! x byk mslh pn sana! ekekkeke!
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2010 08:50 AM | Show all posts
aku dulu bersalin kat HSI, stay 5 hari sbb ada komplikasi...kena operate.
ok jer stay kat situ, nurse nye pun baik2..suka menolong n bagi nasihat kat ibu2 baru mcm aku (beranak sulung)

Comments

me pon bersalin kat sini. doc baik, nurse ramah. puas ati.  Post time 8-3-2019 09:00 AM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2010 10:41 AM | Show all posts
Reply 56# haznor

err, boleh tau tak stay kt wad apa?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2010 11:21 AM | Show all posts
x ingat la....
wad 5B kot, tmpt ibu2 br lps bersalin.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2010 07:50 AM | Show all posts
ari tu klien admit kat hospital gomen sultan ismail..dpt duit utk persiapan ramadhan RM400..


Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2010 08:16 AM | Show all posts
x ingat la....
wad 5B kot, tmpt ibu2 br lps bersalin.
haznor Post at 15-6-2010 11:21



kak
wad 5B tak ujud, itu burn unit
wad 4B kot?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086394s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list