Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
219461
View
814
Reply

[18SX] Utk forumer lelaki shj! Apa perasaan korang jika lihat camni? Jwpn jujur

  [Copy link]

Author: Notwongjowo       Show all posts   Read mode

Post time 4-10-2009 08:48 PM | Show all posts
gila...takde sorang pon yg vote geli & jijik....yg part napsu tu ramai..ini bermakna..korang neh molot je berbuih2 menghamun org berpakaian sebegitu....tapi napsu tetap menten mencanak suka melihat pemandangan sebegitu....atleast ada laaa perasaan geli&jijik atau datang rasa nak menasihati betina2 yg berpakaian sebegini depan mata anda ini rata2 bernapsu jah...tapi molot berbuih2 menghamun
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:49 PM | Show all posts
Bung Not...  tambah poll, nak tengok result je ..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:51 PM | Show all posts
adakah maknanya hati itu sudah mati jika sudah tak kisah antara dosa dan pahala, tgk menda pahala ke tgk menda dosa ke takde rasa apa2 beza...sedang selemah2 iman itu yg menentang kemungkaran di dalam hati sahaja...

(ni adalah ni yg halau aku gi bod muslimin muslimah nehhh :kant
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:52 PM | Show all posts
gila...takde sorang pon yg vote geli & jijik....yg part napsu tu ramai..ini bermakna..korang neh molot je berbuih2 menghamun org berpakaian sebegitu....tapi napsu tetap menten mencanak suka melihat pe ...
C.K Post at 4-10-2009 20:48


latestnyer dah ahdo orng vote geli..tp tak sure jantan ker atau pompuan..

Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:52 PM | Show all posts
gila...takde sorang pon yg vote geli & jijik....yg part napsu tu ramai..ini bermakna..korang neh molot je berbuih2 menghamun org berpakaian sebegitu....tapi napsu tetap menten mencanak suka melihat pe ...
C.K Post at 4-10-2009 20:48


Kuceng dengan ikan panggang

kuceng Persia tak kot ... spesis makan yang mahal tapi bodoh lak
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:52 PM | Show all posts
gila...takde sorang pon yg vote geli & jijik....yg part napsu tu ramai..ini bermakna..korang neh molot je berbuih2 menghamun org berpakaian sebegitu....tapi napsu tetap menten mencanak suka melihat pe ...
C.K Post at 4-10-2009 20:48


you mean you didn't know the ugly truth yet about men??
then this thread is going to teach you a lot....in understanding men's nature...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:52 PM | Show all posts
Pemandangan biasa kat tempat kerja aku camnie...tak pakai spender,tiba2 period dtg..mengelabah tak sudah!!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:54 PM | Show all posts
you mean you didn't know the ugly truth yet about men??
then this thread is going to teach you a lot....in understanding men's nature...
cm_peachRose Post at 4-10-2009 20:52


ko hengat aku neh naive sgt ka tak memahami naluri semulajadi lelaki? aku cuma berkata2 berdasarkan poll dan posting beberapa lelaki dlm forum neh jahhh....choyy!!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:55 PM | Show all posts
Lainkali mintak mangga dengan admin

Selagi leh ceroboh, panjat dinding sanggup
bintang Post at 4-10-2009 20:48


catwomen ker hape neh,men panjat2 dinding.
aku kuar beli solex jap.he3.
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:55 PM | Show all posts
latestnyer dah ahdo orng vote geli..tp tak sure jantan ker atau pompuan..


skymania Post at 4-10-2009 20:52



Dah nampak samar samar karekter lolaki CI
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:55 PM | Show all posts
latestnyer dah ahdo orng vote geli..tp tak sure jantan ker atau pompuan..


skymania Post at 4-10-2009 20:52


ko click kat view voters...poll ni terlalu telus
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:56 PM | Show all posts
Dah nampak samar samar karekter lolaki CI
bintang Post at 4-10-2009 20:55


pompuan tu.kompom
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:56 PM | Show all posts
Post Last Edit by Notwongjowo at 4-10-2009 20:35

Thread ini diwujudkan hasil pertembungan pendapat antara majoriti forumer lelaki dan wanita di thread  http://forum.cari.com.my/viewthread.php?tid=4 ...
Notwongjowo Post at 4-10-2009 19:18

Lelaki     suka    tengok    benda2  mcm     ni   ......

sesapa  tak   suka  tu   ........    kemungkinan    ada   masalah   mental
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:56 PM | Show all posts
catwomen ker hape neh,men panjat2 dinding.
aku kuar beli solex jap.he3.
anip86 Post at 4-10-2009 20:55


OK bye... balik karang tido terus...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:57 PM | Show all posts
abg not ko kena sensor dulu laa gambar gambar tu...fikirkan apa yang forumer sini rasa...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:58 PM | Show all posts
pompuan tu.kompom
anip86 Post at 4-10-2009 20:56


Tak sanggup ngaku tuuu....
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:59 PM | Show all posts
elok masukan ketulan air batu barang seketul dua biar terkinja2..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 08:59 PM | Show all posts
ko hengat aku neh naive sgt ka tak memahami naluri semulajadi lelaki? aku cuma berkata2 berdasarkan poll dan posting beberapa lelaki dlm forum neh jahhh....choyy!!!
C.K Post at 4-10-2009 20:54


then inilah hakikat sebenar nature makhluk Allah bergelar lelaki...
kalau tak kerana nature ni...rasanya takkan wujud hukum tutup aurat tu..
cuba fikir apa hikmah dan sebab musabab Allah turunkan perintah tutup aurat dari hujung rambut ke hujung kaki kepada manusia perempuan??
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:00 PM | Show all posts
kalo aku terus aku buka seluar...
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2009 09:00 PM | Show all posts
41# C.K

biasalah,nafsu seorg lelaki mmg dijadikan mcm tu...
kalau tidak,tak perlu Islam menyuruh umatnya menutup aurat,kalau semua lelaki yg melihat tidak merase aper2 keterujaan
soalannya bertanya ttg perasaan lelaki dgn jujur kalau melihat bende2 ni
of course jawapannya naik nafsu....kerana ia melibatkan aurat wanita...tttp itu sekadar menjawab soalan dgn jujur

walaupun begitu,kita harus mengelakkan drp melihat perkara2 yg merosakkan akidah
ini semua terletak kpd bahu wanita itu sendiri,lelaki hanya sekadar dpt melihat dah menggelengkan kepala
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.812850s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list