Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
225006
View
814
Reply

[18SX] Utk forumer lelaki shj! Apa perasaan korang jika lihat camni? Jwpn jujur

  [Copy link]

Author: Notwongjowo       Show all posts   Read mode

Post time 4-10-2009 09:00 PM | Show all posts
OK bye... balik karang tido terus...
bintang Post at 4-10-2009 20:56


tido ????
mana boleh,nak tengok result dulu
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:00 PM | Show all posts
then inilah hakikat sebenar nature makhluk Allah bergelar lelaki...
kalau tak kerana nature ni...rasanya takkan wujud hukum tutup aurat tu..
cuba fikir apa hikmah dan sebab musabab Allah turunka ...
cm_peachRose Post at 4-10-2009 20:59


bukan masalah naluri jantan...masalahnya hipokrit, mulut pung pang pung pang kutuk seolah diri tu wali2 suci, tapi yg sebenarnya menjejes air liur nengok
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:01 PM | Show all posts
tak ada maruah...........
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:02 PM | Show all posts
57# cloroc
kalau letak lipas sure sampai terbukak seluar
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:02 PM | Show all posts
Tak sanggup ngaku tuuu....
bintang Post at 4-10-2009 20:58


nasib baik aku tak leh vote
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:03 PM | Show all posts
then inilah hakikat sebenar nature makhluk Allah bergelar lelaki...
kalau tak kerana nature ni...rasanya takkan wujud hukum tutup aurat tu..
cuba fikir apa hikmah dan sebab musabab Allah turunka ...
cm_peachRose Post at 4-10-2009 20:59


hellooo nokss...elok lee ko khutbahkan pada mereka2 yg bernapsu dan menafsir dgn mudah kubur syurga neraka dosa pahala sendiri2 tanggung bukan pada aku....telebih pil hormon ka atau telebih hormon nehhh
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:03 PM | Show all posts
tido ????
mana boleh,nak tengok result dulu
anip86 Post at 4-10-2009 21:00


Tak kuar lagik? Isk tutup kedai karang..

Tido awal, esok sekolah
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:03 PM | Show all posts
bukan masalah naluri jantan...masalahnya hipokrit, mulut pung pang pung pang kutuk seolah diri tu wali2 suci, tapi yg sebenarnya menjejes air liur nengok
hzln Post at 4-10-2009 20:00

Bod  CI  ni    tempat2   wali   bertapa
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:04 PM | Show all posts


nasib baik aku tak leh vote
anip86 Post at 4-10-2009 21:02


OH, selamat sungguh...

agak agak nak vote yang mana? jujur tau, karang kena cubit...:kant:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2009 09:05 PM | Show all posts
Bung Not...  tambah poll, nak tengok result je ..
bintang Post at 4-10-2009 20:49


Tambah ape...nnt ada yg marah sbb dah undi lain....   
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:05 PM | Show all posts
[quote]

Tak kuar lagik? Isk tutup kedai karang..

Tido awal, esok sekolah
bintang Post at 4-10-2009 21:03 [

tak,sok sekolah petang.
he3
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:06 PM | Show all posts
Bod  CI  ni    tempat2   wali   bertapa
mahathirGX Post at 4-10-2009 21:03


Sekali sekala kuar dari pertapaan  terus jadi gempa
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:06 PM | Show all posts
bukan masalah naluri jantan...masalahnya hipokrit, mulut pung pang pung pang kutuk seolah diri tu wali2 suci, tapi yg sebenarnya menjejes air liur nengok
hzln Post at 4-10-2009 21:00


sukar untuk kita memberi pemahaman kepada perempuan/wanita yg terlalu teruja untuk menasihati orang lain tanpa menilai/memahami pahaman orang lain terlebih dahulu kata org tu...over xcited pon ada...tapi salah jaring goal plak
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:06 PM | Show all posts
err .. kadang rasa malu, ada masa rasa best, ada masa rasa marah , campur2 arr so, tk dpt nak vote ..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:07 PM | Show all posts
OH, selamat sungguh...

agak agak nak vote yang mana? jujur tau, karang kena cubit...:kant:
bintang Post at 4-10-2009 21:04


mana boleh cakap,rahsia.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:07 PM | Show all posts
hellooo nokss...elok lee ko khutbahkan pada mereka2 yg bernapsu dan menafsir dgn mudah kubur syurga neraka dosa pahala sendiri2 tanggung bukan pada aku....telebih pil hormon ka atau telebih hor ...


C.K Post at 4-10-2009 21:03


awak sentap ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:07 PM | Show all posts
Tambah ape...nnt ada yg marah sbb dah undi lain....   
Notwongjowo Post at 4-10-2009 21:05


Bung Not... wat satu poll khas untuk pompuan lah... cuma nak tengok result jek
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:08 PM | Show all posts
Bod  CI  ni    tempat2   wali   bertapa
mahathirGX Post at 4-10-2009 21:03


ya lah kan, moga pahala kluar bertabligh 40 hari bulih lah tampung sikit2 dosa mata tgk segala alur berkerak dgn penuh ghairah tuh
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:08 PM | Show all posts
ko click kat view voters...poll ni terlalu telus
C.K Post at 4-10-2009 20:55

ekekek..telus transparent like HELL neh..

nih yg vote tak kisah nih..seme jantan ker??



motip aku sker SC mlm nih...ya ampon!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:08 PM | Show all posts
58# cm_peachRose

kan ada sembilan akal...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096549s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list