Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
224987
View
814
Reply

[18SX] Utk forumer lelaki shj! Apa perasaan korang jika lihat camni? Jwpn jujur

  [Copy link]

Author: Notwongjowo    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-12-2015 05:11 PM | Show all posts
pompuan pakai hijab kalau tunjuk pungkok mcm ni memang byk kali kena celop,so takde heran dah.
kalau aku jenis buaya aku raba2 mintak beramas mesra,sib baik aku ada keimanan sikit........
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2016 02:09 PM | Show all posts
Rasa macam selekeh je G-string terkeluar camtu. Hmmm.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2016 10:34 AM | Show all posts
rasa macam nak sumbat pen ke, ais ke, lipas ke, kat celah2 lubang tu. Mesti menarik nengok respon
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2016 07:29 PM | Show all posts
Dah ada kat depan mata....tengok je la yg mampu pun....but not more then that la.....huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2016 08:33 AM | Show all posts
hahahaha lawak
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2016 03:34 PM | Show all posts
butt-crack?really dude?a serious turn of kalo celah bontot tuh berkerak
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2017 11:03 PM | Show all posts
stim lar....
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2017 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
cewaahhh, yg komen sini pun ada yg acah suci syialll...
kita lelaki, kita ada nafsu, tkyah la nak geli, benci etc.
Kau pasti terkam punya kalau line clear biarpun kau pakai popiah..eh kopiah...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2017 10:07 PM | Show all posts
poll takde option like

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 04:29 PM | Show all posts
nak muntah
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2018 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau cantik bersih tetek mantop, suamiku suka! Hahahaha tapi suamiku lebih kepada breastman. Dia teruja dgn tetek mantop lebih dari bontot.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2018 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak boleh nak tengok .
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2018 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
tak kisah sangat. kalau boobs, yes dengan bijik mata aku sekali tersembul haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2019 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
demonicboy replied at 4-10-2009 12:28 PM
pemandangan dah biasa dah ni
korang dtgla uitm,berlambak awek2 mcm ni...tak larat aku layan sorang2 ...

Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2019 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Deff_Lepak replied at 3-12-2014 08:37 AM
kalu mcm ni mmg abg tak tahan dikkk...

td pagi... ada mamat motor.. 250cc (sbb tayar kecik.. moto ...

Hahahahaha x menahan lor
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.074228s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list