Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
225704
View
814
Reply

[18SX] Utk forumer lelaki shj! Apa perasaan korang jika lihat camni? Jwpn jujur

  [Copy link]

Author: Notwongjowo       Show all posts   Read mode

Post time 4-10-2009 09:45 PM | Show all posts
Huhh...
bintang Post at 4-10-2009 21:37


kata nak jujur.orang pun jawab lah.
bukan takat jujur siap tulus ikhlas lagik.he3.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:46 PM | Show all posts
mmg tak boleh...tapi mod tak amik tindakan pulak...AB tahu gambar gambar ni tapi x berminat nak tempek sini..kalau sensor okey laa...
abgboroi Post at 4-10-2009 21:37


mod pon suka tgk kekdahnye...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2009 09:46 PM | Show all posts
131# Notwongjowo

eh... sentap ke wali sekor ni?

atira Post at 4-10-2009 21:40


TQ !!! Tinggi taraf yg ko bagik aku tu...wali nikah kot !!!   
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:47 PM | Show all posts
Ko jadi mudim dia ke ?  
Notwongjowo Post at 4-10-2009 21:37


tak lah.aku mana tau.sj bergurau senda.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:47 PM | Show all posts
bila aku tgk perempuan bertudung pakai g-string tu.. rasa nak tala je die..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:47 PM | Show all posts
wow... curvaceous... tp x bermakna inq ni kaki raba eh
cmf_inquisitor Post at 4-10-2009 21:42

yelah inq...anya tau you are not the kaki raba kind.....
and yes..... we ladies are designed to be curvaceous.....tapi tak bermakna kami suka diraba2.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:47 PM | Show all posts
sape sini pomp yg ader koleksi seluar jeans ketat,berani tak mengaku?

kenaper beli seluar mcm tu?
demonicboy Post at 4-10-2009 21:43


ada kwn aku ckp sbb nk tayang asset

ada gak yg tightkan.... biar x menggelebeh katanya
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:48 PM | Show all posts
banyak kita boleh kata noor....takkan setiap kali nak kata dah namanya lelaki.....

anak pompuan dirogol.....dah namanya lelaki....
nenek tua dirogol.....dah namanya lelaki.....
kanak2 semuda  ...
anya8797 Post at 4-10-2009 21:28

jangan salah anggap ulasan noor

kejadian lelaki dgn perempuan tak sama anya.....emosi juga berlainan, pemikiran juga berlainan....tetapi setiap menusia dikurniakan akal...baik lelaki mahu pun perempuan....perlu kita ingat itu...

lelaki tak semua tindakan mereka sama....pemikiran sama....tetapi cara melihat wanita hanya lelaki yang tahu...cuma tindakan tidak sama..kerana manusia yang berakal tidak akan bertindak di bawah tekanan emosi dan diluar kewarasan...


bagi perempuan pula...kita perlu menjaga peradaban kita...jangan kita menurut hawa nafsu tanpa memikirkan akibat tindakan kita...

dalam bab berpakaian..kita perlu menjaga imej diri kita dari pandangan umum...sanggupkah kita membuka aurat dan keaiban kita dengan hanya berfikiran itu hak kita dan org lain tidak akan bertindak sekiranya kita berkelakuan sedemikian....mana tahu jikalau kita berhadapan dgn org yang tidak dapat menahan nafsu bila melihat kita separuh bogel misalnya..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:48 PM | Show all posts
140# Notwongjowo

tuduh apa?
bukan ko ke yg gigih ngumpul gambor dan buat thread ni?

p/s: aku perempuan yg konon nye satu akal sembilan nafsu pon kalau sentap tak pernah nak libat kan famili, anak, bini, mak , bapak orang
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:48 PM | Show all posts
tak lah.aku mana tau.sj bergurau senda.
anip86 Post at 4-10-2009 21:47


silap quote daa,so sorry
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:48 PM | Show all posts
kata nak jujur.orang pun jawab lah.
bukan takat jujur siap tulus ikhlas lagik.he3.
anip86 Post at 4-10-2009 21:45


Bagus ar gitu nip, sejuk hati mak abah

Keje sekolah da siap lum
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:49 PM | Show all posts
bangsa apa yg cipta seluar low cut ni?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:49 PM | Show all posts
bila aku tgk perempuan bertudung pakai g-string tu.. rasa nak tala je die..
Jemy Post at 4-10-2009 21:47


mesti salah sorang yang vote....geram dan terangsang untuk bertindak nih.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:50 PM | Show all posts
yelah inq...anya tau you are not the kaki raba kind.....
and yes..... we ladies are designed to be curvaceous.....tapi tak bermakna kami suka diraba2.....
anya8797 Post at 4-10-2009 21:47


tee hee hee... klu klu yg meraba tu hb xpe la kan...

inq x fhm la mentaliti peraba ni...
ada benda yg bole didapat klu berusaha. bkn wat ppn tu mcm org utan bk kata jess ...
lg teruk klu dah la meraba, pastu bg alasan suci murni plak
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:51 PM | Show all posts
Bagus ar gitu nip, sejuk hati mak abah

Keje sekolah da siap lum
bintang Post at 4-10-2009 21:48


takpe,doremon tolong buatkan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:52 PM | Show all posts
148# noor2

bagus reply ni,saya setuju

noor2:anya0
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:54 PM | Show all posts
bangsa apa yg cipta seluar low cut ni?
zai_rafim Post at 4-10-2009 21:49


indon.he3.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:54 PM | Show all posts
den nak bagi komen..
hanya orang lelaki yang kena KASI saja..
yg tengok b@nt@t gini tak rase pape..
kalo laki2 normal yang kureng miang..
abeh2 mesti dia pandang gak

moral of the story
pompuan camni pompuan murahan..
sebab???
tak yah bayo mas kawin bleh tengok free..
silap2 aribulan boleh R@B@
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:54 PM | Show all posts
153# anya8797
anya ader pakai seluar jeans tak?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:55 PM | Show all posts
takpe,doremon tolong buatkan.
anip86 Post at 4-10-2009 21:51


Memang pemalas macam nobita
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090873s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list